My Blogging Partner

Memperkenalkan, My New Blogging Partner :

Alisya, the Lovely Princess

Bila Alisya makin membesar ni, makin kurang masa saya untuk berblogging, ditambah pula dengan cuti sekolah ni, susah betul dia mahu tidur, kalau tak pukul 12 malam, kol 1 camtu baru nak tidur..Aduhai, takperla, rezeki dari blogging pun untuk family dan anak-anak juga kan?

P/s : Cepat betul kan budak-budak zaman skang ni belajar kan? barujer Umur setahun tapi dah pandai main keyboard, mouse, iPhone 4 yang dikasi pinjam sementara dan remote tv…

*** Apa nama yang sesuai untuk adik Alisya kalau lelaki ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “My Blogging Partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.