Dr. Rozmey pun Hantar Team untuk The Maxis Om Nom Nom Race?

Khabar-khabar angin dari si Gosip Sensasi mengatakan inilah Team yang telah dihantar oleh Dr. Rozmey untuk Maxis Om Nom Nom Race. Budget telah diberikan sebanyak RM5 ribu bagi team ini bagi membolehkan team ini beraksi dan membawa pulang Tiket Perlancongan bertaraf 5 bintang ke Hong Kong namun sayang ianya telah digunakan untuk belanja rakan-rakan bloggers untuk berkaraoke.

To cut the story short, mereka tewas juga hanya dengan ketinggalan 1 mata dari tempat kedua. Memperkenalkan, The New Dr. Rozmey Apprentice @ Che Armster dan Phreak-ID yang kini sedang giat berlatif karaoke bagi melayakkan ke AF 9 pula. Kita saksikan kemunculan mereka nanti, yang pasti undi SMS sudah pasti menjadi milik mereka dengan tajaan Dr. Rozmey bagi memastikan at least satu namanya muncul dengan gemilang di persada hiburan tanah air.

Hik3, gurau je, semua diatas adalah rekaan semata-mata. Saje mahu menyakat Team “Yang Gempak ” ini. Anyway, more pictures on Maxis Om Nom Nom Race bolehla terjah SINI

*** Ehem-ehem, agak-agak kalaula diorang menang tempat pertama dan keempat-empat pergi ke Hong Kong, apa yang bakal jadi ya? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

18 thoughts on “Dr. Rozmey pun Hantar Team untuk The Maxis Om Nom Nom Race?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.