Segmen Tegur Menegur | Myvitrd|Mama Zharfan|YnnLunia

Salam,

Segmen tegur menegur membuat penampilan kedua selepas entry INI. So, straight to the point, Inilah mangsa teguran saya kali ini. Pilihan dibuat dipilih kerana pengomen setia, support me in contest etc, dan byk lagi. So, mari tegur sampai lebam :

Teguran :
1) Nama blog sukar disebut, dieja, dan ditype. Nama blog memainkan peranan yang penting especially for first time visitor.Nickname Tn. Punya pun agak mengelirukan. Jgn follow  nama blog eyriqazz, eyriqazz memang suka syok sendiri. Hik3… [ Tips|Nickname of Nickname] .Rasanya sudah tiba masanya bro bertukar ke domain dan nama yang lebih menarik hati.
2) 3 column blog. Bukan mudah . Some widget di sebelah kanan mungkin boleh dikemaskan lagi dan buang mana yang tidak perlu .
3) Pelbagaikan entry n more picture plzz bro.Life is Beautiful, serlahkan penceritaan anda dengan gambar yang mengujakan dan pengalaman yang mempesona.
4) On the positive notes, tahniah bro semakin aktif dengan event blogging. Tambah kenalan adalah sesuatu yang bagus,networking is one of the way untuk mempromosikan blog dan diri sendiri .

Teguran :
1) On the positive notes, tahniah, u r on the right direction. Semakin banyak contest dimenangi, gambar diblog semakin menarik hati, dan gaya penulisan semakin menarik untuk berkunjung lagi. Tahniah, saya bangga dengan pencapaian dan kesungguhan kamu.
2) Psst,rasanya link blog lebih sesuai berada di sebelah kanan di mana mouse berada di situ, 3 column juga n some of the widget boleh lagi dikemaskini. Nampak lebih tersusun,kemas dan sejuk mata memandang.
3) Oh, salah satu widget yang berada di blog mama Zharfan yang saya tak suka adalah My Counter Widgeo,dushh, pop up yang keluar really annoying. Suggestion, mungkin boleh letak yang histats or yang tidak annoying.
4) Tahniah again, bangga dengan kesungguhan kamu, tengah sambung Phd, namun pandai membahagikan masa. Sila la terjahi…

Teguran :
1) Nak tegur apa ya? Ok, saya jeleess dengan template blog kamu. Header yang cantik, layout dan blog yang kemas, entry yang santai ,sejuk mata memandang, dan membuatkan saya bertambah jeles dan mahu terjah selalu.Hik3,honest k, i’m one of ur silent reader .
2) Tahniah juga, byk gadget menarik menjadi miliknya dengan Contest . Blackberry Torch,IPAD dan terbaru kamera digital sony. Teruskan kesungguhan kamu, ramai yang menyebut-nyebut namamu.
3) Oh, kalau masuk blog dia, teringatkan blog chokilala , one of blog yang menarik untuk ditenung lama-lama. Tenung blog je, jangan tenung orangnya.Kan asyik terbatuk2 saja nanti dia.
4) Nama blog? Umm, Liyanaa ,mula-mula mungkin susah dieja dan tertukar tapi rasanya lama skit tak jadi masalah. Just tambah satu aa je. tapi dulu-dulu masa blom letak di sidebar confius juga, selalu type liyana.com or liyanalunia.com .Susah susah,googlekan aje “Liyana Lunia” . Tadaaa… 
P/s : Segala teguran adalah pandangan peribadi, salah silap harap maafi.
More pengomen dan pembaca setia akan saya teguri di masa hadapan sebagai tanda terimakasih dan semoga teguran dipandang positif untuk terus ke hadapan.
P/s/s : 2 x 5 GTO Pointz untuk dimenangi. Dari ketiga-tiga blog di atas, which one yang paling anda sukai dan kenapa? Komen yang terbaik/constructive will win …

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

28 thoughts on “Segmen Tegur Menegur | Myvitrd|Mama Zharfan|YnnLunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.