Kisah Hanis Zalikha, Irine Nadia Marcello, dan Cik Epal

by eyriqazz on 4 December 2010

in blogging

Salam weekend dari Eyriqazz,

Hari ini mahu bercerita kisah Hanis Zalikha, Irine Nadia Marcello, dan Cik Epal. Sudah a few entry saya buat pasal Hanis Zalikha, akhirnya Hanis Zalikha datang berkunjung dan mengomen  di entry :



Inilah komennya :

Hanis Zalikha said…

Aw Eyriqazz you’re so sweet. Thanks for having me in your blog!
Nice to meet you and friends :)

Komen : Thanks Hanis Zalikha. Memang surprise kemunculan anda di event Nokia itu. N nice meeting u too.

Lebih teruja, entry yang sama turut menerima komen dari :

Irine Nadia Marcello (kredit picture to Irine Nadia )

Irine Nadia MaRceLLo said…

bro main jengket2 ehh time nak bgmbar ngn kak hanis nih :P

btw, tahun depan jmput2 la dtg umah irine kat melaka, sure dpt jmpe punye ;)


Komen : Hik3, memang saya lagi rendah dari Hanis Zalikha. Serius, jom geng-geng, kita pi serbu rumah irine tahun depan sambil minta dia belanja Ikan Bakar Umbai.
Cik Epal ( Kredit Picture to Cik Epal )

cik EPAL said…

wah wah wah hanis zalikha tu. hanis zalikha bagi komen lak tu =)

Komen : tuhla, memang teruja. Cik epal datang komen pun teruja juga. Bila mahu jumpa di event Nuffnang?

Seriously, 3 Dara Pingitan ini memang bloggers hot/popuar di dunia blogging ini. Ketiga-tiga mereka finalist untuk “Blog Personal Wanita Pilihan” . Yang membuatkan saya lebih kagum, ketiga-tiga mereka berplatformkan blogspot tanpa domain or hosting etc. Aura mereka begitu terserlah di persada blogging Malaysia ini.No wonder hits mereka mereka mantap dan masyukkk…Jealouss sehh…Hik3…

P/s : Hanis Zalikha sudah ku ketemui. Cik Epal dan Irine Nadia, bila pula boleh berjumpa dengan kamu berdua?

*** Tips untuk menjadi blogger Popular = Be Unique dan Carilah Aura anda tersendiri seperti mereka bertiga ini. 
P/s/s : Bila la agaknya Kennysia mahu datang mengomen entry ku ya?
  • BeaN MorENo 4 December 2010 at 8:44 am

    hehe…Bila diorang nak masuk blog picisan saya eyh!

  • suffer8zine 4 December 2010 at 8:48 am

    wahhh awek2 yg komen

    Terkini : Ini Fakta Bukan Auta

  • eykameow 4 December 2010 at 8:50 am

    hehhee teruja habisss seyh! :P

  • Miza Yusof 4 December 2010 at 9:00 am

    whoa! memang meletops dia orang bertiga ni. insyaAllah tak lama lagi bro mesti dapat jumpa cik epal dan irine :)

  • EzzEddin 4 December 2010 at 9:03 am

    erkk
    bro….HZ looks ‘sepadan’ with u :P

  • Irine Nadia MaRceLLo 4 December 2010 at 9:06 am

    Ya Ampunn! gambo time irine form3 kot yg bro letak! haha ;p budak2 lagi time nih..ngeeee~

    betol nih, tahun depan k irine ajak bro n lain2 datang umah irine at mlaka :-)

    thanx utk entry nih..sungguh kerdil rasanya dapat pujian bosau camni :)
    peace @_@

  • J.M.R 4 December 2010 at 9:08 am

    3-3 gadis ni memang terbaek bro..aura kuat giler…

  • Sharinginfoz 4 December 2010 at 9:18 am

    cayalah hanis datang ke blog eyriqazz

  • deqdeq 4 December 2010 at 9:19 am

    Teringin juga nak jumpa Eyriqazz, cik epal, irine, hanis zalikha dan blogger2 yg best….

  • Aini 4 December 2010 at 9:24 am

    mereka cantik sungguh

  • FIFIEY LYCHEE MARATION 4 December 2010 at 9:47 am

    wahh, diorg semua tercalon untuk blogger pilihan manusia kn?

    haha, semoga berjaya!

  • wannurfazrini 4 December 2010 at 10:02 am

    wahh untung la bro , dorang mmg popular . eh br prasan Hamis lagi tggi dr u . hek hek ;)

  • nur 4 December 2010 at 10:29 am

    wah.. suka la ye.. tiga dara tu..
    ALL IN ONE

  • Fariq 4 December 2010 at 10:47 am

    okay2 xde hal punye,,
    ikan bakar umbai punye psl,,
    bile2 bley trun,,
    lame xjejak kaki kat sne,,

  • Nadia arRumaisha 4 December 2010 at 10:58 am

    wah tiga dara jelita, comel and cute telah comment bro eyriqazz….. hihihiih termimpi2 nanti….hihihi gurau saja bro…jgn mare akak comel…saja usik2…

  • chenta 4 December 2010 at 11:57 am

    seronoknya jadi bro!

  • ♥-- emieysandra --♥ 4 December 2010 at 12:01 pm

    mntap la blog bro ni..kekNis pun dtg komen kt sini ;)

  • ArELeEz 4 December 2010 at 12:11 pm

    blog mak hanis zalikha pun best gak. orgnye pun cantik.

  • niDa 4 December 2010 at 12:38 pm

    wah~ teruja plak saya… tetibe je kan..hehehe..

  • hazman aka species1980 4 December 2010 at 2:09 pm

    yeapp…. memang arap2 TIGA2 gadis tue join serentak dalam SATU nuffnang events

  • Tn.Punya 4 December 2010 at 2:32 pm

    wah gadis2 je datang comen… yang teruna tak masuk list ke ..hehehe

  • Wan Gerrard 4 December 2010 at 2:33 pm

    Wah best2..tiga jelitawan di blog Bro ^_^

  • cik EPAL 4 December 2010 at 4:54 pm

    wahahaha jelita ke masalahnya? tettttttttttttt~

    irine nadia dengan hanis zalikha tu ye lah hot.

    kalau cik epal?

    teruskanlah-dengan-kegonjenganmu- cik epal.

    haha. jangan tanya gonjeng tu apa. tahu bro salu tanya. tapi tak pernah jawab :D

    btw, thanks 4 this entry, ada jodoh boleh la kita jumpa. wah wah jodoh pulak. Send my regards to ur lovely wife and ur cutest daughter ya! =)

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:00 am

    #BeaN MorENo :picisan ke bro?bro punya dah semi-pro tu…

    #suffer8zine:awek2 hot

    #eykameow:yieza,teruja

    #Miza Yusof:amin…

    #EzzEddin :dushh..macam beauty and the beast je..hak3..

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:01 am

    #Irine Nadia MaRceLLo:gambor form 3?biar betul?nampak mature je….

    cun…nanti kami terjah ramai-ramai…kerdil?u r already pro irine…sudah layak digelar top blogger in Malaysia…

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:02 am

    #J.M.R :yup,aura memang mengancam

    #Sharinginfoz:hik3..cayerla

    #deqdeq:InsyaAllah, ketemu suatu hari nanti

    #Aini:yup,memang cantik

    #wannurfazrini ;tuhla,terasa kerdil diri ini…hak3..

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:04 am

    #nur :hik3..

    #Fariq:yieza,umbai memang tempat ikan bakar terbAIK..

    #Nadia arRumaisha:HIK3,terbawa2 ke mimpi

    #chenta:setiap orang ada kelebihan dan kekurangan tersendiri

    #♥– emieysandra –♥:hik3…kek nis?

    #ArELeEz ;yup,kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?Maknya pun pernah terjah sini..heppi..

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:05 am

    #niDa:hik3,teruja juga

    #hazman aka species1980:fuh,memang gempak dan kebaboom line event tu…

    #Tn.Punya:yang teruna akan terjah blog sang teruni…

    #Wan Gerrard:yiezaa

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:07 am

    #cik EPAL:jelita..tak caya tanya mereka..dussh,bila cik epal mahu jawap apa itu gonjeng? sampai terguna ayat gonjeng tu..alisya yang gonjeng..hik3…

    Sama-sama..ada jodoh?hik3,bahaya tu,ramai lelaki di luar sana akan marahkan saya ni especially cik hamzah yang dah lama menaruh hati kat cik epal..hik3..

    thanks cik epal..will send it..

  • Izan Ishak 5 December 2010 at 8:20 pm

    mmg hebatlah bro…tiga aweks yg cun melecun sume komen dalam n3 tuh…
    saya yg pompuan ni pun suka tgh kejeletiaan dan keayuaan Hanis Zalikha, Irine Nadia n cik epal…

    ** i know what is ‘gonjeng’~syyyhhh

  • anyss 10 December 2010 at 9:25 am

    Salam,
    Saya tak cun bro tapi nak gak tinggal komen kat sini hu hu hu…
    mana aci, yang manis-manis aje bro review, kesian orang yang tak berapanak glamer dan cun macam saya ni he he he ;)

    Kontes Cerita Paling Lawak Sedunia

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: