≡ Menu

Memperkenalkan, My New Blogging Partner :

Alisya, the Lovely Princess

Bila Alisya makin membesar ni, makin kurang masa saya untuk berblogging, ditambah pula dengan cuti sekolah ni, susah betul dia mahu tidur, kalau tak pukul 12 malam, kol 1 camtu baru nak tidur..Aduhai, takperla, rezeki dari blogging pun untuk family dan anak-anak juga kan?

P/s : Cepat betul kan budak-budak zaman skang ni belajar kan? barujer Umur setahun tapi dah pandai main keyboard, mouse, iPhone 4 yang dikasi pinjam sementara dan remote tv…

*** Apa nama yang sesuai untuk adik Alisya kalau lelaki ya?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Watie Rose 9 December 2010 at 2:09 am

    lepas ni wat kontest teka nama adik lelaki alisya….mesti meletoppp..

  • Yutaka Mushimura 9 December 2010 at 2:13 am

    woohaaa..ade rezeki baru nampak bro GTO…

    hehhe..tahniah tahniah.;0

  • Nad @ MamaZakwan 9 December 2010 at 2:14 am

    wa..alisya dh semakin besar ye, hehe..

    tkpe2 tak sentap pun..sekadar menjemput, tak memaksa utk join :)

    http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com

  • J.M.R 9 December 2010 at 2:40 am

    alisya nak dpt adik ek? tahniah bro..heheheh..

  • KiD 9 December 2010 at 3:10 am

    waahhh.. pandai si kecik

    errrmmm

    aliff azriq untuk kedua
    alisya mesti suka namanya
    aduhai papa dan juga mama
    mesti ceria satu keluarga

    yeeeehaaaaa!!!!

  • Fariq 9 December 2010 at 3:26 am

    letak name Ali pon okay gak bro,, ngee

    Pehal Asek Mimpi Je Ni / Letak Teks Link Antara Entri

  • Sumijelly 9 December 2010 at 3:28 am

    yeah….azwa berbadan dua ye..ye…hahaha

    Sumijelly.com

  • suffer8zine 9 December 2010 at 4:10 am

    wahhhh nice, ade pewaris :P

    Terkini : Rumah Berbentuk Telur | 100 Manusia Paling Berpengaruh Di Dunia

  • Mommy Lyna 9 December 2010 at 2:43 am

    Aliff

  • Norazrine Tahar 9 December 2010 at 2:43 am

    salam singgah…aiman pun sedap gak…hehehe

  • noorafzan 9 December 2010 at 3:22 am

    yuhu…..
    hint apakah ini?
    pepun, tahniah!

    eh, tapi betul ke?

  • MsXeRoZ Nicole 9 December 2010 at 3:30 am

    lol..if Alisya dpt adik lelaki then i nominate the nama to…

    Amin bin Iman. LOL (just terbalik the A and the I)

  • Miza Yusof 9 December 2010 at 3:47 am

    selamat membesar alisya.
    comel betul dia.
    macam muka bro :)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing