Gambar David Beckham Peluk Lady Gaga

Dussh, laju je korang ya?


P/s : Hik3, hangit…Sorryla, eden pun baru je terkena dengan Cimon, so this is my turn to kenakan U all pulak..Jangan Marah ya…Hik3…

Comments

  1. Dauspozi says

    Warghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!.. bro Eyriqazz nak kena sumbat nekbak dalam mulut nih.. terkena daku!.. wahahahaha..

  2. Mama Zharfan says

    ingatkan entry 18sx–tu semlm me tak terjah (me jenis tak minat bab2 18sx kat blog–pelik sikit lah kiranya)–then ari ni ter nampak heheheh pic monkeys rupanya

  3. says

    #Dauspozi :hik3..nekbat sedap..nak3…

    #wannurfazrini;hik3..comelkan?

    #Ummi Hanie:ahaks,ahaks…stim boat…

    #Fariq:hangit…

    #ishiko:seksi poss..aumm…

  4. says

    #n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h :selingan time cuti…

    #secantikmanis:kejam ke?

    #SheNn:lalalala…

    #shah-kayrul :hak..boleh pandang2..jgn pegang2…

    #arep_lockermonth:kalau betoi?

  5. says

    #FaKArePa!n:hik3..jgn marah..silala berkunjung lagi

    #amirah :none of it..nanti marah pula peminat david beckham n lady gaga..this is just for fun..

    #farhana_aziz:waka waka

    #yanmie:seksi ke seksa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing