Hotel Seri Malaysia Ipoh

Hotel Seri Malaysia IpohDSC04279
 Alisya dan Papa di Swimming Pool Hotel Seri Malaysia Ipoh
Hotel Seri Malaysia IpohDSC04264
Pemandangan dari Luar Hotel Seri Malaysia
 Hotel Seri Malaysia IpohDSC04265
Coklat Ke Pink2an adalah Warna pilihan bilik Hotel Seri Malaysia ipoh
Hotel Seri Malaysia IpohDSC04268 
Ruang Tamu 
Hotel Seri Malaysia IpohDSC04271
Family Room, kadar bilik RM160 semalam, bilik biasa RM120 semalam
Hotel Seri Malaysia IpohDSC04275
Alisya tersenyum riang
Hotel Seri Malaysia IpohDSC04276
Swimming Pool untuk dewasa, ada juga untuk kanak-kanak
Hotel Seri Malaysia IpohDSC04280
Abang…..Alisya memanggil Abang Upin
Hotel Seri Malaysia IpohDSC04281
Alisya Santai
Hotel Seri Malaysia IpohDSC04283
Alisya dan Pak Su
 
Hotel Seri Malaysia memang pilihan mak mertua ku selalu kalau ikutkan kata wifey ku. Sejak kecil , memang mak mertua ku suka Hotel ini. So far, oklah, harga berpatutan, bilik ok, ada wifi (kat sini line tak berapa clear) , makanan pun sedap, bilik memuaskan , dan layanan mesra.
 
Kata orang ,jauh perjalanan luas pengalaman, Cuti-Cuti Malaysia pun banyak lagi destinasi yang belum diterjahi kan? Kos lebih murah, membantu ekonomi negara, dan apa kurangnya destinasi di Malaysia cuma banyak yang perlu diperbaiki especially kemudahan transport. Teksi dari Keretapi tidak bermeter, RM15 dari keretapi ke Hotel Seri Malaysia perjalanan tak sampai 15 minit, mahalkan?
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Ipoh saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

 

Comments

  1. nety says

    sedey…xpnah dpt pon nak merasa dok hotel seri malaysia!!!sbb time nak booking je msti fully booked~terpaksa la duduk hotel yg sangat mahal atau hotel ala2 rumah tumpangan!!!seram~

  2. Atia Adina says

    hotel sri malaysia tgk negeri….ada yang ok…ada yang tak bagus….sbb mungkin dah lama…kalo jenis yang baru…cam kat melaka….sangat lah selesa…dulu saya pernah ikut company travel satu malaysa…duk hotel sri malaysia

  3. says

    Pernah 2 kali stay yang kt Taiping punya. Itu pun sebab kursus. Boleh tahan jugak la.

    Terbaru >> 1) Bila Aku Keseorangan [Horror] 2) Bila Sejuk dan? 3) My name is phreak-id

  4. haszuraidah ishak says

    comelnya alisya..

    pernah jugak stay kat hsm ni..tgk tempatla..takat ni ok..pernah duk kat melaka..yg tu ok..kuantan pon ok jugak..

  5. says

    #Miza Yusof :next time singgahla..oklah hotel nya..

    #Nadia arRumaisha:hik3..ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi..

    #nety :hik3,try booking awal..InsyaAllah, dpt…

    #deAnza-wAnda :thanks…sowwi..saya tak gunakan prinsip, follow me, i will follow u…

    #Thristhan:yiezaa…harga memang ok…tempatnya pun so far not bad..

    #suffer8zine:surela gembira dpt jalan2..

    #Atia Adina:haah,itulah kata wifey..tapi overall, berpuas hati…

  6. says

    #Matjoe:yup,kalau bukan time cuti sekolah or public holiday,dpt diskaun gov rate..

    #Suliana:hik3..mama tok nya yang potongkan rambut..

    #iAwani:kolam renang lebih menceriakan…

    #hazman aka species1980:hik2..rupanya kami kena tipu bro…rupan2ya standard harga RM8 je..mungkin coz dia tahu kami first time, dia terus mark up almost 100%…No worries,eden akan cuba raisekan isu ini di entry eden tak lama lagi..tunggu…

  7. kakyong says

    walaupun dok Ipoh, tak pernah singgah.. tp lalu tu selalu lah. masa time kerja dulu… 😉

    bagus la ade pool…. comel jer Alisya bersantai tepi pool..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing