Bloggers Gathering | Berjaya Times Square


Bloggers Gathering di Berjaya Times Square anjuran Melromeo @ Sifuku

Lebih dari 50 bloggers yang hadir yang acara bermula pukul 10 pagi, saya join lewat dlm pukul 2 jadi ada yang sudah pulang etc..Kalau Melz buat gathering, sambutan mesti menkagumkan.

Bersama Melromeo, Sifu dan Mentor bertemu
Bersama Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3, teman tapi mesra Melromeo (hik3,gurauje bro) 

Selepas saya buat entry hangit, Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3 terima Pinanganku, sempat lagi Si Rina berseloroh ” Ambil gambar dengan blogger popular ni” . Hik3, I wish,I wish…Moga-moga masin mulutmu Rina.

Oh ya, jangan lupa saksikan SAFFIYA, satu rancangan yang akan diacarakan oleh Rina Salleh yang akan ke udara setiap Hari Ahad, jam 7-8 malam, TV9 (thanks RedlindA) bermula 2 Januari 2011. Aduhai, timing tu time orang tengah sembahyang maghrib/dinner bersama keluarga.

Berjumpa juga Cik Epal face to face akhirnya…

Special appearance, Cik Epal, aduhaii,orang dah nak abis baru sampai? tak sempat nak mengayam ketupat ngan Cik Epal..Tengok Cik epal, teringat kat Luna Maya..Opss, Silap, Yuna…

Bersama HanaLovenest, blogger yang semakin meningkat naik

Salah seorang blogger yang saya nampak ada potensi untuk terus maju ke hadapan, cuma masih banyak yang perlu diperbaiki rasanya, Anyhow u r on the right direction Hana.
Geng-Geng Ceria, Pojiepooh, EykaMeow dan Hana
Bowling Session, Siapa yang menang tadi ya?
6 Jejaka Kacak Bergaya yang bakal berlakon dalam filem “Bloggers Terlampau” (hik3)
Makan Session,aksi suap menyuap Redlinda dan AnakPerak(ahakz2,gurau lagi)
Ice Breaking Session
Special Talk dari Rina Salleh dengan tajuk ” Ciri-Ciri Jejaka Idaman” (ehem2,asyik nama Melz je kuar, hak3, tipu/gurauje)
CheArmster, the New Apprentice 4 Dr. Rozmey Herba Prima / Bakal Pemenang Rm1 Juta Jangan Lupa Lirik”
P/s :Siapa mahu berkaraoke free, boleh contact dia…Hik3..

Anyhow, gathering ni memang meriah. Bukan mudah nak kumpulkan more than 40 bloggers di satu masa, aura Melromeo memang terserlah. Kalau eyriqazz la buat gathering camni, rasanya nak kumpulkan 10 orang pun susah. Hik3…

Nantikan Gathering yang tengah dirancang Melz tahun depan dengan tema “Budak Kampung”. Jom Joini bersama, sure lebih meriah. Melz, rasanya dah ble start cari sponsor hadiah, sure ramai yang sudi menaja ni. Hik3…

Bloggers Gathering di berjaya Time Square meriah sekali
Ramai yang hadir , mengeratkan hubungan sesama bloggers ini
Di lain kali ,adakan lagi
Kecil tapak tangan, Satu family saya bawa nanti

P/s :Sorry for those yang saya tak sempat mentionkan di entry ini. Seronokkan bergather-gather camni?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

53 thoughts on “Bloggers Gathering | Berjaya Times Square

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.