≡ Menu

Alhamdulillah, rezeki bersama Nuffnang dimurahkan. Buka akaun Nuffnang, nampak satu Buffered Earning tertinggi tahun ini dari :

First time Buffered Earning cecah RM300+, thanks Prudential dan juga Nuffnang. Baik sungguh hati Prudential, bukan setakat Advertorial, Buffered Earning tertinggi turut diberikan .
Sebut pasal insurans dan juga feedback dari entry sebelum INI , semalam akhirnya saya beli Insurans , ambil plan dari Prudential BSN . Ambil pakej yang mampu saya bayar dan saya ambil untuk diri sendiri dulu as ketua keluarga, Ambil pakej yang RM150 sebulan. Thanks to my Agent yang begitu profesional dalam menerangkan pasal kepentingan insurans dan plan yang sesuai bagiku. Memang bagus dia explain etc, dan kalau anda plan nak beli insurans in the future, memang saya rekemenkan. E-mail me at iman1237@hotmail.com and i will forward to u details dia.
Yup, Insurans memang penting dalam kehidupan. Macam Bomba. So, beringat sebelum kena. I learn from my past experience dah saya tidak mahu pisang berbuah dua kali. Menyesal kemudian tidak berguna.
Anyhow, thanks again Nuffnang n Prudential, boleh buat modal Contest next year . Mahu tips? Bolehla terjah entry ini : Tips Untuk Mendapatkan Buffered Earning Dari Nuffnang
P/s :
Di mana ada kemahuan di situ ada jalan
Usaha tangga kejayaan
Akan terjamin di masa depan



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Din 24 December 2010 at 4:09 am

    terfikir jap cmnela bro boleh berjaya cmni..ah kna usaha lg aku ni..hehe..

  • Nadia arRumaisha 24 December 2010 at 4:10 am

    Alhamdulillah rezeki bro….apapun tahniah….

  • fyna 24 December 2010 at 4:23 am

    wowwww!!~
    beshnye…
    congrats…

  • Tn.Punya 24 December 2010 at 4:46 am

    terbaik tu eyriqazz.. azam tahun baru aku..nak BE macam kau.. hehehe

  • Shidi Shah 24 December 2010 at 4:50 am

    tahniah..

    bile la sy nk dpt buff tgi cm tu..
    huh..

  • kyle 24 December 2010 at 4:52 am

    wow, rm300+…huhu, congratz…. harap aku dpt gak…hehe

  • noorafzan 24 December 2010 at 4:54 am

    wah…300++ tu..
    mengancam!

  • Mama Zharfan 24 December 2010 at 4:59 am

    ur blog traffic mantop!! memang deserved pun dpt BE byk tu..me traffic suam2 kuku pun pernah cecah rm100 lebih (sbb me ada satu BE jer pd satu2 masa)…heehe
    bila nak share tips utk dptkan advertorial plak :p

  • suhaisweet 24 December 2010 at 5:05 am

    Wah, saya org pertama nak komen.

    Tahniah kat Bro sebab sentiasa berusaha dan hasilnya dimurahkan rezeki.

    Perbanyakkan lg tips yg boleh dikongsi bersama.

    Bro ni idola kebanyakkan blogger..Syabas!

  • akmafaizal 24 December 2010 at 5:43 am

    Insya Allah ade gak backup klau2 sakit nnt.hehe

  • miss sue 24 December 2010 at 5:59 am

    bestnyer..masyukk masyukk

  • ciK mOt ©™ 24 December 2010 at 6:22 am

    tolong kami…bantu kami…anak2 yatim piatu..sob sob…meleleh nengok BE kat sini…

  • Ibu Mifzal Arsyad 24 December 2010 at 6:28 am

    wowww…kagum saya…sy paling tingi BE pun RM30 lebih je..tu pun sekali..je…huhu

  • Mama Kembar 3 24 December 2010 at 6:38 am

    wahhh banyaknya! congrats & moga moga bertambah murah rezeki tahun baru nanti yer :-)

  • Hantu Kak Limah 24 December 2010 at 8:08 am

    fuyoohh..bestnyer..leh shopping …

  • n@m@n 24 December 2010 at 8:08 am

    bro eyriqazz,

    nak tanya, pelan takaful ke konvesional? sebab tak dinyatakan pulak..harap² takaful lah, sebab konvesional dah difatwakan haram..

    ada riba, judi, gharar

    p/s : hanya mampu tengok BE ini..hehe

  • Qarl 24 December 2010 at 8:17 am

    Alhamdulillah

    ahad ni, bro blanje leh?

  • maslinamansor 24 December 2010 at 8:45 am

    syukur, alhamdulillah. Rezeki hujung tahun…

    pasal insuran, hampir menjadi 1 kewajipan untuk memilikinya. Mas pun dalam proses nk cr. Dok timbang antara pru atau Tokio

  • honeyvsbee 24 December 2010 at 4:14 am

    wah banyak nyer..huhu en saya still tak boleh download app tu lah..
    latifahbeekay fb tu saya

  • JAI 24 December 2010 at 4:15 am

    Perghhh mantap bro..tahniah

  • fairus 24 December 2010 at 4:29 am

    Wah.. Bestnye..

  • Miza Yusof 24 December 2010 at 4:35 am

    tahniah bro. banyak tu. mencecah ratus ratusan :)

  • dianna 24 December 2010 at 4:36 am

    wah murah rezeki awak :)

  • Sharinginfoz 24 December 2010 at 4:43 am

    banyak betul bro dapat ni, congrats

  • mush 24 December 2010 at 4:44 am

    cayalah bro, kagum betul dengan blogger2 hebat, sekarang ni berblogging memang berfaedah & menguntungkan, peluang dah depan mata kan, buat apa di sia2 kan, sambil dapat tambah kenalan di alam maya…

    MUSh – ngomel, ngumpat & mengata

  • Fariq 24 December 2010 at 4:53 am

    plan nak beli insuran gak,, tapi tunggu keje dulu la,, skrg duit tarak,, heheh

  • Anip™ 24 December 2010 at 1:15 pm
  • SyedMuzzamir 24 December 2010 at 4:34 pm

    salam hi.nak jemout semua kawan GTo dan eyriqazz join contest dekat blog saya http://http//symuzzamir.blogspot.com/2010/12/first-contest-iphone4-ke-blackberry.html

  • bardboo 24 December 2010 at 12:01 pm

    byk nye!! tahniah bro… =)

  • Fitrihadi.com 24 December 2010 at 3:55 pm

    tahniah bro.. rezeki anak tu heehee

  • sw33tdarling.com 25 December 2010 at 12:16 pm

    pergghhh….. tahniah tahniah!
    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

  • Malissa Ali 9 May 2012 at 10:21 am

    Cane ek dapat banyak gini BE? congrats cikgu!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing