GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Sticky Post. Scroll Down for the latest entry.

Salam dari Eyriqazz,


Sharing is Caring, mood gembira menang Contest dari MySelangorStory dan ChurpChurp bulan ini , jadi kali ini mahu berkongsi kegembiraan dan rezeki dengan adakan :
GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com (Worth RM100)
Wonderful experience at Haven Restaurant [ Klik Here and Here]
Haven Restaurant Official Website


UPDATED – Thanks to Haven Restaurant, Hadiah Give Away ditambah iaitu :
 3X RM30 Haven Restaurant Cash voucher
1X RM50 Haven Restaurant Cash voucher
1X RM75 Haven Restaurant Cash voucher
( Blom decide lagi camne nak agihkan hadiah terbaru ini, just join in, mungkin melalui cabutan bertuah atau agihkan beserta entry terbaik)
Syarat & Peraturan
1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com” ( sertakan sebab kenapa anda mahukan voucher ini )
2. Linkkan permalink entry ini dan link Haven Restaurant di entry anda . 
3. Tag 3 Orang rakan bloggers (nak tag lebih pun takpe) 
4. Comment Entry ini berserta LINK Entry anda dan Siap!
Mudah kan?  Pemenang akan dikira dengan cabutan undi dari Alisya . Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan? 
Hehe , Tarikh Tutup 31 December 2010!* (Credit Idea Asal dari Sifuku, Melromeo )
Tunggu, takkan satu hadiah je kan? Ada lagi, ini give away sampingan, lain-lain pemenang (akan dicabut oleh Alisya juga ) :
 Sekotak Teh Strawberi Cameron Highlands
T-Shirt Teluk Batik
5 GTO Pointz untuk 6 Peserta Pertama yang join
Tunggu, belum habis lagi, dah nama pun give away akhir tahun, tak lupa juga entry terbaik pilihan eyriqazz akan membawa pulang :
Sebuah Kereta Proton Jebat (Kredit Picture Here )
Nah, just kidding. Entry terbaik pilihan eyriqazz akan membawa pulang, hadiah yang “dirahsiakan dari eyriqazz/Mystery Gift” bergantung kepada rezeki eyriqazz bulan ini (bonus, etc) but i promise it is really “worth it” .

Jom Join, Tarikh Tutup 31 December 2010 . Bersama-samalah kita memeriahkan dunia blogging ini.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

120 thoughts on “GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.