Fynn Jamal Datang Menerjah

Fynn Jamal datang Menerjah

Fuhh, buka komen tengok ada komen dari Fynn Jamal untuk entry Lirik Lagu 150 Juta Dinyanyikan Hana Zatie :
Fynn Jamal said…
maaf, kawan2.
saya tahu suara dia jauh lagi lazat dari saya.
tapi harap dapat diperbetul.
ini lagu saya.
terima kasih~
ngeee


Aiseh, jangan marah ya Fynn, saya dah letak credit dah. Sorry,sorry,silap saya. Tapi cool je cara dia mengomen, I Like It. Jom layan lagu ini nyanyian dia pula :

Boleh tahan juga Fynn Jamal nyanyi (serak-serak basah yang mahal tu)


Thanks Fynn datang menyinggah. Teruskan berkarya. I really love this Song. Nama sebenarnya pun cantik, Nur Affina Yanti Jamalludin.

P/s : Can anyone tell me more about “Siapa Fynn Jamal”. Dia ni penulis lirik kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Fynn Jamal Datang Menerjah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.