Eyriqazz Menang Kereta Ferrari

Alhamdulillah, hampir melompat dari bangunan menerima berita ini. Contest terbaru yang eyriqazz joini senyap-senyap hadiahnya cukup mengkagumkan, sebuah kereta Ferrari.Wowwi, oh gembiranya hati, bolehla jual kereta ini dan bawa Isteri berhoneymoon di Parisssss…..Yeeeeyyyy….


Inilah Kereta Ferrari yang kumenangi
Kereta Ferrari Siti Nurhaliza (kredit to Je Jai )

Hak3, I will join the Club too Datuk Siti Nurhaliza. Bolehla kita berkonvoi nanti. Siapa mahu join sekali? Kelab suka berangan-angan…Hik3…gurauje, In my dream la saya menang kereta ini …Cantik dipandang, dapat tengok pun jadi la kan? 

P/s : Last time eden berpura-pura menghangitkan dapatkan Advertorial [ 

Advertorial | Patutkah Aku Menerima Tawaran Lumayan Itu? ]. Tup2, tak lama lepas tu, betul-betul dapat Advertorial.


Agak-agak, lepas ni lepas hangitkan entry Menang ferrari ni, bolehke eyriqazz menang kereta ferrari ya? Dream big, no harm kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

26 thoughts on “Eyriqazz Menang Kereta Ferrari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.