Aksi Panas 2 Beradik | Download Sini

 
Berita Harian Metro hari ini muka depan, begitu panas tajuknya iaitu Gempar Aksi Panas 2 Beradik . Tentu ramai yang tercari-cari dah mahu download video ini kan? Ini seperti yang dilaporkan : BUTTERWORTH: Penyebaran rakaman aksi seks sepasang kanak-kanak yang didakwa adik-beradik melalui telefon bimbit menggemparkan penduduk sekitar bandar ini serta mencetuskan kebimbangan mengenai semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.

Ini kerana usia pasangan terbabit masih terlalu muda. Budak lelaki terbabit dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun. 

Aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut dipercayai dalam bilik hotel atau motel oleh pihak ketiga berdasarkan katil dan keadaan sekitar.  – Sumber Harian Metro– 
 
Nak download? Haa, download la di SINI
 
Amcam, panas kan video dua adik beradik ini? First of All, this is Harian Metro, entah betul ke tak berita ini. Sempat borak ngan sorang member pasal hal ni. Dia ni memang arif la juga bak-bak hal camni, download mendownload etc ni. Katanya, rakaman itu bukannya rakaman aksi dalam Malaysia, tapi luar negara. Then, entah betul ke tak adik beradik . Biasalah, mahu melariskan akhbar.
 
Apapun, ambil yang jernih buang yang keruh. Betul atau tidak, yess, dunia semakin mencabar dan semakin risau dalam membesarkan anak-anak terutamanya anak perempuan. Oh,  doakan saya dapat memberikan didikan yang terbaik untuk anak-anak.
 
P/s : Apa pula pandangan anda tentang Kes Ini? Semakin berdenyut kepala ini,lebih-lebih menjadi bapa di Kota KL yang banyak cabaran ini..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

37 thoughts on “Aksi Panas 2 Beradik | Download Sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.