Aksi Panas 2 Beradik | Download Sini

 
Berita Harian Metro hari ini muka depan, begitu panas tajuknya iaitu Gempar Aksi Panas 2 Beradik . Tentu ramai yang tercari-cari dah mahu download video ini kan? Ini seperti yang dilaporkan : 



BUTTERWORTH: Penyebaran rakaman aksi seks sepasang kanak-kanak yang didakwa adik-beradik melalui telefon bimbit menggemparkan penduduk sekitar bandar ini serta mencetuskan kebimbangan mengenai semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.

Ini kerana usia pasangan terbabit masih terlalu muda. Budak lelaki terbabit dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun. 

Aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut dipercayai dalam bilik hotel atau motel oleh pihak ketiga berdasarkan katil dan keadaan sekitar.  – Sumber Harian Metro
 
Nak download? Haa, download la di SINI
 
Amcam, panas kan video dua adik beradik ini? First of All, this is Harian Metro, entah betul ke tak berita ini. Sempat borak ngan sorang member pasal hal ni. Dia ni memang arif la juga bak-bak hal camni, download mendownload etc ni. Katanya, rakaman itu bukannya rakaman aksi dalam Malaysia, tapi luar negara. Then, entah betul ke tak adik beradik . Biasalah, mahu melariskan akhbar.
 
Apapun, ambil yang jernih buang yang keruh. Betul atau tidak, yess, dunia semakin mencabar dan semakin risau dalam membesarkan anak-anak terutamanya anak perempuan. Oh,  doakan saya dapat memberikan didikan yang terbaik untuk anak-anak.
 
P/s : Apa pula pandangan anda tentang Kes Ini? Semakin berdenyut kepala ini,lebih-lebih menjadi bapa di Kota KL yang banyak cabaran ini..



Comments

  1. Ery Farieha says

    hurmmm betul atau tak tu lain cerita lah. tp bab dunia skrg makin mencabar tu mmg ye.
    u olls sbg parents mst risau kan?
    kdg2 bila mak mcm tanya mcm2 bila nak kua ke ape ke, rimas jugak.
    tp bila fikir balek, dia mst xnak anak dia terlibat benda2 x baik kan. so dia tanya, jawab je dgn jujur. hehek

  2. Kamil ace says

    yes i agree..1st of all psl harian metro yg bwt kn..
    tp klau btol bhye zama skrg ni..
    mmc mne la zaman ank2 ak ni..hoho

  3. eykameow says

    hahaha baca tajuk dah tahu wakenabeb! hehehe papepun eyka tak click ok. ape bende kat situ? :P

    *seramsejuk tahu berita ni..em

  4. iniialahaku says

    xkisahla vdeo ni kat mna pon.yg pstinya mnusia dah terbalik..betulkan okey,dunia xterbalik..yg trbaliknya mnusia 2..

  5. Nia says

    Nasib baik Eyriqazz cakap tu Harian Metro..haha.
    Dah tau sgt taktik tabloid yg satu ni. Asalkan cerita hangat, tu la jadi front page.

  6. says

    tajuk pun dah SEO..trend 2 3 minggu ni mesti hot..hehe.hmetro tu bkn bleh pecaya sgt pun..byk cite xbetul dri betul. kita sebagai pengguna ada hak nak baca atau tak.diorang nak cari profit memang boleh buat apa saja untuk dapatkan profit.macam sy belajar public relations.huhu

  7. says

    hish! nak download nie…hahahha.. kalau luar negara..tak kisah ar..kalau dalam negara…amir amik kisah.. hish!

    betul ke nie? atau metro saja je nak buat sensasi ataupun metro yg layan video klip budak2? aduh2.. macam-macam lah.

  8. says

    ish bukan je sebagai bapa..
    saya sebagai abg pon risau kalau adeq saya terjebak dgn bende2 camni, lagi plak dgn pengaruh2 tenet yg kuat sekarang ni,, huh

  9. says

    Bro, dah kena panggil scammer dah u ni..

    But u see, pelik kan, ada je org yang nak juga download benda ni.. Why? Closeted fetishist kot? Walaupun sekiranya benda ni tak berlaku kat M’sia, underaged porn ni dah pun berleluasa di luar negara.. Most of the time budak2 ni dipaksa begini.. Dan siapa dalang di sebalik ni semua? Fetishists dewasa yang bersembunyi disebalik profession yang baik, keluarga yang kelihatan sempurna, etc.. Kadang2 org yg normal tu la yang lebih bahaya dprd yg memang sah2 psycho

    Good luck with raising children in the 21st century ni bro.. Lebih ranjau yang perlu ditempuhi.. Tetapi dengan ajaran agama yg mencukupi, insya’Allah, terlindung dari perkara2 munkar.. :)

  10. says

    #Ery Farieha:mestilah risau especially anak perempuan..betul seperti kata, menjaga seorang anak perempuan lebih sukar dari menjaga lembu sekandang..bak pepatah…

    #Kamil ace:saya tak terkejut..masa saya sekolah pun dah ada yang lakukan hubungan seks ketika masih di sekolah menengah cuma dulu2 mana ada kamera bervideo ni kan?

    #Anonymous:maaf,tak dpt apa yang dicarike?

    #Nazirul :oh ye ke?bolehla terjah nanti…

    #deqdeq :luar negara pun x boleh..stop child abuse…

  11. says

    #Syafiq Rosli:bahaya

    #zuar : haah…saya dah hilang respek dengan harian metro especially bila dia back up tak hingat dunia kes gelang ac mizal tu…entahlaa…

    #Amir Izzat : dua-dua kena kisah…exploitasi kanak-kanak tu..kesian mereka menjadi mangsa…

    #Sufferzine : hehehe..

    #amie : setuju..banyak lagi di luar sana sebenarnya….dekat blog mazidulakmal pun pernah kuar pasal ni,tapi di Indon rasanya…

    #Bro FrameStone : kalau tidak?hik3..good idea..dah approve nanti eden tukarkan link nya..hak3..

  12. says

    #Fariq:internet,handset,rakan sebaya..dah pelbagai lagi..

    #Wan Gerrard :hik3…

    #iniialahaku:umm..susah nak jawab tu…

    #ecah ;dulu pun ada juga,tapi skang lebih terserlah dengan berkembangnya teknologi ataupun bak kata cikgu maths saya,teknocoli…

    #Bella Enveeus :setuju bella…dunia makin mencabar..cabaran makin besar..ibubapa pun ilmu banyak yang tidak cukup didada..pengaruh di mana-mana..silap siapa? tepuk dada,tanya selera…

    #amry :risau kan?

    #shahjiehan :thanks invite…

  13. Tn.Punya says

    hai mcm2 sekarang ni..gejala maksiat… risau gak ada anak2 ni.. aku adik2 ramai pon seram sejuk je.. susah nak control budak2 sekarang ni.. lagi2 bila dah mula bergaul bebas.. so klau boleh dari kecik tu kawallah anak2 anda

  14. says

    #Nia :hik3,samalah juga dengan berblog..tajuk memainkan peranan penting..

    #eszol :thanks teguran…yup, saya pun cari SEO sama sambil memberikan pendapat saya…maaf kalau ada yang tak kena ya?

    #e.l.i.s.s.m.i.e :haah,semoga dijauhkan…

    #Peri PiA :haah..risau dibuatnya….

    #donny :tepuk dada,tanya selera..u know better s u pun buat entry ini juga kan?

    #Tn.Punya :kawal dari kecil belum cukup…pengaruh rakan sebaya ketika remaja lebih kuat dari pengaruh ibu bapa..masa itu,rakan2 adalah yang terbaik.

  15. says

    Hahahaha..bagero pun Teacher..lu buat gua gelak guling-guling..hahaha..tapi ok gak tuh…dari situ kita tahu berapa ramai orang kemaruk sangat nak tengok video nie..nice one bro

    MatJoe – Jadi Mangsa keadaan..kalau macam nie punya hits gua rela jadik mangsa..hahaha

  16. says

    #sw33tdarling.com;yup,dulu pengaruh video/dvd lucah..skang lebih lagi..internet tanpa sempadan memudahkan segalanya,….

    #Matjoe:hak3..jatuhla saham camni

    #JAI;hik3…yiezaa..betoi2…ahakzz..

  17. akmafaizal says

    berderau saya baca n3. sebab anak2 saya pun tgh membesar.. takut tul jadi perkara cengini klau betullah kan..adeh.Nauzubillah..

    jadi parents zaman skang memang mencabar.mcm2 perkara tak dijangkau dek pikiran dh berlaku skang..aduhai.. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing