≡ Menu
Dushh, ini mesti kerja Hamzah Ian yang search Keadaan Zakar yang baik ni. Lebih-lebih lagi bila timbul kontroversi Hamzah Ian Gay? selepas entrinya panasnya muncul [ Gua Suka Masuk Lubang ] . Dush, mesti mengamuk Mak Ikan Hamzah ni @ Sumijelly .
Hik3, gurauje Hamzah, jangan marah naa, nanti Sumi jual dan buat beli Ikan Siakap. Takdelah, Hamzah Ian tak gay, ada aweks cun melecun lagi bernama bunga seperti diberitahu oleh Cik Epal . Bunga apa Hamzah? Bunga Cinta Lestari, Bunga Sahara, or Bunga Matahari?
Dussh, sorrylah, eden takde informasi Keadaan Zakar yang baik ni. The closest pun yang ini : 18SX | Seks Cara Islam . Ada informasi berguna tentang petua dan tips penjagaan the “Senjata Paling Berharga kaum Lelaki” , tak gitu?
Oh ya, tahniah buat Mat Joe dan Sumijelly kerana bakal menimang cahaya mata lelaki. Cukup sepasang ya ko Mat Joe, jeles aku, Sumi, ko dah ble latih anak ko skuad double badminton Malaysia tu.
P/s : Mencegah lebih baik dari mengubati. Jagalah ia sebaik-baiknya.Sesal dahulu pendapatan,sesal kemudian, hilang satu nikmat dunia..Hik3…



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • suffer8zine 19 December 2010, 3:39 am

    mak ai, entah sape la yg search tu

    Terkini : 5 Tandatangan Termahal Di Dunia

    Reply
  • Tn.Punya 19 December 2010, 3:54 am

    wah ini macam dia orang cari pon ada ke…hahaha.. Senjata tak kenal tuan tu… hahaha.. jaga jgn tak jaga.. nak pakai lama tu bro…

    Reply
  • NICK IRFAN 19 December 2010, 4:03 am

    zakar pun di carinya? hahahahha

    Reply
  • phreak-id 19 December 2010, 5:16 am

    Sumijelly dah berisi lagi ke? Cepat nye

    Terbaru >> 1) Bila Sejuk dan? 2) My name is phreak-id 3) Nuffnang Premiere Screening of TRON : Legacy

    Reply
  • Afendi Othman 19 December 2010, 6:00 am

    haha…ni gara2 si hamzah la eh..keke
    pelik2 je..haha

    Reply
  • Nia 19 December 2010, 2:31 pm

    Sumi nak dpt boy? Lagi? isk,senang betul dia dpt boy..nak kena terjah dia ni..

    Reply
  • Matjoe 20 December 2010, 12:56 am

    @eyriqazz – syukur bro. doakan wife aku dpt bersalin normal dan x perlu bayar smpi 5k lagi.

    apa lagi bro, cargas lerr adik alisa laks

    Reply
  • Eyriqazz 20 December 2010, 11:38 am

    #suffer8zine:hik3..siapa ya?

    #Tn.Punya;betul2..kena servis selalu (jaga pemakanan, etc)

    #NICK IRFAN:hik3..

    #phreak-id:hik3..kena tanya dia…

    Reply
  • Eyriqazz 20 December 2010, 11:39 am

    #Afendi Othman:ahaks..hamzah ian tak bersalah…

    #Nia :terjah jgn tak terjah…

    #Matjoe:hik3..akan diusahakan..takpe2..bro byk duit..No hal punya…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge