≡ Menu
Entry Pengalaman Menaiki Electric Train Service(ETS) dirujuk . Sempatlah juga Snap Jadual Perjalanan Tren ETS. So, sesiapa yang bercadang untuk menaiki ETS ni, bolehla merancang perjalanan terlebih dahulu agar senang di kemudian hari.
Jadual Perjalanan Tren ETS dari Ipoh-KL Sentral-Seremban
Paling awal dari Ipoh pukul 4 pagi, dan paling lewat pukul 630petang
Jadual Perjalanan Tren ETS dari Seremban ke Ipoh
Paling awal dari KL Sentral pukul 6.20 pagi, dan paling lewat pukul 9 malam
Rancangla perjalanan anda, menaiki Keretapi lebih selamat, selesa, dan kurang memenatkan jika dibandingkan dengan drive sendiri or naik bas. Oh, saya sudah fobia untuk naik bas ekspress bila terlalu banyak kemalangan melibatkan bas ekspres.
P/s : Fail to Plan ,Plan to Fail.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • KiD 27 December 2010, 4:49 pm

    tambang nya ada skali tak eyriqazz?
    balik batu gajah boleh nih.. yeehaaaaa

    Reply
  • Amir 27 December 2010, 5:45 pm

    salam…
    ade tag untuk eyriqazz :D
    jemput2lah ye..

    http://sayatulisblog.blogspot.com/

    Reply
  • Mr. Swift 27 December 2010, 6:29 pm

    This comment has been removed by the author.

    Reply
  • azzey 27 December 2010, 8:09 pm

    Eyriqazz: saya dh lama x naik bas ; tp dh cuak plak nak naik sejak akhir ni…:(

    Reply
  • Mama Zharfan 27 December 2010, 8:52 pm

    naik train kalau KL-KB sgt lah panjang tempohnya–13 jam tu..
    lg selesa naik air asia kalau tak mau drive hehhe

    Reply
  • Tn.Punya 28 December 2010, 1:11 am

    aku tak pernah rasa naik tren jauh2 ni.. ingat satu hari nanti nak rasa juga.. selesa ke bro?

    Reply
  • FarhanaFabulous 28 December 2010, 4:33 am

    1st time drop here..nice knowing u..

    Reply
  • fiezaradzi 28 December 2010, 4:38 am

    kena tunggu ETS ni sampai penang, baru leh guna. hehee.. melampau tak..

    Reply
  • Nia 28 December 2010, 5:06 am

    uikk,..train ETS? sama macam komuter ke tu? sgt la ketinggalan..huhu

    Reply
  • noorafzan 28 December 2010, 5:12 am

    tak penah naik..

    Reply
  • a n a s t a s y e a 28 December 2010, 5:15 am

    anastasyea dah lama tak naik ERL mahupun ETS. Apa2 pun thanks utk info nie. Mana la tau .. kot2 terdesak. Boleh la guna. =)

    Reply
  • Fxysche Nas 28 December 2010, 6:11 am

    ETS,LRT KTM agaknye lebih selamat dr bas..kalau nk ke mane2..prefer naek ne la…=D

    Reply
  • MamaYatie 28 December 2010, 9:10 am

    ok gaks ni kalo nak balik taiping..tukar selera sket..anak2 pun jakun tak penah naik train..hehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »