≡ Menu

Dussh, laju je korang ya?


P/s : Hik3, hangit…Sorryla, eden pun baru je terkena dengan Cimon, so this is my turn to kenakan U all pulak..Jangan Marah ya…Hik3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Dauspozi 19 January 2011, 4:57 pm

    Warghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!.. bro Eyriqazz nak kena sumbat nekbak dalam mulut nih.. terkena daku!.. wahahahaha..

    Reply
  • wannurfazrini 19 January 2011, 5:08 pm

    ngehhh comel je kot . hahaha

    Reply
  • Ummi Hanie 19 January 2011, 5:34 pm

    wohohohoo..so steam maa itu veruks ;p

    Reply
  • Fariq 19 January 2011, 6:09 pm Reply
  • ishiko 19 January 2011, 6:38 pm Reply
  • n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h 19 January 2011, 6:40 pm

    cehh..ingat apo la td.. haha

    Reply
  • secantikmanis 19 January 2011, 8:30 pm

    ho sungguh kejam tau

    Reply
  • SheNn 19 January 2011, 11:45 pm

    Adoilah..hahaha!

    Reply
  • shah-kayrul 20 January 2011, 12:10 am

    cit…tertipu aku pg nie…ingat kan btl la…upernyer…aksi terlarang di siang ari…

    Reply
  • arep_lockermonth 20 January 2011, 12:27 am

    haha :P ingatkan betul tadi!

    Reply
  • FaKArePa!n 20 January 2011, 2:15 am

    hampeh betol.. baru je first time berkunjung dan follow kat sini.. terus kena kencing.. hehe

    Reply
  • amirah 20 January 2011, 2:19 am

    hehe..tapi agaknya yg mana satu beckham yang mana satu lady gaga…huhu

    Reply
  • farhana_aziz 20 January 2011, 2:22 am

    hahaha.wakena beb!

    Reply
  • yanmie 20 January 2011, 5:01 am

    wah seksinya david bekam dengan lady gagap tu…ehehe

    http://www.yanmieonline.com

    Reply
  • Eyriqazz 20 January 2011, 6:31 am

    #Dauspozi :hik3..nekbat sedap..nak3…

    #wannurfazrini;hik3..comelkan?

    #Ummi Hanie:ahaks,ahaks…stim boat…

    #Fariq:hangit…

    #ishiko:seksi poss..aumm…

    Reply
  • Eyriqazz 20 January 2011, 6:33 am

    #n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h :selingan time cuti…

    #secantikmanis:kejam ke?

    #SheNn:lalalala…

    #shah-kayrul :hak..boleh pandang2..jgn pegang2…

    #arep_lockermonth:kalau betoi?

    Reply
  • Eyriqazz 20 January 2011, 6:40 am

    #FaKArePa!n:hik3..jgn marah..silala berkunjung lagi

    #amirah :none of it..nanti marah pula peminat david beckham n lady gaga..this is just for fun..

    #farhana_aziz:waka waka

    #yanmie:seksi ke seksa?

    Reply
  • Mama Zharfan 20 January 2011, 8:33 am

    ingatkan entry 18sx–tu semlm me tak terjah (me jenis tak minat bab2 18sx kat blog–pelik sikit lah kiranya)–then ari ni ter nampak heheheh pic monkeys rupanya

    Reply
  • Miza Yusof 20 January 2011, 2:54 pm

    wakaka. tipah tertipu. HAHAHA

    Reply
  • Eyriqazz 24 January 2011, 4:15 am

    #Mama Zharfan:hik3..double meaning aje..

    #Miza yusof :terkena..ahaks..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »