Gambar Fauziah Latiff Yang Hot Bersama Lady Bikers Malaysia

by eyriqazz on 24 December 2010

in General

Saya dedicatedkan entry ini buat isteri tersayang , peminat Setia Fauziah Latiff dari kecil lagi. Jom layan Gambar Fauziah Latiff yang Hot bersama Lady Bikers Malaysia (Credit Picture to FBnya)
Fauziah Latiff still Hot bersama Lady Bikers Malaysia
Wah, Cool juga Fauziah Latiff join geng-geng Motor ni kan?
Fauziah Latiff, still Ayu dan Jelita , No wonder isteriku begitu sukakannya

Wifey memang peminat no. 1 Gee, berkali-kali request mahu jumpa Fauziah Latiff face to face. Dussh, memang mahu tunaikan tapi camne ya? Kena bodek Rosyam Nor ni, supaya hasrat isteri tertunai. Je Jai, boleh tolong? Hik3….

Wife minat Fauziah Latiff, saya pula minat Lisa Surihani , Je Jai pula minat Fasha Sandha. Agak-agak kalau mereka bertiga berlakon filem  bersama, meletup tak?

P/s : Fauziah Latiff buat saya teruja untuk memiliki motosikal berkuasa besar. Umm, kalau dapat Virago best juga kan?

**Anda minat Gee tak? Kenapa anda minat dia ya?
  • Izan Ishak 23 December 2010 at 4:42 pm

    mmg hot lah gee ni. cantik dan maintain kurus je dari dulu. takdelah minat sangat tp suka tgk gaya dia lembut je~

  • Mama Zharfan 23 December 2010 at 6:01 pm

    me minat jee..sbb dia cute ;) maintain awet muda ;)

  • fyna 24 December 2010 at 12:35 am

    berlakon filem bersame?hehehehe..kompemla meletop..kitorg sokong abg eqriqazz (bg free ticket kt kitorg wokay~)

  • mama rifQy 24 December 2010 at 12:57 am

    sbb die CUN! ayuuuuuuu!!

  • Afendi Othman 24 December 2010 at 1:04 am

    minat rempit….tapi maintain je keayuan dan body dia,,,

  • ♥ manje ♥ 24 December 2010 at 1:20 am

    suara dia ‘maintain’
    cantik plak tu…

    kita suka lagu… Teratai layu di tasik madu tu ~

  • Khaizarien 24 December 2010 at 1:54 am

    minat sgt lebih2 lagi bile die belakon dlm drama gelora d hati sara

    Regard,
    Khaizarien Blog
    @ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D’ House

  • J.M.R 24 December 2010 at 2:32 am

    gmbr moto takde bro?

  • ieda 24 December 2010 at 2:57 am

    sweet betul gee ni..lemah lembut plk tu..my en hbby pernah jumpa masa kursus marsyal..tak sombong.now still dok menyembang once in a while.
    suruh la wife eryqazz contact dia kat fb…sure dia response.

  • Tn.Punya 24 December 2010 at 4:31 am

    bila mau kasi isteri join kelab ni bro.. lepas ni kena beli motor besarlah..hehehe

  • iAwani 24 December 2010 at 5:14 pm

    wow! Fauziah Latif minat motor berkuasa tinggi? No wonder la dia rapat dengan adik Uncle Seekers, Hadi namanya.

  • Kaki Wayang 14 June 2011 at 6:25 am

    antara artis yang pandai jaga diri..dan bawak diri dalam industri

  • Anonymous 28 June 2012 at 1:49 pm

    sy minat sgt2 kak jee..walaupun suka motosikal berkuasa besar..tp tetap feminine :)

  • mierul *LA RIDER* 16 January 2013 at 10:59 am

    boleh tahan….

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: