≡ Menu
Saya dedicatedkan entry ini buat isteri tersayang , peminat Setia Fauziah Latiff dari kecil lagi. Jom layan Gambar Fauziah Latiff yang Hot bersama Lady Bikers Malaysia (Credit Picture to FBnya)
Fauziah Latiff still Hot bersama Lady Bikers Malaysia
Wah, Cool juga Fauziah Latiff join geng-geng Motor ni kan?
Fauziah Latiff, still Ayu dan Jelita , No wonder isteriku begitu sukakannya

Wifey memang peminat no. 1 Gee, berkali-kali request mahu jumpa Fauziah Latiff face to face. Dussh, memang mahu tunaikan tapi camne ya? Kena bodek Rosyam Nor ni, supaya hasrat isteri tertunai. Je Jai, boleh tolong? Hik3….

Wife minat Fauziah Latiff, saya pula minat Lisa Surihani , Je Jai pula minat Fasha Sandha. Agak-agak kalau mereka bertiga berlakon filem  bersama, meletup tak?

P/s : Fauziah Latiff buat saya teruja untuk memiliki motosikal berkuasa besar. Umm, kalau dapat Virago best juga kan?

**Anda minat Gee tak? Kenapa anda minat dia ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Izan Ishak 23 December 2010, 4:42 pm

    mmg hot lah gee ni. cantik dan maintain kurus je dari dulu. takdelah minat sangat tp suka tgk gaya dia lembut je~

    Reply
  • Mama Zharfan 23 December 2010, 6:01 pm

    me minat jee..sbb dia cute ;) maintain awet muda ;)

    Reply
  • fyna 24 December 2010, 12:35 am

    berlakon filem bersame?hehehehe..kompemla meletop..kitorg sokong abg eqriqazz (bg free ticket kt kitorg wokay~)

    Reply
  • mama rifQy 24 December 2010, 12:57 am

    sbb die CUN! ayuuuuuuu!!

    Reply
  • Afendi Othman 24 December 2010, 1:04 am

    minat rempit….tapi maintain je keayuan dan body dia,,,

    Reply
  • ♥ manje ♥ 24 December 2010, 1:20 am

    suara dia ‘maintain’
    cantik plak tu…

    kita suka lagu… Teratai layu di tasik madu tu ~

    Reply
  • Khaizarien 24 December 2010, 1:54 am

    minat sgt lebih2 lagi bile die belakon dlm drama gelora d hati sara

    Regard,
    Khaizarien Blog
    @ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D’ House

    Reply
  • J.M.R 24 December 2010, 2:32 am

    gmbr moto takde bro?

    Reply
  • ieda 24 December 2010, 2:57 am

    sweet betul gee ni..lemah lembut plk tu..my en hbby pernah jumpa masa kursus marsyal..tak sombong.now still dok menyembang once in a while.
    suruh la wife eryqazz contact dia kat fb…sure dia response.

    Reply
  • Tn.Punya 24 December 2010, 4:31 am

    bila mau kasi isteri join kelab ni bro.. lepas ni kena beli motor besarlah..hehehe

    Reply
  • iAwani 24 December 2010, 5:14 pm

    wow! Fauziah Latif minat motor berkuasa tinggi? No wonder la dia rapat dengan adik Uncle Seekers, Hadi namanya.

    Reply
  • Kaki Wayang 14 June 2011, 6:25 am

    antara artis yang pandai jaga diri..dan bawak diri dalam industri

    Reply
  • Anonymous 28 June 2012, 1:49 pm

    sy minat sgt2 kak jee..walaupun suka motosikal berkuasa besar..tp tetap feminine :)

    Reply
  • mierul *LA RIDER* 16 January 2013, 10:59 am

    boleh tahan….

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »