Ape ke bangang, kalau taknak tunjuk berape nilai kat gambar tu, buat ape hover.. stupid bodoh

“Mak lu said…
ape ke bangang, kalau taknak tunjuk berape nilai kat gambar tu, buat ape hover.. stupid bodoh.”

Marah bebenar Sang Anonymous di entry Gosok-Gosok Mata Seakan tak Percaya. Apapun, maaf dari saya. Dah fikir, kalau saya publishkan with amount this is possible answer yang mungkin saya dapat:


1) Alah, bukan banyak manapun.Berlagak je lebih!!
2) Nak menunjuk la tu. Tak habis-habis. 
3) Wow, tahniah.. Any tips?
4) Congratz…Teruskan usaha
5) Anything to add?

Umm, u can’t satisfy everyone. That’s life. N sometimes u have to make ur own decision.So, this is my decision this time. who knows maybe saya revealkan nanti bila dah terima ceknya? Niat sekadar berkongsi/motivasi.

For me, tepuk dada tanya selera. Akan ada yang positif or negatif dalam apa yang dilakukan. tak gitu?

P/s : Teruja juga, dah lama Sang Anonymous tidak muncul di blog Cap Ikan Ayam Goreng ni…Apapun, i don’t blame u anonymous. Thanks for menyinggah.Singgah2 la lagi ya.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

25 thoughts on “Ape ke bangang, kalau taknak tunjuk berape nilai kat gambar tu, buat ape hover.. stupid bodoh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.