≡ Menu
Inilah Gambar Bumble BEE Camaro yang sempat diambil ketika menghadiri KLIMS 2010 . Kalau nak bergambar dari dekat, silala bayar RM15, takperlah, pass…Dari jauh pun jadi :
Macho nya Bumble Bee ni
Ada jual tak ya? Mampu ke beli? Hak3…
Kereta Camaro 
Cantik juga kereta Camaro @ Bumble Bee ni?
 
More picture pasal Bumble Bee ni ,terjah SINI
 
P/s : Cantik tak kereta Camaro ni? Oh, bilakah agaknya mampu beli kereta camni ya?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ♥ manje ♥ 14 December 2010, 4:13 am

    salam

    uish cantiknya camaro ni
    kuning diraja lg…

    tumpang tengok aje… tak
    mampu nak beli… ~

    Reply
  • RMA 14 December 2010, 4:44 am

    bumblebee replika ke bro? best la bro dpt g klims..

    Reply
  • nur 14 December 2010, 7:37 am

    cantiknya.. kuning gitu
    ALL IN ONE

    Reply
  • Tn.Punya 14 December 2010, 8:30 am

    wah besar juga robot ni.. sebelum tengok dekat tv mcm kecik je….mau keluar taik biru kalau kena pijak ni..heheeh

    Reply
  • Trailerholics 14 December 2010, 9:33 am

    Chevrolet Camaro ni kira kereta sport kegemaraan anak-anak muda kat US tahun 80an, setanding dengan Pontiac Trans Am dan Toyota Supra.
    Anyway tahun depan Bumble Bee akan beraksi lagi, dalam Transformers 3: Dark of the Moon.

    Reply
  • Peri PiA 14 December 2010, 9:50 am

    so cool!bumble bee fav dlm transformers

    Reply
  • honeyvsbee 14 December 2010, 4:18 am

    wahh nama kereta tu bee? penting nih..sama dengan jer nama bee..ahakss..

    Reply
  • sw33tdarling.com 14 December 2010, 6:23 am

    nasib baik tak minat sangat..

    Reply
  • Ery Farieha 14 December 2010, 4:05 pm

    alamakk!
    salah komen tadi. hadoii. malu2. hek hek

    nak cakap bumble bee ni yg comel! bukan sotong tu. hahaha

    Reply
  • zahra pazim 14 December 2010, 5:21 pm

    auto show kannn.. so damn cool! :)

    Reply
  • hazman aka species1980 15 December 2010, 5:27 am

    hurmmm…. rasanya bumble bee nie okey lagi bro…. yang kete batmobile yang tak brapa siap pun diorang charge RM15….. haishhhh

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »