≡ Menu

Dussh, laju je korang ya?


P/s : Hik3, hangit…Sorryla, eden pun baru je terkena dengan Cimon, so this is my turn to kenakan U all pulak..Jangan Marah ya…Hik3…



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Dauspozi 19 January 2011 at 4:57 pm

    Warghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!.. bro Eyriqazz nak kena sumbat nekbak dalam mulut nih.. terkena daku!.. wahahahaha..

  • wannurfazrini 19 January 2011 at 5:08 pm

    ngehhh comel je kot . hahaha

  • Ummi Hanie 19 January 2011 at 5:34 pm

    wohohohoo..so steam maa itu veruks ;p

  • Fariq 19 January 2011 at 6:09 pm

    perghhhh,, tertipu…

    Janganlah Mengharap Sangat | EP2 – Aku Seorang Blogger

  • ishiko 19 January 2011 at 6:38 pm
  • secantikmanis 19 January 2011 at 8:30 pm

    ho sungguh kejam tau

  • arep_lockermonth 20 January 2011 at 12:27 am

    haha :P ingatkan betul tadi!

  • amirah 20 January 2011 at 2:19 am

    hehe..tapi agaknya yg mana satu beckham yang mana satu lady gaga…huhu

  • farhana_aziz 20 January 2011 at 2:22 am

    hahaha.wakena beb!

  • n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h 19 January 2011 at 6:40 pm

    cehh..ingat apo la td.. haha

  • SheNn 19 January 2011 at 11:45 pm

    Adoilah..hahaha!

  • shah-kayrul 20 January 2011 at 12:10 am

    cit…tertipu aku pg nie…ingat kan btl la…upernyer…aksi terlarang di siang ari…

  • Mama Zharfan 20 January 2011 at 8:33 am

    ingatkan entry 18sx–tu semlm me tak terjah (me jenis tak minat bab2 18sx kat blog–pelik sikit lah kiranya)–then ari ni ter nampak heheheh pic monkeys rupanya

  • FaKArePa!n 20 January 2011 at 2:15 am

    hampeh betol.. baru je first time berkunjung dan follow kat sini.. terus kena kencing.. hehe

  • yanmie 20 January 2011 at 5:01 am

    wah seksinya david bekam dengan lady gagap tu…ehehe

    http://www.yanmieonline.com

  • Eyriqazz 20 January 2011 at 6:31 am

    #Dauspozi :hik3..nekbat sedap..nak3…

    #wannurfazrini;hik3..comelkan?

    #Ummi Hanie:ahaks,ahaks…stim boat…

    #Fariq:hangit…

    #ishiko:seksi poss..aumm…

  • Eyriqazz 20 January 2011 at 6:33 am

    #n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h :selingan time cuti…

    #secantikmanis:kejam ke?

    #SheNn:lalalala…

    #shah-kayrul :hak..boleh pandang2..jgn pegang2…

    #arep_lockermonth:kalau betoi?

  • Eyriqazz 20 January 2011 at 6:40 am

    #FaKArePa!n:hik3..jgn marah..silala berkunjung lagi

    #amirah :none of it..nanti marah pula peminat david beckham n lady gaga..this is just for fun..

    #farhana_aziz:waka waka

    #yanmie:seksi ke seksa?

  • Miza Yusof 20 January 2011 at 2:54 pm

    wakaka. tipah tertipu. HAHAHA

  • Eyriqazz 24 January 2011 at 4:15 am

    #Mama Zharfan:hik3..double meaning aje..

    #Miza yusof :terkena..ahaks..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing