Fuuhh, Wanita Jual Seluar Dalam Terpakai pun Laris


Fuuh, kreatif betul la orang skang ni. Ditambah pula dengan kemajuan teknocoli memungkin segala-galanya. Jual Seluar Dalam terpakai di blog pun laris? Siap boleh increasekan lagi harga lagi tu. Kalau beli dua , boleh dapatkan klip video tanggalkan “panties” percuma. Nasib baik perkara ni berlaku di Singapore, kalau di Malaysia sure heboh kan?

Mungkin pelajar wanita ni terdesak sampai ambil langkah sebegini. Alah, pelajar Malaysia apa kurangnya, duit PTPTN manala  banyak mana, especially kalau yang tinggal di KL dan Selangor ni sampaikan dengar kes ada yang sanggup menjual diri untuk menampung pelajaran dan kemewahan hidup. Dushh, risauu…

Apapun, korang terjah la sendiri Student sells used panties online to pay for fees . 
Memang dari berblog ni banyak benda sampingan boleh buatkan? Tepuk dada,tanya selera, positif or negatif?
P/s: Kalau di Malaysia ada yang jual Seluar Dalam Terpakai camtu, agak-agak laris tak? Rasanya di Malaysia ni ramai juga “pervert” .

Comments

  1. Tn.Punya says

    hahaha.. mana tak lakunya bro.. semua kesukaan lelaki ni…hahaha..

    kalau kes terdesak apa-apa pon boleh jual bro..

    Macam2 hal sekarang ni..

  2. ieda says

    laris bukan sb seluar dalam tu…video free tu yg jadi pelarisnya..bagus gak idea budak ni..hehehe..tp tak boleh dicontohi.

  3. says

    bukan perverts bro..tapi fetish..some guys teransang nafsunya from the smell of a used panty..kelakar kan?actually my friend pernah make a thesis on this for dia punya psychology paper..dia siapp temuramah fetish2 ni..kat malaysia pun dah ramai..dan lelaki2 tu org2 yg mempunyai karier dan keluarga yang sempurna..kadang2 pelik,but wujud perkara ni..all these fetishists suka benda2 pelik ni sebab meransang nafsu mereka..

    wanita kena berhati2..mana la tau kalau2 naik “gila” org2 mcm ni,mcm2 bole berlaku..rogol,bunuh dsb..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing