≡ Menu


Memperkenalkan, My New Blogging Partner :

Alisya, the Lovely Princess

Bila Alisya makin membesar ni, makin kurang masa saya untuk berblogging, ditambah pula dengan cuti sekolah ni, susah betul dia mahu tidur, kalau tak pukul 12 malam, kol 1 camtu baru nak tidur..Aduhai, takperla, rezeki dari blogging pun untuk family dan anak-anak juga kan?

P/s : Cepat betul kan budak-budak zaman skang ni belajar kan? barujer Umur setahun tapi dah pandai main keyboard, mouse, iPhone 4 yang dikasi pinjam sementara dan remote tv…

*** Apa nama yang sesuai untuk adik Alisya kalau lelaki ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »