≡ Menu
Inilah Gambar Bumble BEE Camaro yang sempat diambil ketika menghadiri KLIMS 2010 . Kalau nak bergambar dari dekat, silala bayar RM15, takperlah, pass…Dari jauh pun jadi :
Macho nya Bumble Bee ni
Ada jual tak ya? Mampu ke beli? Hak3…
Kereta Camaro 
Cantik juga kereta Camaro @ Bumble Bee ni?
 
More picture pasal Bumble Bee ni ,terjah SINI
 
P/s : Cantik tak kereta Camaro ni? Oh, bilakah agaknya mampu beli kereta camni ya?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ♥ manje ♥ 14 December 2010 at 4:13 am

    salam

    uish cantiknya camaro ni
    kuning diraja lg…

    tumpang tengok aje… tak
    mampu nak beli… ~

  • RMA 14 December 2010 at 4:44 am

    bumblebee replika ke bro? best la bro dpt g klims..

  • nur 14 December 2010 at 7:37 am

    cantiknya.. kuning gitu
    ALL IN ONE

  • Tn.Punya 14 December 2010 at 8:30 am

    wah besar juga robot ni.. sebelum tengok dekat tv mcm kecik je….mau keluar taik biru kalau kena pijak ni..heheeh

  • Trailerholics 14 December 2010 at 9:33 am

    Chevrolet Camaro ni kira kereta sport kegemaraan anak-anak muda kat US tahun 80an, setanding dengan Pontiac Trans Am dan Toyota Supra.
    Anyway tahun depan Bumble Bee akan beraksi lagi, dalam Transformers 3: Dark of the Moon.

  • Peri PiA 14 December 2010 at 9:50 am

    so cool!bumble bee fav dlm transformers

  • honeyvsbee 14 December 2010 at 4:18 am

    wahh nama kereta tu bee? penting nih..sama dengan jer nama bee..ahakss..

  • sw33tdarling.com 14 December 2010 at 6:23 am

    nasib baik tak minat sangat..

  • Ery Farieha 14 December 2010 at 4:05 pm

    alamakk!
    salah komen tadi. hadoii. malu2. hek hek

    nak cakap bumble bee ni yg comel! bukan sotong tu. hahaha

  • zahra pazim 14 December 2010 at 5:21 pm

    auto show kannn.. so damn cool! :)

  • hazman aka species1980 15 December 2010 at 5:27 am

    hurmmm…. rasanya bumble bee nie okey lagi bro…. yang kete batmobile yang tak brapa siap pun diorang charge RM15….. haishhhh

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing