≡ Menu
Entry Finalist My Raya Moments dirujuk. Diumumkan 15 pemenang sagu hati yang membawa pulang hadiah RM10 Cash/Top up. Inilah pemenangnya :

Pandang dan Lihatlah, Tiru Macam Saya
Say Peace
Memori Daun Pisang


Ada Apa Dengan Cinta
http://inaachik.blogspot.com/2010/09/my-raya-moments.html
Duit Raya Oh Duit Raya
http://www.iedaluvsham.com/2010/09/memek-muka-bila-dapat-duit-raya.html
A Man With 6 Chicks
 Geng-Geng Blue Rangers (done)
Lompat Si Katak Lompat (done)
Yey, Dapat Bonus Cuti Sebulan (done)
Kumpulan Tarian Kampung Dusun (done)
RAWRRRR…Candid
Peace No War (done)
Makcik-Makcik Hot (done)
Seringgit ,Seringgit…Siapa Mahu Beli Kuih..
http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/my-raya-moments-contest.html
Kasih Nenek
Finalist/pemenang dipilih oleh juri iaitu saya dan juga 4 Sponsors yang lain. 5 peserta terbaik akan diumumkan soon.. Hik3, yang takde di sini, mereka la tu…Kasi suspens skitt…
Buat pemenang, e-mail me di iman1237@hotmail.com pilihan hadiah. Tahniah again….Jgn lupa join My Give Away juga, RM300+ Haven Restaurant Voucher untuk dimenangi…



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • KiD 15 December 2010 at 12:11 am

    tahniah buat pemenang!!!

  • J.M.R 15 December 2010 at 12:30 am

    wah..menarik2 gmbr kt sini..tahniah para pemenang:-)

  • mama rifQy 15 December 2010 at 12:57 am

    eh eh..tak sangka lak terpilih!! Thanxx! nanti me emel detail!

  • e.l.i.s.s.m.i.e 15 December 2010 at 1:06 am

    yeay! gambar ofiz me menang ! KB kena bagi saguhati ni..hahahaha

  • Ieda Al-Habsyi 15 December 2010 at 1:15 am

    yeaayy! thanxx bro :)

  • ♥ manje ♥ 15 December 2010 at 1:59 am

    tahniah pada pemenang… (^_^) ~

  • Iena 15 December 2010 at 2:20 am

    yuhhhuuu… menang saguhati… 2 lak tu… tengkiu teacher… ;)
    nak kena hantar detail lagi skali ker teacher?

  • azieda razak 15 December 2010 at 2:32 am

    hihihi… menang… tq…

  • Hariz 15 December 2010 at 3:18 am

    Alhamdullilah.. Leh tapau topup… Hehehehe. Tamatlah sudahhh..

    http://profhariz.com

  • SyUhAdA 15 December 2010 at 6:17 am

    ku tak bjaya..
    thniah kpd pemenang2~!

  • kak ina kl (1) 15 December 2010 at 12:45 am

    alhamdulliah ..menang..tq

  • - zuriey - 15 December 2010 at 8:47 am

    tak sabar nak tunggu keputusan selanjutnya..harap ada yang sangkut lah

  • Miza Yusof 15 December 2010 at 1:24 am

    alhamdulillah. menang. terima kasih :)

  • Miza Yusof 15 December 2010 at 1:58 am

    miza dah emailkan :)

  • JAI 15 December 2010 at 2:01 am

    Perghh..Puhh kiri..Puhh Kanan..biar terang mata juri..Pilihlah aku jadi pacarmu..ehhh..salah lagu..Pilihlah aku jadi pemenang..wakakaka..waduh gua glabah dah nie..duduk tak senang,berdiri pun tak senang ni..hehe

  • noorafzan 15 December 2010 at 2:51 am

    yeahoo..
    menang adiah saguhati..
    tq eyriqazz =)

  • CikLilyPutih 15 December 2010 at 3:04 am

    la aku tak menang lagi ke? ishkkk sedey lah cam nie… huhuhuhuhu eyriq ko belanje aku mali charkuayteow

  • fatin hanani 15 December 2010 at 11:49 am

    term Ksih :)
    fatin email kan yar :D

  • aiDieNa 15 December 2010 at 6:03 am

    The pic speak for itself… :) Seronok tengok gambar² nie..

  • Eyriqazz 15 December 2010 at 6:04 am

    #KiD :tahniah…

    #J.M.R :tahniah lagi..

    #kak ina kl (1):hik3..sama2..bukan saya sorangje juri…that’s y tak letakkan link b4…

    #mama rifQy:oritey..e-mailkan aja..

    #e.l.i.s.s.m.i.e:Rm10 kongsi 10 dapatla singgit sorang..hik3..

  • Eyriqazz 15 December 2010 at 6:06 am

    #Ieda Al-Habsyi:sama2..

    #Miza Yusof:orite…minggu ni saya transferkan…

    #♥ manje ♥:tahniah juga..

    #JAI :puh2..jgn berangan la bro..penyertaan ko sudah ditolak kerana plagiarism..hak3…

    #Iena:3..jadi tunggu dulu..jgn e-mailkan lagi….tunggu keputusan overall…

    #azieda razak :sama2..

  • Eyriqazz 15 December 2010 at 6:06 am

    #noorafzan :sama2..

    #CikLilyPutih :anytime lily belanja mali’s

    #Hariz:amin…nanti saya top up kan…

  • Tn.Punya 15 December 2010 at 2:28 pm

    Tahniah semua.. yang tak menang macam aku.. tahun depan leh cuba lagi.. hehehe

  • makdara TERdiva 16 December 2010 at 3:34 am

    wah!! congrats semua..name i takde..x menang latu..huk huk! :P

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing