Gambar Fauziah Latiff Yang Hot Bersama Lady Bikers Malaysia

Saya dedicatedkan entry ini buat isteri tersayang , peminat Setia Fauziah Latiff dari kecil lagi. Jom layan Gambar Fauziah Latiff yang Hot bersama Lady Bikers Malaysia (Credit Picture to FBnya)
Fauziah Latiff still Hot bersama Lady Bikers Malaysia
Wah, Cool juga Fauziah Latiff join geng-geng Motor ni kan?
Fauziah Latiff, still Ayu dan Jelita , No wonder isteriku begitu sukakannya

Wifey memang peminat no. 1 Gee, berkali-kali request mahu jumpa Fauziah Latiff face to face. Dussh, memang mahu tunaikan tapi camne ya? Kena bodek Rosyam Nor ni, supaya hasrat isteri tertunai. Je Jai, boleh tolong? Hik3….

Wife minat Fauziah Latiff, saya pula minat Lisa Surihani , Je Jai pula minat Fasha Sandha. Agak-agak kalau mereka bertiga berlakon filem  bersama, meletup tak?

P/s : Fauziah Latiff buat saya teruja untuk memiliki motosikal berkuasa besar. Umm, kalau dapat Virago best juga kan?

**Anda minat Gee tak? Kenapa anda minat dia ya?

Comments

  1. Izan Ishak says

    mmg hot lah gee ni. cantik dan maintain kurus je dari dulu. takdelah minat sangat tp suka tgk gaya dia lembut je~

  2. ieda says

    sweet betul gee ni..lemah lembut plk tu..my en hbby pernah jumpa masa kursus marsyal..tak sombong.now still dok menyembang once in a while.
    suruh la wife eryqazz contact dia kat fb…sure dia response.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing