Keadaan Zakar yang Baik

Dushh, ini mesti kerja Hamzah Ian yang search Keadaan Zakar yang baik ni. Lebih-lebih lagi bila timbul kontroversi Hamzah Ian Gay? selepas entrinya panasnya muncul [ Gua Suka Masuk Lubang ] . Dush, mesti mengamuk Mak Ikan Hamzah ni @ Sumijelly .
Hik3, gurauje Hamzah, jangan marah naa, nanti Sumi jual dan buat beli Ikan Siakap. Takdelah, Hamzah Ian tak gay, ada aweks cun melecun lagi bernama bunga seperti diberitahu oleh Cik Epal . Bunga apa Hamzah? Bunga Cinta Lestari, Bunga Sahara, or Bunga Matahari?
Dussh, sorrylah, eden takde informasi Keadaan Zakar yang baik ni. The closest pun yang ini : 18SX | Seks Cara Islam . Ada informasi berguna tentang petua dan tips penjagaan the “Senjata Paling Berharga kaum Lelaki” , tak gitu?
Oh ya, tahniah buat Mat Joe dan Sumijelly kerana bakal menimang cahaya mata lelaki. Cukup sepasang ya ko Mat Joe, jeles aku, Sumi, ko dah ble latih anak ko skuad double badminton Malaysia tu.
P/s : Mencegah lebih baik dari mengubati. Jagalah ia sebaik-baiknya.Sesal dahulu pendapatan,sesal kemudian, hilang satu nikmat dunia..Hik3…

Comments

  1. Tn.Punya says

    wah ini macam dia orang cari pon ada ke…hahaha.. Senjata tak kenal tuan tu… hahaha.. jaga jgn tak jaga.. nak pakai lama tu bro…

  2. Matjoe says

    @eyriqazz – syukur bro. doakan wife aku dpt bersalin normal dan x perlu bayar smpi 5k lagi.

    apa lagi bro, cargas lerr adik alisa laks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing