www.Postme.com.my

www.Postme.Com.my telah dilancarkan oleh Pos Malaysia iaitu satu perkhidmatan portal dagangan elektronik (e-daging/online shopping) . Baruje sempat terjah, nampak macam menarik tapi tak berani nak mencuba lagi, tengoklah kalau lepas ni feedback memuaskan dari pengguna, mungkin saya pun akan mencuba sekali. Wah, semakin meriah sekarang ni dengan pelbagai kedai online shopping.

Artikel lain mengenai PostMe ini bolehla terjah di bawah ini :


P/s : Masih lagi teringat pengalaman pahit kehilangan barang diposkan ke Malaysia semasa di UK. Hadiah  beg tangan dan pelbagai lagi hilang semasa dalam proses penghantaran di Malaysia. Masatu masih kurang arif pasal posting ini, jadi saya abaikan aja. Tapi memang kecewa sangat, hadiah hampir bernilai RM1 ribu tu…

*** Ok ke ya PostMe ni? Shopping di Jipaban lagi OK kot…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “www.Postme.com.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.