Jipaban – My 2010 Santarina

Yiezaa, usha-usha website Jipaban, iaitu one of Sister Company of Nuffnang (adik beradik la), teruja la pula. Plus ada Contest yang dianjurkan oleh Nuffnang untuk memilih hadiah yang menarik di Jipaban (tidak lebih RM100) dan mahu diberikan kepada siapa.

Oh, selepas hampir dekat sejam memilih, akhirnya jumpalah Hadiah menarik yang saya ingini :



Dress (D009) dari GreyMuse Boutique berharga RM88.29 ( Klik Sini )

 Cantik kan? Hitam, begitu Seksi….Hik3…

Mahu hadiahkan buat Siapa? Oh,semestinya buat , My Love and Only, The Most Beautiful and Lovely Person in My Life :

My Wife/Isteriku

Kenapa Saya Mahukan Hadiah Ini?

1) Nampak Cantik dan Seksi Buat Isteri (Lebih Seksi dari Katrina Kaif )

Memang sesuai dipakai sebelum beraksi. Menambahkan perisa, penyedap mata dan jiwa kelekakianku. Ehh, seksi-seksi untuk suami tak pe kan ? Auum,Aummm, Hari-Hari Malam Jumaat Suami Isteri. Hik3….

2) Planning Hadiah ‘Adik’ Untuk Alisya next year

Yes, we r planning untuk tambahkan anak di tahun depan menjadi teman buat Alisya. Adala rakan nanti kan? Oh, please,please, saya mahukan anak lelaki. Hik3, baju tidur yang seksi sudah pasti membangkitkan Inspirasi…Hik3…Noty,Noty…

3) Ianya di iklankan di Jipaban Shop

Masih belum berani ber “Online Shopping” fikirkan kualitinya. Jadi, kalau dapat hadiah itu dan kualitinya memuaskan ,bolehla ajak wifey lebih aktif bershopping di Jipaban ini. Rasanya boleh dipercayai dan diyakini, macam kualiti bersama Nuffnang dan ChurpChurp.

4) Paling Penting, My Wife Love It too..

Dah tanya wifey, dia pun sukakan pilihan saya ini. Wifey pun ada satu baju tidur hitam camni, n this one katanya nampak lebih cantik dan menarik. Alisya pun senyum je bila Papa tunjuk gambar di lappy ini. Approve la tu…

Jipaban – My 2010 Santarina
I Wish, Please Make My Wish Came True
The Special Gift For My Wife, I Want it Yaa
Got It, I’m Happy and Feeling Blue

Hadiah dipilih buat Isteri tercinta
Saya suka, Isteri pun suka
Wish me luck semoga saya dapat mengembirakan si DIA
ISteri teristimewa, Love U selama-lamanya

“There are some things money can’t buy. For everything else, there’s Jipaban a place for you to eShop variety of item.”

“Money Can’t Buy You Happiness, but Shopping at Jipaban will make Your Family Happier “

“Jipaban, Jiwaku/mu Pasti Bahagia N …… “

P/s : Ok tak pilihan yang saya pilihkan untuk Isteri?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Jipaban – My 2010 Santarina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.