≡ Menu
Entry Pengalaman Menaiki Electric Train Service(ETS) dirujuk . Sempatlah juga Snap Jadual Perjalanan Tren ETS. So, sesiapa yang bercadang untuk menaiki ETS ni, bolehla merancang perjalanan terlebih dahulu agar senang di kemudian hari.
Jadual Perjalanan Tren ETS dari Ipoh-KL Sentral-Seremban
Paling awal dari Ipoh pukul 4 pagi, dan paling lewat pukul 630petang
Jadual Perjalanan Tren ETS dari Seremban ke Ipoh
Paling awal dari KL Sentral pukul 6.20 pagi, dan paling lewat pukul 9 malam
Rancangla perjalanan anda, menaiki Keretapi lebih selamat, selesa, dan kurang memenatkan jika dibandingkan dengan drive sendiri or naik bas. Oh, saya sudah fobia untuk naik bas ekspress bila terlalu banyak kemalangan melibatkan bas ekspres.
P/s : Fail to Plan ,Plan to Fail.



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • KiD 27 December 2010 at 4:49 pm

    tambang nya ada skali tak eyriqazz?
    balik batu gajah boleh nih.. yeehaaaaa

  • Amir 27 December 2010 at 5:45 pm

    salam…
    ade tag untuk eyriqazz :D
    jemput2lah ye..

    http://sayatulisblog.blogspot.com/

  • Mr. Swift 27 December 2010 at 6:29 pm

    This comment has been removed by the author.

  • azzey 27 December 2010 at 8:09 pm

    Eyriqazz: saya dh lama x naik bas ; tp dh cuak plak nak naik sejak akhir ni…:(

  • Mama Zharfan 27 December 2010 at 8:52 pm

    naik train kalau KL-KB sgt lah panjang tempohnya–13 jam tu..
    lg selesa naik air asia kalau tak mau drive hehhe

  • Tn.Punya 28 December 2010 at 1:11 am

    aku tak pernah rasa naik tren jauh2 ni.. ingat satu hari nanti nak rasa juga.. selesa ke bro?

  • Nia 28 December 2010 at 5:06 am

    uikk,..train ETS? sama macam komuter ke tu? sgt la ketinggalan..huhu

  • a n a s t a s y e a 28 December 2010 at 5:15 am

    anastasyea dah lama tak naik ERL mahupun ETS. Apa2 pun thanks utk info nie. Mana la tau .. kot2 terdesak. Boleh la guna. =)

  • Fxysche Nas 28 December 2010 at 6:11 am

    ETS,LRT KTM agaknye lebih selamat dr bas..kalau nk ke mane2..prefer naek ne la…=D

  • MamaYatie 28 December 2010 at 9:10 am

    ok gaks ni kalo nak balik taiping..tukar selera sket..anak2 pun jakun tak penah naik train..hehe

  • FarhanaFabulous 28 December 2010 at 4:33 am

    1st time drop here..nice knowing u..

  • fiezaradzi 28 December 2010 at 4:38 am

    kena tunggu ETS ni sampai penang, baru leh guna. hehee.. melampau tak..

  • noorafzan 28 December 2010 at 5:12 am

    tak penah naik..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing