≡ Menu
Entry Finalist My Raya Moments dirujuk. Diumumkan 15 pemenang sagu hati yang membawa pulang hadiah RM10 Cash/Top up. Inilah pemenangnya :

Pandang dan Lihatlah, Tiru Macam Saya
Say Peace
Memori Daun Pisang


Ada Apa Dengan Cinta
http://inaachik.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html
Duit Raya Oh Duit Raya
http://www.iedaluvsham.com/2010/09/memek-muka-bila-dapat-duit-raya.html
A Man With 6 Chicks
 Geng-Geng Blue Rangers (done)
Lompat Si Katak Lompat (done)
Yey, Dapat Bonus Cuti Sebulan (done)
Kumpulan Tarian Kampung Dusun (done)
RAWRRRR…Candid
Peace No War (done)
Makcik-Makcik Hot (done)
Seringgit ,Seringgit…Siapa Mahu Beli Kuih..
http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html
Kasih Nenek
Finalist/pemenang dipilih oleh juri iaitu saya dan juga 4 Sponsors yang lain. 5 peserta terbaik akan diumumkan soon.. Hik3, yang takde di sini, mereka la tu…Kasi suspens skitt…
Buat pemenang, e-mail me di iman1237@hotmail.com pilihan hadiah. Tahniah again….Jgn lupa join My Give Away juga, RM300+ Haven Restaurant Voucher untuk dimenangi…



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • KiD 15 December 2010, 12:11 am

    tahniah buat pemenang!!!

    Reply
  • J.M.R 15 December 2010, 12:30 am

    wah..menarik2 gmbr kt sini..tahniah para pemenang:-)

    Reply
  • mama rifQy 15 December 2010, 12:57 am

    eh eh..tak sangka lak terpilih!! Thanxx! nanti me emel detail!

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 15 December 2010, 1:06 am

    yeay! gambar ofiz me menang ! KB kena bagi saguhati ni..hahahaha

    Reply
  • Ieda Al-Habsyi 15 December 2010, 1:15 am

    yeaayy! thanxx bro :)

    Reply
  • ♥ manje ♥ 15 December 2010, 1:59 am

    tahniah pada pemenang… (^_^) ~

    Reply
  • Iena 15 December 2010, 2:20 am

    yuhhhuuu… menang saguhati… 2 lak tu… tengkiu teacher… ;)
    nak kena hantar detail lagi skali ker teacher?

    Reply
  • azieda razak 15 December 2010, 2:32 am

    hihihi… menang… tq…

    Reply
  • Hariz 15 December 2010, 3:18 am

    Alhamdullilah.. Leh tapau topup… Hehehehe. Tamatlah sudahhh..

    http://profhariz.com

    Reply
  • SyUhAdA 15 December 2010, 6:17 am

    ku tak bjaya..
    thniah kpd pemenang2~!

    Reply
  • kak ina kl (1) 15 December 2010, 12:45 am

    alhamdulliah ..menang..tq

    Reply
  • - zuriey - 15 December 2010, 8:47 am

    tak sabar nak tunggu keputusan selanjutnya..harap ada yang sangkut lah

    Reply
  • Miza Yusof 15 December 2010, 1:24 am

    alhamdulillah. menang. terima kasih :)

    Reply
  • Miza Yusof 15 December 2010, 1:58 am

    miza dah emailkan :)

    Reply
  • JAI 15 December 2010, 2:01 am

    Perghh..Puhh kiri..Puhh Kanan..biar terang mata juri..Pilihlah aku jadi pacarmu..ehhh..salah lagu..Pilihlah aku jadi pemenang..wakakaka..waduh gua glabah dah nie..duduk tak senang,berdiri pun tak senang ni..hehe

    Reply
  • noorafzan 15 December 2010, 2:51 am

    yeahoo..
    menang adiah saguhati..
    tq eyriqazz =)

    Reply
  • CikLilyPutih 15 December 2010, 3:04 am

    la aku tak menang lagi ke? ishkkk sedey lah cam nie… huhuhuhuhu eyriq ko belanje aku mali charkuayteow

    Reply
  • fatin hanani 15 December 2010, 11:49 am

    term Ksih :)
    fatin email kan yar :D

    Reply
  • aiDieNa 15 December 2010, 6:03 am

    The pic speak for itself… :) Seronok tengok gambar² nie..

    Reply
  • Eyriqazz 15 December 2010, 6:04 am

    #KiD :tahniah…

    #J.M.R :tahniah lagi..

    #kak ina kl (1):hik3..sama2..bukan saya sorangje juri…that’s y tak letakkan link b4…

    #mama rifQy:oritey..e-mailkan aja..

    #e.l.i.s.s.m.i.e:Rm10 kongsi 10 dapatla singgit sorang..hik3..

    Reply
  • Eyriqazz 15 December 2010, 6:06 am

    #Ieda Al-Habsyi:sama2..

    #Miza Yusof:orite…minggu ni saya transferkan…

    #♥ manje ♥:tahniah juga..

    #JAI :puh2..jgn berangan la bro..penyertaan ko sudah ditolak kerana plagiarism..hak3…

    #Iena:3..jadi tunggu dulu..jgn e-mailkan lagi….tunggu keputusan overall…

    #azieda razak :sama2..

    Reply
  • Eyriqazz 15 December 2010, 6:06 am

    #noorafzan :sama2..

    #CikLilyPutih :anytime lily belanja mali’s

    #Hariz:amin…nanti saya top up kan…

    Reply
  • Tn.Punya 15 December 2010, 2:28 pm

    Tahniah semua.. yang tak menang macam aku.. tahun depan leh cuba lagi.. hehehe

    Reply
  • makdara TERdiva 16 December 2010, 3:34 am

    wah!! congrats semua..name i takde..x menang latu..huk huk! :P

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »