Adakah Fara Fauzana Masih Dara


Adakah Fara Fauzana Masih Dara?

Dussh, siapa la yang tersesat and Search “Adakah FarA Fauzana Masih Dara” ni? Ini mesti kerja HazmanFadzil ni, aritu borak-borak ngan dia, dia tengah mencari calon Isteri. Wah, bro nak pi meminang Fara Fauzana ke ? Kalau jadi jangan lupa jemput kami rakan-rakan bloggers ya? Hik3, just kidding.Jangan marah naa, nanti kena jual.

Anyway, Fara Fauzana salah seorang artis yang saya kagumi. Berbakat, mesra penonton dan tidak banyak kontroversi.Entry hangit dan panggilan hangit yang saya buatpun datangnya dari Idea Panggilan HotFm tu. Hik3, oh, bila mahu kahwin ya Fara?Ramai penonton di sana mahu tahu.

Psst..gosip skit, anyway :

Adakah Fara Fauzana Masih Dara?

Well, pandangan saya seorang lelaki dan Suami yang pernah jumpa dia face to face masa Hotfm adakan Gerai Bazar Ramadhan tahun lepas, I can say that Fara Fauzana masih lagi dara. Hik3, tengok dari mana? Issh, adalah rahsia seorang lelaki dan suami. Belajar dengan Bro Je Jai, towkey Gambir Sarawak.Klon P. Ramlee, misai kontot, ilmu penuh di dada. Tak gitu bro?

P/s : Korang minat Fafau tak? Kenapa korang minat dia ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

38 thoughts on “Adakah Fara Fauzana Masih Dara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.