Hantu Tupperware

Jalan-Jalan BerBW, terserempak dengan iklan Tupperware yang diiklankan melalui Nuffnang . Sebut pasal tupperware, teringat aku kat Hantu Tupperware, siapa lagi kalau bukan Isteriku. Memang suka benar sayangku dengan barangan Tupperware ni.

Dushh, Yang Untuk Alisya kartun-kartun pun ada?
Satu Almari tak cukup, 2 almari la Papa
Memang hantu betul la, bila masa nak guna ni sayang? Banyak tu, skangni pun masih dalam proses mengumpul katanya, yerla, tak boleh lawan Mama nya punya, satu Almari besar di Kelantan tu. Wifey cakap produk tupperware ni walaupun harganya agak mahal, tapi kualiti nya sangat bagus. Tahan bertahun-tahun. Ada yang koleksi mak mertua ku pula masih kekal walaupun dah lebih 10 tahun.
Bukan setakat wifey dan mak mertua, mak saya pun peminat tupperware juga cuma koleksi takdela sebanyak wifey/mak mertua. Sampaikan :

Sayapun dibekalkan Botol Air Tupperware ke tempat kerja
Okla,Okla, memang bagus produk ni. Saya gunakan botol air ni dah dekat setahun, so far so good. Wife cakap kalau tupperware tu rosak dan menepati ciri, boleh ganti ngan yang masih baru. Lorr, no wonder ramai peniaga tupperware kat ofis ni , tapi for me, biarlah isteri yang pilihkan dan beli sendiri. Dia lagi pakar bab-babni .Cuma pasni kena alertkan wifeyla pasal Promosi Terkini Tupperware di laman webnya.Hik4…
Sebut pasal tupperware, ada seorang jiran di kampung buat 4-5 angka Income dari jual tupperware sebulan. Wah, jual tupperware pun boleh dapat income yang masyuk ekk?
P/s : Kenapa Kaum Hawa Suka Sangat Tupperware ya? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Hantu Tupperware

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.