Keadaan Zakar yang Baik

by eyriqazz on 19 December 2010

Dushh, ini mesti kerja Hamzah Ian yang search Keadaan Zakar yang baik ni. Lebih-lebih lagi bila timbul kontroversi Hamzah Ian Gay? selepas entrinya panasnya muncul [ Gua Suka Masuk Lubang ] . Dush, mesti mengamuk Mak Ikan Hamzah ni @ Sumijelly .
Hik3, gurauje Hamzah, jangan marah naa, nanti Sumi jual dan buat beli Ikan Siakap. Takdelah, Hamzah Ian tak gay, ada aweks cun melecun lagi bernama bunga seperti diberitahu oleh Cik Epal . Bunga apa Hamzah? Bunga Cinta Lestari, Bunga Sahara, or Bunga Matahari?
Dussh, sorrylah, eden takde informasi Keadaan Zakar yang baik ni. The closest pun yang ini : 18SX | Seks Cara Islam . Ada informasi berguna tentang petua dan tips penjagaan the “Senjata Paling Berharga kaum Lelaki” , tak gitu?
Oh ya, tahniah buat Mat Joe dan Sumijelly kerana bakal menimang cahaya mata lelaki. Cukup sepasang ya ko Mat Joe, jeles aku, Sumi, ko dah ble latih anak ko skuad double badminton Malaysia tu.
P/s : Mencegah lebih baik dari mengubati. Jagalah ia sebaik-baiknya.Sesal dahulu pendapatan,sesal kemudian, hilang satu nikmat dunia..Hik3…
  • suffer8zine 19 December 2010 at 3:39 am

    mak ai, entah sape la yg search tu

    Terkini : 5 Tandatangan Termahal Di Dunia

  • Tn.Punya 19 December 2010 at 3:54 am

    wah ini macam dia orang cari pon ada ke…hahaha.. Senjata tak kenal tuan tu… hahaha.. jaga jgn tak jaga.. nak pakai lama tu bro…

  • NICK IRFAN 19 December 2010 at 4:03 am

    zakar pun di carinya? hahahahha

  • phreak-id 19 December 2010 at 5:16 am

    Sumijelly dah berisi lagi ke? Cepat nye

    Terbaru >> 1) Bila Sejuk dan? 2) My name is phreak-id 3) Nuffnang Premiere Screening of TRON : Legacy

  • Afendi Othman 19 December 2010 at 6:00 am

    haha…ni gara2 si hamzah la eh..keke
    pelik2 je..haha

  • Nia 19 December 2010 at 2:31 pm

    Sumi nak dpt boy? Lagi? isk,senang betul dia dpt boy..nak kena terjah dia ni..

  • Matjoe 20 December 2010 at 12:56 am

    @eyriqazz – syukur bro. doakan wife aku dpt bersalin normal dan x perlu bayar smpi 5k lagi.

    apa lagi bro, cargas lerr adik alisa laks

  • Eyriqazz 20 December 2010 at 11:38 am

    #suffer8zine:hik3..siapa ya?

    #Tn.Punya;betul2..kena servis selalu (jaga pemakanan, etc)

    #NICK IRFAN:hik3..

    #phreak-id:hik3..kena tanya dia…

  • Eyriqazz 20 December 2010 at 11:39 am

    #Afendi Othman:ahaks..hamzah ian tak bersalah…

    #Nia :terjah jgn tak terjah…

    #Matjoe:hik3..akan diusahakan..takpe2..bro byk duit..No hal punya…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: