Terima Kasih Nuffnang

Terima Kasih Nuffnang
Rezeki penghujung tahun, ini Income terbesar sebulan yang pernah eyriqazz kecapi bersama Nuffnang. Alhamdulillah, rezeki anak dan mb rezeki untuk adik Alisya. Hik3,planning it next year or ( Mama sudah bising Sang Rembulan belum muncul bulan ini)
Tak sangka blog Cap Ikan Ayam Goreng ini mampu menjana pendapatan sampingan yang menggembirakan. Nuffnang semakin menggembirakan hatiku. InsyaAllah, rezeki akan dikongsi-kongsi lagi nanti dengan Give Away/Contest. Jangan lupa join My Current Give Away ya, mungkin akan ada kejutan nanti. 
Sekadar berkongsi pengalaman dan keterujaan, kalau saya boleh ” Sudah Pasti Andapun Boleh” dan mampu pergi lebih jauh dari saya. Dah ramai bloggers di luar sana yang sudah menjana 4-5 angka sebulan. Maaf dari saya kalau entry ini dipandang pada sudut yang negatif.
P/s : Tepuk dada, tanya selera. Gembira dengan pilihan saya sekarang and Nuffnang always make me happier. Apa pula pengalaman anda, did Nuffnang make u happier too?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

59 thoughts on “Terima Kasih Nuffnang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.