≡ Menu
Inilah Gambar Bumble BEE Camaro yang sempat diambil ketika menghadiri KLIMS 2010 . Kalau nak bergambar dari dekat, silala bayar RM15, takperlah, pass…Dari jauh pun jadi :
Macho nya Bumble Bee ni
Ada jual tak ya? Mampu ke beli? Hak3…
Kereta Camaro 
Cantik juga kereta Camaro @ Bumble Bee ni?
 
More picture pasal Bumble Bee ni ,terjah SINI
 
P/s : Cantik tak kereta Camaro ni? Oh, bilakah agaknya mampu beli kereta camni ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ♥ manje ♥ 14 December 2010, 4:13 am

    salam

    uish cantiknya camaro ni
    kuning diraja lg…

    tumpang tengok aje… tak
    mampu nak beli… ~

    Reply
  • honeyvsbee 14 December 2010, 4:18 am

    wahh nama kereta tu bee? penting nih..sama dengan jer nama bee..ahakss..

    Reply
  • RMA 14 December 2010, 4:44 am

    bumblebee replika ke bro? best la bro dpt g klims..

    Reply
  • sw33tdarling.com 14 December 2010, 6:23 am

    nasib baik tak minat sangat..

    Reply
  • nur 14 December 2010, 7:37 am

    cantiknya.. kuning gitu
    ALL IN ONE

    Reply
  • Tn.Punya 14 December 2010, 8:30 am

    wah besar juga robot ni.. sebelum tengok dekat tv mcm kecik je….mau keluar taik biru kalau kena pijak ni..heheeh

    Reply
  • Trailerholics 14 December 2010, 9:33 am

    Chevrolet Camaro ni kira kereta sport kegemaraan anak-anak muda kat US tahun 80an, setanding dengan Pontiac Trans Am dan Toyota Supra.
    Anyway tahun depan Bumble Bee akan beraksi lagi, dalam Transformers 3: Dark of the Moon.

    Reply
  • Peri PiA 14 December 2010, 9:50 am

    so cool!bumble bee fav dlm transformers

    Reply
  • Ery Farieha 14 December 2010, 4:05 pm

    alamakk!
    salah komen tadi. hadoii. malu2. hek hek

    nak cakap bumble bee ni yg comel! bukan sotong tu. hahaha

    Reply
  • zahra pazim 14 December 2010, 5:21 pm

    auto show kannn.. so damn cool! :)

    Reply
  • hazman aka species1980 15 December 2010, 5:27 am

    hurmmm…. rasanya bumble bee nie okey lagi bro…. yang kete batmobile yang tak brapa siap pun diorang charge RM15….. haishhhh

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »