≡ Menu
Entry Finalist My Raya Moments dirujuk. Diumumkan 15 pemenang sagu hati yang membawa pulang hadiah RM10 Cash/Top up. Inilah pemenangnya :

Pandang dan Lihatlah, Tiru Macam Saya
Say Peace
Memori Daun Pisang


Ada Apa Dengan Cinta
http://inaachik.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html
Duit Raya Oh Duit Raya
http://www.iedaluvsham.com/2010/09/memek-muka-bila-dapat-duit-raya.html
A Man With 6 Chicks
 Geng-Geng Blue Rangers (done)
Lompat Si Katak Lompat (done)
Yey, Dapat Bonus Cuti Sebulan (done)
Kumpulan Tarian Kampung Dusun (done)
RAWRRRR…Candid
Peace No War (done)
Makcik-Makcik Hot (done)
Seringgit ,Seringgit…Siapa Mahu Beli Kuih..
http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html
Kasih Nenek
Finalist/pemenang dipilih oleh juri iaitu saya dan juga 4 Sponsors yang lain. 5 peserta terbaik akan diumumkan soon.. Hik3, yang takde di sini, mereka la tu…Kasi suspens skitt…
Buat pemenang, e-mail me di iman1237@hotmail.com pilihan hadiah. Tahniah again….Jgn lupa join My Give Away juga, RM300+ Haven Restaurant Voucher untuk dimenangi…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • KiD 15 December 2010, 12:11 am

    tahniah buat pemenang!!!

    Reply
  • J.M.R 15 December 2010, 12:30 am

    wah..menarik2 gmbr kt sini..tahniah para pemenang:-)

    Reply
  • kak ina kl (1) 15 December 2010, 12:45 am

    alhamdulliah ..menang..tq

    Reply
  • mama rifQy 15 December 2010, 12:57 am

    eh eh..tak sangka lak terpilih!! Thanxx! nanti me emel detail!

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 15 December 2010, 1:06 am

    yeay! gambar ofiz me menang ! KB kena bagi saguhati ni..hahahaha

    Reply
  • Ieda Al-Habsyi 15 December 2010, 1:15 am

    yeaayy! thanxx bro :)

    Reply
  • Miza Yusof 15 December 2010, 1:24 am

    alhamdulillah. menang. terima kasih :)

    Reply
  • Miza Yusof 15 December 2010, 1:58 am

    miza dah emailkan :)

    Reply
  • ♥ manje ♥ 15 December 2010, 1:59 am

    tahniah pada pemenang… (^_^) ~

    Reply
  • JAI 15 December 2010, 2:01 am

    Perghh..Puhh kiri..Puhh Kanan..biar terang mata juri..Pilihlah aku jadi pacarmu..ehhh..salah lagu..Pilihlah aku jadi pemenang..wakakaka..waduh gua glabah dah nie..duduk tak senang,berdiri pun tak senang ni..hehe

    Reply
  • Iena 15 December 2010, 2:20 am

    yuhhhuuu… menang saguhati… 2 lak tu… tengkiu teacher… ;)
    nak kena hantar detail lagi skali ker teacher?

    Reply
  • azieda razak 15 December 2010, 2:32 am

    hihihi… menang… tq…

    Reply
  • noorafzan 15 December 2010, 2:51 am

    yeahoo..
    menang adiah saguhati..
    tq eyriqazz =)

    Reply
  • CikLilyPutih 15 December 2010, 3:04 am

    la aku tak menang lagi ke? ishkkk sedey lah cam nie… huhuhuhuhu eyriq ko belanje aku mali charkuayteow

    Reply
  • Hariz 15 December 2010, 3:18 am

    Alhamdullilah.. Leh tapau topup… Hehehehe. Tamatlah sudahhh..

    http://profhariz.com

    Reply
  • aiDieNa 15 December 2010, 6:03 am

    The pic speak for itself… :) Seronok tengok gambar² nie..

    Reply
  • Eyriqazz 15 December 2010, 6:04 am

    #KiD :tahniah…

    #J.M.R :tahniah lagi..

    #kak ina kl (1):hik3..sama2..bukan saya sorangje juri…that’s y tak letakkan link b4…

    #mama rifQy:oritey..e-mailkan aja..

    #e.l.i.s.s.m.i.e:Rm10 kongsi 10 dapatla singgit sorang..hik3..

    Reply
  • Eyriqazz 15 December 2010, 6:06 am

    #Ieda Al-Habsyi:sama2..

    #Miza Yusof:orite…minggu ni saya transferkan…

    #♥ manje ♥:tahniah juga..

    #JAI :puh2..jgn berangan la bro..penyertaan ko sudah ditolak kerana plagiarism..hak3…

    #Iena:3..jadi tunggu dulu..jgn e-mailkan lagi….tunggu keputusan overall…

    #azieda razak :sama2..

    Reply
  • Eyriqazz 15 December 2010, 6:06 am

    #noorafzan :sama2..

    #CikLilyPutih :anytime lily belanja mali’s

    #Hariz:amin…nanti saya top up kan…

    Reply
  • SyUhAdA 15 December 2010, 6:17 am

    ku tak bjaya..
    thniah kpd pemenang2~!

    Reply
  • - zuriey - 15 December 2010, 8:47 am

    tak sabar nak tunggu keputusan selanjutnya..harap ada yang sangkut lah

    Reply
  • fatin hanani 15 December 2010, 11:49 am

    term Ksih :)
    fatin email kan yar :D

    Reply
  • Tn.Punya 15 December 2010, 2:28 pm

    Tahniah semua.. yang tak menang macam aku.. tahun depan leh cuba lagi.. hehehe

    Reply
  • makdara TERdiva 16 December 2010, 3:34 am

    wah!! congrats semua..name i takde..x menang latu..huk huk! :P

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »