Alisya Rindu Abah Tok

Tok,Tok,Alisya memangil Abah Toknya sambil menghulurkan kedua tangannya. Si Dia tersenyum dan berlalu pergi. Alisya kaget.Kenapa Abah tok taknak dukung Alisya?Abahtok dah tak sayangkan Alisyake? Itulah yang mungkin bermain di fikiran Alisya.
Mama pulang, itulah yang Mama katakan padaku ketika dia dan Alisya shopping di Jusco sebelum ke tempat kerja. Rupanya bukan Abahtok, tapi lelaki lain yang berkopiah dan Alisya sangkakan Abahtoknya.Rindu betul Alisya ngan Abahtoknya. Manakan tidak,kalau abahtoknya datang, layanan Abahtok mengalahkan layanan saya sendiri sebagai Ayah. I should learn more from him . Ini gambar yang sempat diambil last time di KL Sentral :
Bukan Main gembira bila Abahtok belikan Dunkin Donut
Nyam,Nyam,sedap Abahtok..
Kasih Atok sukar ditukar ganti
Alisya pun Sayang Abah Tok. Alisya Rindu Abahtok..Nanti CNY Alisya balik Kelantan jumpa Abahtok
Satu telah pergi,tinggalla seorang atok lagi. Kasih Atok memang sukar ditandingi. Bersyukur Alisya dan saya sendiri masih ada seorang lagi Atok. Yup, kadang-kadang, layanan seorang Atok mengalahkan layanan Ayah Sendiri.
P/s : Korang Sayang Atok Korang tak? Apa pengalaman yang tidak dapat dilupakan dengan Atok anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

5 thoughts on “Alisya Rindu Abah Tok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.