(Gambar) Bumble Bee Camaro

by eyriqazz on 14 December 2010

in General, kereta

Inilah Gambar Bumble BEE Camaro yang sempat diambil ketika menghadiri KLIMS 2010 . Kalau nak bergambar dari dekat, silala bayar RM15, takperlah, pass…Dari jauh pun jadi :
Macho nya Bumble Bee ni
Ada jual tak ya? Mampu ke beli? Hak3…
Kereta Camaro 
Cantik juga kereta Camaro @ Bumble Bee ni?
 
More picture pasal Bumble Bee ni ,terjah SINI
 
P/s : Cantik tak kereta Camaro ni? Oh, bilakah agaknya mampu beli kereta camni ya?
  • ♥ manje ♥ 14 December 2010 at 4:13 am

    salam

    uish cantiknya camaro ni
    kuning diraja lg…

    tumpang tengok aje… tak
    mampu nak beli… ~

  • honeyvsbee 14 December 2010 at 4:18 am

    wahh nama kereta tu bee? penting nih..sama dengan jer nama bee..ahakss..

  • RMA 14 December 2010 at 4:44 am

    bumblebee replika ke bro? best la bro dpt g klims..

  • sw33tdarling.com 14 December 2010 at 6:23 am

    nasib baik tak minat sangat..

  • nur 14 December 2010 at 7:37 am

    cantiknya.. kuning gitu
    ALL IN ONE

  • Tn.Punya 14 December 2010 at 8:30 am

    wah besar juga robot ni.. sebelum tengok dekat tv mcm kecik je….mau keluar taik biru kalau kena pijak ni..heheeh

  • Trailerholics 14 December 2010 at 9:33 am

    Chevrolet Camaro ni kira kereta sport kegemaraan anak-anak muda kat US tahun 80an, setanding dengan Pontiac Trans Am dan Toyota Supra.
    Anyway tahun depan Bumble Bee akan beraksi lagi, dalam Transformers 3: Dark of the Moon.

  • Peri PiA 14 December 2010 at 9:50 am

    so cool!bumble bee fav dlm transformers

  • Ery Farieha 14 December 2010 at 4:05 pm

    alamakk!
    salah komen tadi. hadoii. malu2. hek hek

    nak cakap bumble bee ni yg comel! bukan sotong tu. hahaha

  • zahra pazim 14 December 2010 at 5:21 pm

    auto show kannn.. so damn cool! :)

  • hazman aka species1980 15 December 2010 at 5:27 am

    hurmmm…. rasanya bumble bee nie okey lagi bro…. yang kete batmobile yang tak brapa siap pun diorang charge RM15….. haishhhh

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: