Kisah Hanis Zalikha, Irine Nadia Marcello, dan Cik Epal

Salam weekend dari Eyriqazz,

Hari ini mahu bercerita kisah Hanis Zalikha, Irine Nadia Marcello, dan Cik Epal. Sudah a few entry saya buat pasal Hanis Zalikha, akhirnya Hanis Zalikha datang berkunjung dan mengomen  di entry :



Inilah komennya :

Hanis Zalikha said…

Aw Eyriqazz you’re so sweet. Thanks for having me in your blog!
Nice to meet you and friends :)

Komen : Thanks Hanis Zalikha. Memang surprise kemunculan anda di event Nokia itu. N nice meeting u too.

Lebih teruja, entry yang sama turut menerima komen dari :

Irine Nadia Marcello (kredit picture to Irine Nadia )

Irine Nadia MaRceLLo said…

bro main jengket2 ehh time nak bgmbar ngn kak hanis nih 😛

btw, tahun depan jmput2 la dtg umah irine kat melaka, sure dpt jmpe punye 😉


Komen : Hik3, memang saya lagi rendah dari Hanis Zalikha. Serius, jom geng-geng, kita pi serbu rumah irine tahun depan sambil minta dia belanja Ikan Bakar Umbai.
Cik Epal ( Kredit Picture to Cik Epal )

cik EPAL said…

wah wah wah hanis zalikha tu. hanis zalikha bagi komen lak tu =)

Komen : tuhla, memang teruja. Cik epal datang komen pun teruja juga. Bila mahu jumpa di event Nuffnang?

Seriously, 3 Dara Pingitan ini memang bloggers hot/popuar di dunia blogging ini. Ketiga-tiga mereka finalist untuk “Blog Personal Wanita Pilihan” . Yang membuatkan saya lebih kagum, ketiga-tiga mereka berplatformkan blogspot tanpa domain or hosting etc. Aura mereka begitu terserlah di persada blogging Malaysia ini.No wonder hits mereka mereka mantap dan masyukkk…Jealouss sehh…Hik3…

P/s : Hanis Zalikha sudah ku ketemui. Cik Epal dan Irine Nadia, bila pula boleh berjumpa dengan kamu berdua?

*** Tips untuk menjadi blogger Popular = Be Unique dan Carilah Aura anda tersendiri seperti mereka bertiga ini. 
P/s/s : Bila la agaknya Kennysia mahu datang mengomen entry ku ya?

Comments

  1. Nadia arRumaisha says

    wah tiga dara jelita, comel and cute telah comment bro eyriqazz….. hihihiih termimpi2 nanti….hihihi gurau saja bro…jgn mare akak comel…saja usik2…

  2. says

    Ya Ampunn! gambo time irine form3 kot yg bro letak! haha ;p budak2 lagi time nih..ngeeee~

    betol nih, tahun depan k irine ajak bro n lain2 datang umah irine at mlaka :-)

    thanx utk entry nih..sungguh kerdil rasanya dapat pujian bosau camni :)
    peace @_@

  3. says

    wahahaha jelita ke masalahnya? tettttttttttttt~

    irine nadia dengan hanis zalikha tu ye lah hot.

    kalau cik epal?

    teruskanlah-dengan-kegonjenganmu- cik epal.

    haha. jangan tanya gonjeng tu apa. tahu bro salu tanya. tapi tak pernah jawab 😀

    btw, thanks 4 this entry, ada jodoh boleh la kita jumpa. wah wah jodoh pulak. Send my regards to ur lovely wife and ur cutest daughter ya! =)

  4. says

    #BeaN MorENo :picisan ke bro?bro punya dah semi-pro tu…

    #suffer8zine:awek2 hot

    #eykameow:yieza,teruja

    #Miza Yusof:amin…

    #EzzEddin :dushh..macam beauty and the beast je..hak3..

  5. says

    #Irine Nadia MaRceLLo:gambor form 3?biar betul?nampak mature je….

    cun…nanti kami terjah ramai-ramai…kerdil?u r already pro irine…sudah layak digelar top blogger in Malaysia…

  6. says

    #J.M.R :yup,aura memang mengancam

    #Sharinginfoz:hik3..cayerla

    #deqdeq:InsyaAllah, ketemu suatu hari nanti

    #Aini:yup,memang cantik

    #wannurfazrini ;tuhla,terasa kerdil diri ini…hak3..

  7. says

    #nur :hik3..

    #Fariq:yieza,umbai memang tempat ikan bakar terbAIK..

    #Nadia arRumaisha:HIK3,terbawa2 ke mimpi

    #chenta:setiap orang ada kelebihan dan kekurangan tersendiri

    #♥– emieysandra –♥:hik3…kek nis?

    #ArELeEz ;yup,kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?Maknya pun pernah terjah sini..heppi..

  8. says

    #niDa:hik3,teruja juga

    #hazman aka species1980:fuh,memang gempak dan kebaboom line event tu…

    #Tn.Punya:yang teruna akan terjah blog sang teruni…

    #Wan Gerrard:yiezaa

  9. says

    #cik EPAL:jelita..tak caya tanya mereka..dussh,bila cik epal mahu jawap apa itu gonjeng? sampai terguna ayat gonjeng tu..alisya yang gonjeng..hik3…

    Sama-sama..ada jodoh?hik3,bahaya tu,ramai lelaki di luar sana akan marahkan saya ni especially cik hamzah yang dah lama menaruh hati kat cik epal..hik3..

    thanks cik epal..will send it..

  10. Izan Ishak says

    mmg hebatlah bro…tiga aweks yg cun melecun sume komen dalam n3 tuh…
    saya yg pompuan ni pun suka tgh kejeletiaan dan keayuaan Hanis Zalikha, Irine Nadia n cik epal…

    ** i know what is ‘gonjeng’~syyyhhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing