Eyriqazz Menang Most Interactive Blog For MySelangorStory

Alhamdulillah, selepas lebih sebulan menanti, akhirnya keputusan diumumkan :


Eyriqazz Menang ” Most Interactive Blog forΒ MySelangorStory
Pemenang dan Peserta MySelangorStory yang lain

Alhamdulillah, walaupun tidak menang Top 3 hadiah, menang hadiah ini pun sudah cukup gembira :

1)2-day-1-night stay at Sunway Resort Hotel & Spa sponsored by Sunway City Berhad

2)1 set Sunway Lagoon entrance tickets (04 adults entrance tickets per set value at RM400) sponsored by Sunway City Berhad
3)Pentax Optio H90 worth RM 849.00 sponsored by DSC World Sdn Bhd
4)Tropicana Medical Centre health screening voucher sponsored by Tropicana Medical Centre
5)Haven Restaurant cash voucher worth RM 100.00 sponsored by Haven Restaurant @ Ampang Look-out Point

Terimakasih buat semua pembaca yang telah membaca dan mengomen entry MySelangorStory saya, tanpa komen-komen dan feedback dari anda, for sure I won’t win it. InsyaAllah, akan diadakan give away, planning nak kasi give away Haven Restaurant Voucher, ok tak?

More updates pasal event ni nanti, sebelum tu, MySelangorStory 2011 akan muncul dengan lebih gempak dan Kebaboomm..Korang join la, memang berbaloi-baloi.

Tahniah buat pemenang MySelangorStory yang lain, yang tak menang, u all the winners too. The friendship and Experience we get from this event ,we will never found it elsewhere. Good Luck to All, yes blogging can make a good side Income to All.

Special thanks to All yang buat entry juga untuk Eyriqazz. U know who u are…

P/s : Jangan takut untuk mencuba dan join Contest. Yes, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu? Tak gitu?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

42 thoughts on “Eyriqazz Menang Most Interactive Blog For MySelangorStory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.