Fasha Sandha Beromen

Fasha Sandha Beromen dengan Je Jai ? Biar Jambu Air…

Fuhh, hangat. Ini boleh mencetuskan hura hara dan memporak perandakan rumah tangga Abang Je Jai yang sudah bahagia. Hik3, gurau je bro :

Fasha Sandha Beromen? Layan Oltromen dan Blog TerbangTinggiTinggi lagi besttt…

P/s : Maaf ya, Mood Gembira & Tak Stabil . Eyriqazz dan Anonymous telah berdamai. Kami kini kawan baik. Tak percaya boleh terjah SINI . Thanks Anon, u teach me a lot & teguran membina. Akan perbaiki diri ini.


*** Malam ini Isteri masak. Saya siap tambah. Sedap…Nyam2, kan best kalau wifey dapat masak selalu tapi faham, bila wifey kerja dan mengajar petang, agak sukar memasak. Betul kata orang, pikatilah hati suami dengan masakan & jagalah perutnya..Hak3….Pedas Tapi Sedap … Tak gitu?


P/s/s : Terimakasih buat yang mengundi eyriqazz dan melayakkan ke Peringkat Kedua .  Oh, saya tidak mahu meraih undi di sini, namun sebagai tanda sokongan , terjahila entry itu dan Votelah Pilihan Anda. Thanks Again to All…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Fasha Sandha Beromen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.