Cinta Luar Biasa | Noor Faizah Rashid

Salam dari Eyriqazz,
Entry Cinta Luar Biasa dirujuk. Inilah ceritanya :
Cinta Luar Biasa Noor Faizah Rashid (sebelah wifeyku)
Apa yang luar biasanya Cinta dia? Cintanya di zaman sekolah dibawa ke jinjang pelamin. Berapa ramai yang bercinta di zaman sekolah sampai ke jinjang pelamin?Myself dan Isteri pun, di zaman sekolah bercinta dengan lain orang, kahwin dengan lain orang. I think dalam 100 couple di zaman sekolah dulu, hanya kurang dari 5 couple yang ke jinjang pelamin.
Yup,Noor Faizah rakan sekelasku, suaminya bekas rakan sedormku. Walaupun percintaan yang pancaroba, akhirnya ke jinjang pelamin juga. Tahniah diucapkan ,sekarang sudahpun mempunyai sepasang cahaya mata yang comel.
Well, moral of the story, buat adik-adik yang sibuk mahu bercinta di zaman sekolah, tak salah bercinta, tapi berpada-padalah dan jangan sampai tergadai maruah diri, the chances untuk anda ditemukan di alam perkahwinan adalah less than 5% . Itu berdasarkan pengalaman.
Alisya dan Zahra anak Faizah.
Wah, bukan main gembira lagi Alisya dapat naik basikal Zahra

Oh, tiada tekaan yang tepat @hampir tepat. Jadi, 5 GTO Pointz saya berikan kepada Miza Yusof (point blom diupdatekan lagi) . Tahniah again.
P/s : Rasanya cinta di zaman sekolah hanyalah sekadar Cinta Monyet. Apa pula pendapat anda? Cinta di zaman sekolah, adakah berpeluang besar untuk ke jinjang pelamin?  

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Cinta Luar Biasa | Noor Faizah Rashid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.