(Gambar) Jalan-Jalan di Bandar Lumut, Perak

by eyriqazz on 11 December 2010

in Alisya, travel

Sekitar gambar ketika Jalan-jalan di Bandar Lumut, Perak a few weeks ago :



 Bandar Lumut PerakDSC03578
Terminal Jeti Lumut

 Bandar Lumut PerakDSC03579
Alisya dan Mama
 Bandar Lumut PerakDSC03580
Lumut Waterfront  
  Bandar Lumut PerakDSC03587
Alisya nak ke?
 Bandar Lumut PerakDSC03590 Bandar Lumut PerakDSC03591
KFC Lumut
Bandar Lumut PerakDSC03592 Bandar Lumut PerakDSC03593
Taknak balik ke?


Bandar Lumut ni kecil je, macam Tanjung Malim. Tapi kalau datang nak hilangkan tension ,bercuti ok kot, banyak tempat menarik sekitar Lumut boleh diterjah.Dussh, Mama jom kita pi Lumut lagi next year…
  • Watie Rose 11 December 2010 at 1:55 am

    lumut untuk org yg tak suka happening..kalau malam cuti baru ramai org…hehe

  • Sharinginfoz 11 December 2010 at 2:11 am

    alisya enjoy betul kat lumut ni

    RM1,000 Setahun Blogging

  • J.M.R 11 December 2010 at 3:51 am

    Ramai gk yg cakap kt lumut ni byk tmpt menarik. tenang je suasana dia..,xnah smpai lg nih

  • eelobor 11 December 2010 at 3:54 am

    itu ari pusing2 jer bandar lumut, tapi sempat gak singgah makan sebab nak ke pangkor. tapi dah jauh berbeza pekan lumut sekarang, sungguh cepat pembangunan

  • faiz 11 December 2010 at 4:02 am

    wahh lumut..dekat dengan my university..huhu

  • SyUhAdA 11 December 2010 at 4:04 am

    besnye dpt bcuti..~

  • yanmie 11 December 2010 at 4:09 am

    wah seronoknye tgk alisya…ehehe rambang mata tak tgk menan tu :)

    http://www.yanmieonline.com

  • makdara TERdiva 11 December 2010 at 4:26 am

    salam eyric,
    jom dtg umah MDT 1.1.11 kat teluk intan nnti,
    leh pusing2 lumut again :)

  • Cik Tom 11 December 2010 at 5:36 am

    comelnya alisya…seronok tgk pic alisya pi jalan ngan mama dia..papa dia punye pic takde ke?hehe..

    thanks utk komen mengenai nickname cik tom tue ye…psl url tue mmg dlm plan utk beli domain..insyaAllah kalau semua ok awal tahun depan..huhu

  • hazman aka species1980 11 December 2010 at 9:41 am

    Bro…. BRIYANI AYAM MADU tue ada makan tak ? cam menarik jee…..

  • nazihahisa 11 December 2010 at 10:17 am

    apa benda yg alisya main tu?

  • JAI 11 December 2010 at 12:37 pm

    Nak itut,nak itut papa dan mama alisya pi lumut..hehe

  • mamawana 17 December 2010 at 4:56 pm

    Masa school dulu dok Sitiawan, selalu gi Lumut. Skrg Lumut dah makin membangun. Cantikkk….

  • Anonymous 20 January 2011 at 7:58 am

    penuh dik orang luar je tambah2 di Pangkor,deme yg datang dari luar …
    lumut tempat lepak….satu lagi pantai yg orang tak tau ….pantai pasir panjang dengan pantai lekir….

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: