Romantic Dinner di Haven Restaurant, Ampang Look Out Point

isMinggu lepas, 23 November 2010, saya surprisekan Isteri for Romantic Dinner Package di Haven Restaurant, Ampang Look Out Point. Ini kali kedua saya singgah sini dan pertama buat Isteri :

Isteri tersenyum gembira
Haven Restaurant, Destinasi ditujui

Pemandangan Cantik , Nampak KLCC dan Bandar KL cukup menguja

Alisya pun tersenyum Sampai Ke Pipi

 The Dinner Is Serve , Starter Mushroom Soup
The Drink : Orange Juice

Udang Celup Tepung dengan Coleslaw, Yummy,yummy

Boleh Consider Candle Light ke Ni?

Main Course, both Of Us Choose Chicken Chop
Desert : Banana Split ( No Wonder Isteri Minta Pisang Masa di Lumut aritu)
Dan Juga  Cheese Cake 
Harga Pakej RM99 tapi as saya salah seorang Peserta MySelangorStory, dapat diskaun 20%. Thanks MySelangorStory
 Alisya Nak Candle Light ke?
Eyriqazz Satu Keluarga. Bila Mahu Tambah Koleksi? Tungggu…
 
Feedback kali kedua singgah di sini :
1) The food taste better, saya kasi rating 7.5/10
2) Pengalaman yang menguja.
3) View memang cantik dan menarik dan Isteri sukakan dengan surprise ini. Look what she said in her Facebook :
 
baru balik dari having a wonderful DINNER sempena our 3rd ANNIVERSARY….mmg bahagia n BEST sgt2….makanan yg LAZAT, view yg INDAH, cuaca yg ELOK dgn udara yg SEJUK n NYAMAN….ThANKs a lot SAYANG for this LOVELY SURPRISE…Suka sangat2….LOVE u ETERNAL…..Mmmuuaaahhsss….”
 
Thanks Juga buat Haven Restaurant, untuk lebih lanjut pasal Restoran ini, bolehla terjah entry ini : 
 
 
P/s : Sayangkan Isteri, Once in A while tak salah kasi surprise kan? Tangan yang menghayun buaian mampu mengegarkan Pokok Pisang. Hik3, gurau aje….
 
*** Tanpa Isteri siapalah Sang Suami. Kasih sayang dan surprise diberikan mengeratkan hubungan suami Isteri, tak gitu?

Comments

  1. maslinamansor says

    eyriqazz, senyum la sikit. Wife n alisya dah senyum comel dah. hehehe
    jangan marah yer… :)

    happy anniversary!!!

  2. Cikmin says

    ermmmm..kali pertama pergi dengan siapa eyri?? hiks…

    p/s tak tidur malam cikmin kalau dapat suprise ke situ… 😛

  3. Nur Misnan says

    salam GTO
    mcm tau2 jer aku sedang mencari rest nih
    thanks brother..

    p.s. cheese cake n starter tuh look superb

  4. says

    #mama tisya :haah,viewnya memang cantik..Singgahla nanti, memang berbaloi…

    #Boloque ;hik3,sedap…

    #MsXeRoZ Nicole:muka selalu serius?dush,dush..tuhla,don’t judge book by it cover..tanya geng2 bujang lapok,i’m a cool guy..hak3…

    #shera haifa:memang cantik pemandangannya….

  5. tehr says

    ho ho
    best nya tempat makan
    makan sambil bersenang senang

    tapi kalau betul2 nak makan, tak boleh la ke sini kan, bro? hehehe tak kenyang

  6. says

    #Suliana :haah,dalam Look Out Point…xderla mahal mana su,standard harga restoranla..

    #Yutaka Mushimura :sedap2..isteri suka

    #Kancilbiru:bila mahu blanje cheese cake?

    #suffer8zine :nyam2

    #nur:thanks Nur

    #axelida:haah,untuk 2 orang..eh2,tak sume..yang dpt 2 air ngan main course je..yg lain kongsi2…

  7. says

    #maslinamansor:hik3,bak2 senyum memang selalu fail..gambar kahwin pun byk rosak kerna saya tak pandai senyum..sib baik alisya tak ikut cam papanya..senyum memanjang je, any tips?hik3..

    #Sharinginfoz :cubalah bro..berbaloi..

    #Cikmin :pergi dengan geng2 MySelangorStory under TOurism Selangor..sebabtu dpt 20% diskaun..ajakla cik Hubby…

    #nabil_potter;best….pergila..berbaloi

    #Izan Ishak:view memang cantik, makanan pun boleh tahan…it was worth it…

  8. says

    #mellow :sampai gile romantik?hik3..

    #Nadia arRumaisha :blom cukup pandai.selalu buat isteri makan hati..kena blajar dan perbaiki diri lagi…

    #nur :sama2, n thanks for entry…

    #Peri PiA :thanks u…sharing is caringkan?

  9. says

    #mia :nyam2,sampai alisya pun abis comot sama

    #Matjoe :wifey ada ke?hik3,ker bro nak blanje geng2 talibarut?

    #Sumijelly :dush,jealous betoi sumi.camne nak hantar puncak bangi tu?dahla kawasan panas tu..hik3..Oh,chicken chop sumi memang tiada tandingan,..sekali makan sure nak lagi kan?hik3..

  10. Anonymous says

    pengalaman saya lak…
    memang saya black list HAVEN la!!!! minta kek seketol tapi bagi sepotong.bengong betul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing