≡ Menu

Salam weekend dari Eyriqazz,

Hari ini mahu bercerita kisah Hanis Zalikha, Irine Nadia Marcello, dan Cik Epal. Sudah a few entry saya buat pasal Hanis Zalikha, akhirnya Hanis Zalikha datang berkunjung dan mengomen  di entry :



Inilah komennya :

Hanis Zalikha said…

Aw Eyriqazz you’re so sweet. Thanks for having me in your blog!
Nice to meet you and friends :)

Komen : Thanks Hanis Zalikha. Memang surprise kemunculan anda di event Nokia itu. N nice meeting u too.

Lebih teruja, entry yang sama turut menerima komen dari :

Irine Nadia Marcello (kredit picture to Irine Nadia )

Irine Nadia MaRceLLo said…

bro main jengket2 ehh time nak bgmbar ngn kak hanis nih :P

btw, tahun depan jmput2 la dtg umah irine kat melaka, sure dpt jmpe punye ;)


Komen : Hik3, memang saya lagi rendah dari Hanis Zalikha. Serius, jom geng-geng, kita pi serbu rumah irine tahun depan sambil minta dia belanja Ikan Bakar Umbai.
Cik Epal ( Kredit Picture to Cik Epal )

cik EPAL said…

wah wah wah hanis zalikha tu. hanis zalikha bagi komen lak tu =)

Komen : tuhla, memang teruja. Cik epal datang komen pun teruja juga. Bila mahu jumpa di event Nuffnang?

Seriously, 3 Dara Pingitan ini memang bloggers hot/popuar di dunia blogging ini. Ketiga-tiga mereka finalist untuk “Blog Personal Wanita Pilihan” . Yang membuatkan saya lebih kagum, ketiga-tiga mereka berplatformkan blogspot tanpa domain or hosting etc. Aura mereka begitu terserlah di persada blogging Malaysia ini.No wonder hits mereka mereka mantap dan masyukkk…Jealouss sehh…Hik3…

P/s : Hanis Zalikha sudah ku ketemui. Cik Epal dan Irine Nadia, bila pula boleh berjumpa dengan kamu berdua?

*** Tips untuk menjadi blogger Popular = Be Unique dan Carilah Aura anda tersendiri seperti mereka bertiga ini. 
P/s/s : Bila la agaknya Kennysia mahu datang mengomen entry ku ya?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • BeaN MorENo 4 December 2010 at 8:44 am

    hehe…Bila diorang nak masuk blog picisan saya eyh!

  • suffer8zine 4 December 2010 at 8:48 am

    wahhh awek2 yg komen

    Terkini : Ini Fakta Bukan Auta

  • eykameow 4 December 2010 at 8:50 am

    hehhee teruja habisss seyh! :P

  • EzzEddin 4 December 2010 at 9:03 am

    erkk
    bro….HZ looks ‘sepadan’ with u :P

  • J.M.R 4 December 2010 at 9:08 am

    3-3 gadis ni memang terbaek bro..aura kuat giler…

  • Aini 4 December 2010 at 9:24 am

    mereka cantik sungguh

  • FIFIEY LYCHEE MARATION 4 December 2010 at 9:47 am

    wahh, diorg semua tercalon untuk blogger pilihan manusia kn?

    haha, semoga berjaya!

  • wannurfazrini 4 December 2010 at 10:02 am

    wahh untung la bro , dorang mmg popular . eh br prasan Hamis lagi tggi dr u . hek hek ;)

  • nur 4 December 2010 at 10:29 am

    wah.. suka la ye.. tiga dara tu..
    ALL IN ONE

  • Nadia arRumaisha 4 December 2010 at 10:58 am

    wah tiga dara jelita, comel and cute telah comment bro eyriqazz….. hihihiih termimpi2 nanti….hihihi gurau saja bro…jgn mare akak comel…saja usik2…

  • chenta 4 December 2010 at 11:57 am

    seronoknya jadi bro!

  • ♥-- emieysandra --♥ 4 December 2010 at 12:01 pm

    mntap la blog bro ni..kekNis pun dtg komen kt sini ;)

  • ArELeEz 4 December 2010 at 12:11 pm

    blog mak hanis zalikha pun best gak. orgnye pun cantik.

  • niDa 4 December 2010 at 12:38 pm

    wah~ teruja plak saya… tetibe je kan..hehehe..

  • Tn.Punya 4 December 2010 at 2:32 pm

    wah gadis2 je datang comen… yang teruna tak masuk list ke ..hehehe

  • Wan Gerrard 4 December 2010 at 2:33 pm

    Wah best2..tiga jelitawan di blog Bro ^_^

  • Miza Yusof 4 December 2010 at 9:00 am

    whoa! memang meletops dia orang bertiga ni. insyaAllah tak lama lagi bro mesti dapat jumpa cik epal dan irine :)

  • Irine Nadia MaRceLLo 4 December 2010 at 9:06 am

    Ya Ampunn! gambo time irine form3 kot yg bro letak! haha ;p budak2 lagi time nih..ngeeee~

    betol nih, tahun depan k irine ajak bro n lain2 datang umah irine at mlaka :-)

    thanx utk entry nih..sungguh kerdil rasanya dapat pujian bosau camni :)
    peace @_@

  • Sharinginfoz 4 December 2010 at 9:18 am

    cayalah hanis datang ke blog eyriqazz

  • deqdeq 4 December 2010 at 9:19 am

    Teringin juga nak jumpa Eyriqazz, cik epal, irine, hanis zalikha dan blogger2 yg best….

  • Fariq 4 December 2010 at 10:47 am

    okay2 xde hal punye,,
    ikan bakar umbai punye psl,,
    bile2 bley trun,,
    lame xjejak kaki kat sne,,

  • hazman aka species1980 4 December 2010 at 2:09 pm

    yeapp…. memang arap2 TIGA2 gadis tue join serentak dalam SATU nuffnang events

  • cik EPAL 4 December 2010 at 4:54 pm

    wahahaha jelita ke masalahnya? tettttttttttttt~

    irine nadia dengan hanis zalikha tu ye lah hot.

    kalau cik epal?

    teruskanlah-dengan-kegonjenganmu- cik epal.

    haha. jangan tanya gonjeng tu apa. tahu bro salu tanya. tapi tak pernah jawab :D

    btw, thanks 4 this entry, ada jodoh boleh la kita jumpa. wah wah jodoh pulak. Send my regards to ur lovely wife and ur cutest daughter ya! =)

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:00 am

    #BeaN MorENo :picisan ke bro?bro punya dah semi-pro tu…

    #suffer8zine:awek2 hot

    #eykameow:yieza,teruja

    #Miza Yusof:amin…

    #EzzEddin :dushh..macam beauty and the beast je..hak3..

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:01 am

    #Irine Nadia MaRceLLo:gambor form 3?biar betul?nampak mature je….

    cun…nanti kami terjah ramai-ramai…kerdil?u r already pro irine…sudah layak digelar top blogger in Malaysia…

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:02 am

    #J.M.R :yup,aura memang mengancam

    #Sharinginfoz:hik3..cayerla

    #deqdeq:InsyaAllah, ketemu suatu hari nanti

    #Aini:yup,memang cantik

    #wannurfazrini ;tuhla,terasa kerdil diri ini…hak3..

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:04 am

    #nur :hik3..

    #Fariq:yieza,umbai memang tempat ikan bakar terbAIK..

    #Nadia arRumaisha:HIK3,terbawa2 ke mimpi

    #chenta:setiap orang ada kelebihan dan kekurangan tersendiri

    #♥– emieysandra –♥:hik3…kek nis?

    #ArELeEz ;yup,kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?Maknya pun pernah terjah sini..heppi..

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:05 am

    #niDa:hik3,teruja juga

    #hazman aka species1980:fuh,memang gempak dan kebaboom line event tu…

    #Tn.Punya:yang teruna akan terjah blog sang teruni…

    #Wan Gerrard:yiezaa

  • Eyriqazz 5 December 2010 at 4:07 am

    #cik EPAL:jelita..tak caya tanya mereka..dussh,bila cik epal mahu jawap apa itu gonjeng? sampai terguna ayat gonjeng tu..alisya yang gonjeng..hik3…

    Sama-sama..ada jodoh?hik3,bahaya tu,ramai lelaki di luar sana akan marahkan saya ni especially cik hamzah yang dah lama menaruh hati kat cik epal..hik3..

    thanks cik epal..will send it..

  • Izan Ishak 5 December 2010 at 8:20 pm

    mmg hebatlah bro…tiga aweks yg cun melecun sume komen dalam n3 tuh…
    saya yg pompuan ni pun suka tgh kejeletiaan dan keayuaan Hanis Zalikha, Irine Nadia n cik epal…

    ** i know what is ‘gonjeng’~syyyhhh

  • anyss 10 December 2010 at 9:25 am

    Salam,
    Saya tak cun bro tapi nak gak tinggal komen kat sini hu hu hu…
    mana aci, yang manis-manis aje bro review, kesian orang yang tak berapanak glamer dan cun macam saya ni he he he ;)

    Kontes Cerita Paling Lawak Sedunia

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing