≡ Menu

isMinggu lepas, 23 November 2010, saya surprisekan Isteri for Romantic Dinner Package di Haven Restaurant, Ampang Look Out Point. Ini kali kedua saya singgah sini dan pertama buat Isteri :

Isteri tersenyum gembira
Haven Restaurant, Destinasi ditujui

Pemandangan Cantik , Nampak KLCC dan Bandar KL cukup menguja

Alisya pun tersenyum Sampai Ke Pipi

 The Dinner Is Serve , Starter Mushroom Soup
The Drink : Orange Juice

Udang Celup Tepung dengan Coleslaw, Yummy,yummy

Boleh Consider Candle Light ke Ni?

Main Course, both Of Us Choose Chicken Chop
Desert : Banana Split ( No Wonder Isteri Minta Pisang Masa di Lumut aritu)
Dan Juga  Cheese Cake 
Harga Pakej RM99 tapi as saya salah seorang Peserta MySelangorStory, dapat diskaun 20%. Thanks MySelangorStory
 Alisya Nak Candle Light ke?
Eyriqazz Satu Keluarga. Bila Mahu Tambah Koleksi? Tungggu…
 
Feedback kali kedua singgah di sini :
1) The food taste better, saya kasi rating 7.5/10
2) Pengalaman yang menguja.
3) View memang cantik dan menarik dan Isteri sukakan dengan surprise ini. Look what she said in her Facebook :
 
baru balik dari having a wonderful DINNER sempena our 3rd ANNIVERSARY….mmg bahagia n BEST sgt2….makanan yg LAZAT, view yg INDAH, cuaca yg ELOK dgn udara yg SEJUK n NYAMAN….ThANKs a lot SAYANG for this LOVELY SURPRISE…Suka sangat2….LOVE u ETERNAL…..Mmmuuaaahhsss….”
 
Thanks Juga buat Haven Restaurant, untuk lebih lanjut pasal Restoran ini, bolehla terjah entry ini : 
 
 
P/s : Sayangkan Isteri, Once in A while tak salah kasi surprise kan? Tangan yang menghayun buaian mampu mengegarkan Pokok Pisang. Hik3, gurau aje….
 
*** Tanpa Isteri siapalah Sang Suami. Kasih sayang dan surprise diberikan mengeratkan hubungan suami Isteri, tak gitu?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mama tisya 2 December 2010, 12:40 am

    ni yg kt bukit langat tu ye..leh tgk view kl…bestnye tk pernh try tp lalu je slalu tgk

    Reply
  • Boloque 2 December 2010, 12:42 am

    macam sedap jer cheese cake tuh..jadi lapar lak nih..

    TERBARU: Keputusan Penuh Piala AFF Suzuki Malaysia vs Indonesia 1-5 (1 Disember 2010)

    Reply
  • shera haifa 2 December 2010, 12:55 am

    nice view..cntik

    Reply
  • -ROCKprincess- 2 December 2010, 1:04 am

    waa…
    bestnyer…
    nanti bila dah ader ehem2 nak suh dier banjer kat cni larr…
    hakhak..

    Reply
  • Yutaka Mushimura 2 December 2010, 1:19 am

    perh..nih nampak sedap gilos cheese cake…..

    ;0

    bley try nih..bley try.

    Reply
  • suffer8zine 2 December 2010, 1:35 am

    pagi2 ni kalau dapat sarapan makanan tu pehhh

    Terkini : Kucing Gemuk Popular

    Reply
  • nur 2 December 2010, 1:36 am

    seprais tu.. selamat eniverseri n bahagia eternal
    ALL IN ONE

    Reply
  • axelida 2 December 2010, 1:39 am

    pakej tu utk 2 org mkn ek? seme yg GTO tunjuk tu dpt 2 ek??

    Reply
  • maslinamansor 2 December 2010, 1:49 am

    eyriqazz, senyum la sikit. Wife n alisya dah senyum comel dah. hehehe
    jangan marah yer… :)

    happy anniversary!!!

    Reply
  • Cikmin 2 December 2010, 2:04 am

    ermmmm..kali pertama pergi dengan siapa eyri?? hiks…

    p/s tak tidur malam cikmin kalau dapat suprise ke situ… :P

    Reply
  • Izan Ishak 2 December 2010, 2:09 am

    happy anniversari bro..
    cantiknya view kat situ! cheese cake nampak sedap…

    Reply
  • mellow 2 December 2010, 2:12 am

    wallahhh ! romantik gila abg eyriqazz ni .

    Reply
  • Nadia arRumaisha 2 December 2010, 2:17 am

    wow bro memang pandai ambil hati isteri…. tahniah bro….

    Reply
  • nur 2 December 2010, 2:18 am

    bro eyriqazz.. thanks a lot!!
    bloglist bro eyriqazz
    for u

    Reply
  • Peri PiA 2 December 2010, 2:20 am

    salam

    memang terasa aura romantis

    thanks so much dpt menumpang kasih kat bloglist ;)

    Reply
  • mia 2 December 2010, 2:25 am

    huwaaaaaaaa…sweetnye…besttnyee banana split tu…ehehhee…

    Reply
  • Matjoe 2 December 2010, 2:31 am

    haha, aku nak pegi lagi laa nanti, celebrate dividen asb!!!

    Reply
  • Sumijelly 2 December 2010, 2:53 am

    haha…..tu takkira candle night dinner…sbb ada alisya…

    patut htr kat aku jer…..meh aku jaga…hahaha

    chiken choop aku masak lagi sedap….kih3

    Sumijelly.com

    Reply
  • MommY & DaddY CooL 2 December 2010, 3:15 am

    cool la that place

    Reply
  • akmafaizal 2 December 2010, 3:23 am

    bestnyee dpt kejutan cengini… thanks sebab masukkan blog saya dlm bloglist.suka3

    Reply
  • Watie Rose 2 December 2010, 3:23 am

    sedapnyer chicken chop tu…

    Reply
  • Kaseh NazLieza 2 December 2010, 4:31 am

    so sweet….

    Reply
  • Nur Misnan 2 December 2010, 5:52 am

    salam GTO
    mcm tau2 jer aku sedang mencari rest nih
    thanks brother..

    p.s. cheese cake n starter tuh look superb

    Reply
  • amirah 2 December 2010, 6:38 am

    waduh..romantiknya..apa kata buat tetiap bulan?hehe

    Reply
  • Tn.Punya 2 December 2010, 8:23 am

    Selamat ulang tahun perkahwinan Bro.. semoga kekal sampai ke syurga

    Reply
  • MsXeRoZ Nicole 2 December 2010, 12:49 am

    Walaupun ur Muka sentiasa nampak serious, tak sangka eyriqazz org yang agak romantic jugak eh.

    Reply
  • Eyriqazz 2 December 2010, 1:10 am

    #mama tisya :haah,viewnya memang cantik..Singgahla nanti, memang berbaloi…

    #Boloque ;hik3,sedap…

    #MsXeRoZ Nicole:muka selalu serius?dush,dush..tuhla,don’t judge book by it cover..tanya geng2 bujang lapok,i’m a cool guy..hak3…

    #shera haifa:memang cantik pemandangannya….

    Reply
  • tehr 2 December 2010, 9:15 am

    ho ho
    best nya tempat makan
    makan sambil bersenang senang

    tapi kalau betul2 nak makan, tak boleh la ke sini kan, bro? hehehe tak kenyang

    Reply
  • Suliana 2 December 2010, 1:19 am

    hari tu su dah lalu, dlm look out point kan restoran dia?? blh la try nnti. tapi x leh bawa family ramai2, mahal.. hahaha

    Reply
  • Kancilbiru 2 December 2010, 1:28 am

    cheese cake tu menggiurkan owh…

    Reply
  • Eyriqazz 2 December 2010, 1:43 am

    #Suliana :haah,dalam Look Out Point…xderla mahal mana su,standard harga restoranla..

    #Yutaka Mushimura :sedap2..isteri suka

    #Kancilbiru:bila mahu blanje cheese cake?

    #suffer8zine :nyam2

    #nur:thanks Nur

    #axelida:haah,untuk 2 orang..eh2,tak sume..yang dpt 2 air ngan main course je..yg lain kongsi2…

    Reply
  • Sharinginfoz 2 December 2010, 1:52 am

    memang exclusive at affordable price, kena try ni

    Reply
  • nabil_potter 2 December 2010, 2:08 am

    macam best je..t boleh la pergi..heheh

    Reply
  • Eyriqazz 2 December 2010, 3:30 am

    #maslinamansor:hik3,bak2 senyum memang selalu fail..gambar kahwin pun byk rosak kerna saya tak pandai senyum..sib baik alisya tak ikut cam papanya..senyum memanjang je, any tips?hik3..

    #Sharinginfoz :cubalah bro..berbaloi..

    #Cikmin :pergi dengan geng2 MySelangorStory under TOurism Selangor..sebabtu dpt 20% diskaun..ajakla cik Hubby…

    #nabil_potter;best….pergila..berbaloi

    #Izan Ishak:view memang cantik, makanan pun boleh tahan…it was worth it…

    Reply
  • Eyriqazz 2 December 2010, 3:31 am

    #mellow :sampai gile romantik?hik3..

    #Nadia arRumaisha :blom cukup pandai.selalu buat isteri makan hati..kena blajar dan perbaiki diri lagi…

    #nur :sama2, n thanks for entry…

    #Peri PiA :thanks u…sharing is caringkan?

    Reply
  • Eyriqazz 2 December 2010, 3:33 am

    #mia :nyam2,sampai alisya pun abis comot sama

    #Matjoe :wifey ada ke?hik3,ker bro nak blanje geng2 talibarut?

    #Sumijelly :dush,jealous betoi sumi.camne nak hantar puncak bangi tu?dahla kawasan panas tu..hik3..Oh,chicken chop sumi memang tiada tandingan,..sekali makan sure nak lagi kan?hik3..

    Reply
  • sw33tdarling.com 2 December 2010, 5:03 am

    alisya puun dah pandai posing skang ni… dia tahu, jadi model blogging pun dapat tempiasnya… hehehehe

    Reply
  • nama.aku.lynn 2 December 2010, 9:36 am

    so suweeettt laaa…besstt2..=)

    Reply
  • hazman aka species1980 2 December 2010, 9:49 am

    Sesekali makan dengan tempat pemandangan yang romantik…. sure jiwang abis… ekekekeke

    Reply
  • honeyvsbee 9 December 2010, 11:42 pm

    best nyer……

    Reply
  • Yutaka Mushimura 27 December 2010, 5:06 am

    hhaaa..biar isteri suka….hidup terus gembira…

    betul x bro??

    Reply
  • Mama Zharfan 31 December 2010, 5:31 am

    sgt beshhh!! me memang akan terjah haven restaurant ni hehhhe

    Reply
  • MZ 20 June 2011, 8:15 am

    Camana bole contact restoran? sbb maw cakap kat dia nak book package nih…

    Reply
  • Anonymous 12 December 2011, 8:20 am

    pengalaman saya lak…
    memang saya black list HAVEN la!!!! minta kek seketol tapi bagi sepotong.bengong betul!

    Reply
  • delynciana irisha 17 November 2012, 9:54 am

    nak try jugak la tmpt ni. tercari2 jugak mana nak mkn utk smbut bufday hubby. last2 jumpa jugak blog nie

    Reply
  • ezna 27 January 2013, 7:38 pm

    ni first time me bc entry lama eyriqazz. Now rasanya Haven ni macam dah takde.
    ezna recently posted…Giveaway Jom Cuti ke Hotel Palace of the Golden HorsesMy Profile

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »