Penangan Malam Pertama | NorShahrul Idlan Talaha

Norshahrul Idlan Talaha mantap di perlawanan akhir, Strategi memukauGambar Kahwin NorShahrul Idlan Talaha (kredit picture HERE)

Inilah penangan malam pertama namanya, sehari selepas majlis kahwin, terpaksa menunaikan tanggungjawab negara bagi Perlawanan Piala Suzuki AFF pertama yang berkesudahan Malaysia 3-0 Indonesia.2 gol dijaringkan Safee Sali dan satu lagi pemain Malaysia hasil assist dari NorShahrul Idlan Talaha dan persembahannya di final memang mantap.
Itulah yang kita mahukan, semangat membara, tidak dapat beraksi di gelanggang hangat, aksi mantap ditunjukkan di gelanggang bola. Hik3, tanpa Tongkat Ali pun tetap hebat.
Tahniah diucapkan buat NorShahrul Idlan Talaha , Selamat Pengantin Baru dan teruskan prestasi memberansangkan di Final Pusingan ke dua di Indonesia nanti. Maybe this time masanya anda jaringkan gol pula?
P/s : Jangan dipandang enteng kepada penangan Malam Pertama. Hik3, Good Luck NorShahrul Idlan Talaha untuk menjaringkan Gol. Glory-Glory Malaysia.Malaysia Boleh!!

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Penangan Malam Pertama | NorShahrul Idlan Talaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.