≡ Menu

Dussh, laju je korang ya?


P/s : Hik3, hangit…Sorryla, eden pun baru je terkena dengan Cimon, so this is my turn to kenakan U all pulak..Jangan Marah ya…Hik3…



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Dauspozi 19 January 2011, 4:57 pm

    Warghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!.. bro Eyriqazz nak kena sumbat nekbak dalam mulut nih.. terkena daku!.. wahahahaha..

    Reply
  • wannurfazrini 19 January 2011, 5:08 pm

    ngehhh comel je kot . hahaha

    Reply
  • Ummi Hanie 19 January 2011, 5:34 pm

    wohohohoo..so steam maa itu veruks ;p

    Reply
  • Fariq 19 January 2011, 6:09 pm

    perghhhh,, tertipu…

    Janganlah Mengharap Sangat | EP2 – Aku Seorang Blogger

    Reply
  • ishiko 19 January 2011, 6:38 pm Reply
  • secantikmanis 19 January 2011, 8:30 pm

    ho sungguh kejam tau

    Reply
  • arep_lockermonth 20 January 2011, 12:27 am

    haha :P ingatkan betul tadi!

    Reply
  • amirah 20 January 2011, 2:19 am

    hehe..tapi agaknya yg mana satu beckham yang mana satu lady gaga…huhu

    Reply
  • farhana_aziz 20 January 2011, 2:22 am

    hahaha.wakena beb!

    Reply
  • n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h 19 January 2011, 6:40 pm

    cehh..ingat apo la td.. haha

    Reply
  • SheNn 19 January 2011, 11:45 pm

    Adoilah..hahaha!

    Reply
  • shah-kayrul 20 January 2011, 12:10 am

    cit…tertipu aku pg nie…ingat kan btl la…upernyer…aksi terlarang di siang ari…

    Reply
  • Mama Zharfan 20 January 2011, 8:33 am

    ingatkan entry 18sx–tu semlm me tak terjah (me jenis tak minat bab2 18sx kat blog–pelik sikit lah kiranya)–then ari ni ter nampak heheheh pic monkeys rupanya

    Reply
  • FaKArePa!n 20 January 2011, 2:15 am

    hampeh betol.. baru je first time berkunjung dan follow kat sini.. terus kena kencing.. hehe

    Reply
  • yanmie 20 January 2011, 5:01 am

    wah seksinya david bekam dengan lady gagap tu…ehehe

    http://www.yanmieonline.com

    Reply
  • Eyriqazz 20 January 2011, 6:31 am

    #Dauspozi :hik3..nekbat sedap..nak3…

    #wannurfazrini;hik3..comelkan?

    #Ummi Hanie:ahaks,ahaks…stim boat…

    #Fariq:hangit…

    #ishiko:seksi poss..aumm…

    Reply
  • Eyriqazz 20 January 2011, 6:33 am

    #n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h :selingan time cuti…

    #secantikmanis:kejam ke?

    #SheNn:lalalala…

    #shah-kayrul :hak..boleh pandang2..jgn pegang2…

    #arep_lockermonth:kalau betoi?

    Reply
  • Eyriqazz 20 January 2011, 6:40 am

    #FaKArePa!n:hik3..jgn marah..silala berkunjung lagi

    #amirah :none of it..nanti marah pula peminat david beckham n lady gaga..this is just for fun..

    #farhana_aziz:waka waka

    #yanmie:seksi ke seksa?

    Reply
  • Miza Yusof 20 January 2011, 2:54 pm

    wakaka. tipah tertipu. HAHAHA

    Reply
  • Eyriqazz 24 January 2011, 4:15 am

    #Mama Zharfan:hik3..double meaning aje..

    #Miza yusof :terkena..ahaks..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »