Buffered Earning Tertinggi Tahun Ini

Alhamdulillah, rezeki bersama Nuffnang dimurahkan. Buka akaun Nuffnang, nampak satu Buffered Earning tertinggi tahun ini dari :

First time Buffered Earning cecah RM300+, thanks Prudential dan juga Nuffnang. Baik sungguh hati Prudential, bukan setakat Advertorial, Buffered Earning tertinggi turut diberikan .
Sebut pasal insurans dan juga feedback dari entry sebelum INI , semalam akhirnya saya beli Insurans , ambil plan dari Prudential BSN . Ambil pakej yang mampu saya bayar dan saya ambil untuk diri sendiri dulu as ketua keluarga, Ambil pakej yang RM150 sebulan. Thanks to my Agent yang begitu profesional dalam menerangkan pasal kepentingan insurans dan plan yang sesuai bagiku. Memang bagus dia explain etc, dan kalau anda plan nak beli insurans in the future, memang saya rekemenkan. E-mail me at iman1237@hotmail.com and i will forward to u details dia.
Yup, Insurans memang penting dalam kehidupan. Macam Bomba. So, beringat sebelum kena. I learn from my past experience dah saya tidak mahu pisang berbuah dua kali. Menyesal kemudian tidak berguna.
Anyhow, thanks again Nuffnang n Prudential, boleh buat modal Contest next year . Mahu tips? Bolehla terjah entry ini : Tips Untuk Mendapatkan Buffered Earning Dari Nuffnang
P/s :
Di mana ada kemahuan di situ ada jalan
Usaha tangga kejayaan
Akan terjamin di masa depan

Comments

  1. Mama Zharfan says

    ur blog traffic mantop!! memang deserved pun dpt BE byk tu..me traffic suam2 kuku pun pernah cecah rm100 lebih (sbb me ada satu BE jer pd satu2 masa)…heehe
    bila nak share tips utk dptkan advertorial plak :p

  2. suhaisweet says

    Wah, saya org pertama nak komen.

    Tahniah kat Bro sebab sentiasa berusaha dan hasilnya dimurahkan rezeki.

    Perbanyakkan lg tips yg boleh dikongsi bersama.

    Bro ni idola kebanyakkan blogger..Syabas!

  3. n@m@n says

    bro eyriqazz,

    nak tanya, pelan takaful ke konvesional? sebab tak dinyatakan pulak..harap² takaful lah, sebab konvesional dah difatwakan haram..

    ada riba, judi, gharar

    p/s : hanya mampu tengok BE ini..hehe

  4. maslinamansor says

    syukur, alhamdulillah. Rezeki hujung tahun…

    pasal insuran, hampir menjadi 1 kewajipan untuk memilikinya. Mas pun dalam proses nk cr. Dok timbang antara pru atau Tokio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing