Mat Joe Makan Kulit Kerbau

Beberapa hari lepas layan Lepak-lepak ngan Talibarut Kak Ina KL di Mali’s Corner Danau Kota. Antara yang join adalah Eyriqazz, Mat Joe, Daydeck, Kak Ina KL, ´╗┐dan Firdaus @ Manager Kak Ina KL.
Dipendekkan cerita, Daydeck yang baru pulang dari Bangkinang, share2kan keropok @ Jajang untuk kami. Dipendekkan cerita lagi :
Mat Joe Makan Kulit Kerbau
Hik3,rupa2nya jajang tu diperbuat daripada kulit kerbau. Terus mat Joe terus tak makan jajang tu, walhal before tu dah hampir sepaket di habiskan (tambah cerita kasi sedap).
Firdaus pun terus Stim bila pekena Jajang Kulit Kerbau
Waka-waka, bukan setakat diorang, eyriqazz, kak ina kl, wifey sampaikan Alisya pun terkena penangan jajang kulit kerbau tu. Masa belum diberitahu, berselera je, bila dah tau…yuhuuu….jom makan Nasi Lemak or Kuay Teow..
Best juga dpt borak-borak camni, Kak Ina KL siap brainwash saya dan wifey lagi, inilah tips dari Kak Ina KL :
1) Penuhilah permintaan isteri selagi mampu. Itu hak mereka (wifey report kat Kak Ina KL saya tak penuhi hasratnya untuk jalan-jalan pi Uptown Danau Kota)
2) Masa anak kecik-kecik ni laa best nak buat apa-apa. Birthday party etc, bila mereka dah besar, mereka dah susahla. Kawan-kawan , best friend mereka dan lebih sukar nak nasihat ,etc..
3) Biar Nampak Papa dan Pakai pakaian yang sama, asalkan poket bergaya. Yieza, respectla Kak Ina. Duit berkepuk2,saje je taknak tunjuk.
Cukupla dulu, selebihnya, tunggu sesi lepak-lepak seterusnya. Next time, saya belanja, Mali’s Corner tu jalan kaki pun boleh dari rumah saya.
P/s : Thanks to blogging, I Met a Lot of Wonderful people. Apa pula pengalaman anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

24 thoughts on “Mat Joe Makan Kulit Kerbau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.