Fuuhh, Wanita Jual Seluar Dalam Terpakai pun Laris

by eyriqazz on 26 December 2010


Fuuh, kreatif betul la orang skang ni. Ditambah pula dengan kemajuan teknocoli memungkin segala-galanya. Jual Seluar Dalam terpakai di blog pun laris? Siap boleh increasekan lagi harga lagi tu. Kalau beli dua , boleh dapatkan klip video tanggalkan “panties” percuma. Nasib baik perkara ni berlaku di Singapore, kalau di Malaysia sure heboh kan?

Mungkin pelajar wanita ni terdesak sampai ambil langkah sebegini. Alah, pelajar Malaysia apa kurangnya, duit PTPTN manala  banyak mana, especially kalau yang tinggal di KL dan Selangor ni sampaikan dengar kes ada yang sanggup menjual diri untuk menampung pelajaran dan kemewahan hidup. Dushh, risauu…

Apapun, korang terjah la sendiri Student sells used panties online to pay for fees . 
Memang dari berblog ni banyak benda sampingan boleh buatkan? Tepuk dada,tanya selera, positif or negatif?
P/s: Kalau di Malaysia ada yang jual Seluar Dalam Terpakai camtu, agak-agak laris tak? Rasanya di Malaysia ni ramai juga “pervert” .
  • far_east 26 December 2010 at 4:09 am

    eyarkkk tak sanggup nak beli even letak perfume berbotol2 pown..

  • Sharinginfoz 26 December 2010 at 4:13 am

    memang pelik betul dengar khabar dah ramai beli

  • Bella Enveeus 26 December 2010 at 4:26 am

    bukan perverts bro..tapi fetish..some guys teransang nafsunya from the smell of a used panty..kelakar kan?actually my friend pernah make a thesis on this for dia punya psychology paper..dia siapp temuramah fetish2 ni..kat malaysia pun dah ramai..dan lelaki2 tu org2 yg mempunyai karier dan keluarga yang sempurna..kadang2 pelik,but wujud perkara ni..all these fetishists suka benda2 pelik ni sebab meransang nafsu mereka..

    wanita kena berhati2..mana la tau kalau2 naik “gila” org2 mcm ni,mcm2 bole berlaku..rogol,bunuh dsb..

  • Tn.Punya 26 December 2010 at 4:33 am

    hahaha.. mana tak lakunya bro.. semua kesukaan lelaki ni…hahaha..

    kalau kes terdesak apa-apa pon boleh jual bro..

    Macam2 hal sekarang ni..

  • ieda 26 December 2010 at 4:35 am

    laris bukan sb seluar dalam tu…video free tu yg jadi pelarisnya..bagus gak idea budak ni..hehehe..tp tak boleh dicontohi.

  • amiYo 26 December 2010 at 7:04 am

    erkk..giler ah omputeh ni…takde keje laen ke..haha

  • nurayunni 26 December 2010 at 8:30 am

    ade jgk ke mcm nie?

  • velasrizal 26 December 2010 at 8:37 am

    memang tak sangka kan..

    Kesilapan Besar Lelaki Ketika Mengorat Wanita

  • Just_najmiE 26 December 2010 at 8:40 am

    erkk, gelinya! (>w<)

  • Mama Zharfan 26 December 2010 at 9:22 am

    sekadar mampu mengurut dada..dunia hari ni, semua benda boleh jual online..

  • KiD 26 December 2010 at 12:50 pm

    yang hadooo.. sabor aje laaa.. ekekeke

  • Yutaka Mushimura 26 December 2010 at 1:30 pm

    hhaaha..ganas – ganaz…

    sgt2 murbahaya.:)

  • MamaYatie 27 December 2010 at 2:36 am

    OMG..sapa la yg sanggup bikin panazzz tur..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: