ChurpChurp|Nak Cash Out tak Ya?

Alhamdulillah, selepas sangat puas hati dengan prestasi bersama Nuffnang, pengalaman bersama ChurpChurp pun tidak mengecewakan . Usha,usha balik Current earning, begitu menggembirakan :

Dah Boleh Cash Out ni..
Kalau cash Out , ini Cash Out ketiga. Plan taknak cash out lagi, nak kumpul RM1 ribu , Cek Nuffnang dah merasa 1K, nak juga merasa Cek RM1K dari ChurpChurp. Hik3, InsyaAllah, kalau dapat akan dikongsi-kongsi bersama pembaca. Mean more Give Away n Contest next year..
Oh, ni bukan sebulan, RM200+ ni dari bulan November 2010 lagi eyriqazz kumpul. Yup, you can make more money with ChurpChurp. Nak tahu lebih lanjut pasal ChurpChurp ni, bolehlah terjah entries ini:
Dussh, nak Cash Out ke tak ya? Umm, teruja juga mahu cek 4 angka dari ChurpChurp ni. Apa kata anda, patutkah eyriqazz Cash Out or tunggu dulu? Hik3…Kalau dah cash out, boleh simpan di ASB etc….
P/s : Apa improvement yang ChurpChurp boleh lakukan di masa hadapan pada pandangan anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

33 thoughts on “ChurpChurp|Nak Cash Out tak Ya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.