Underwear Gadis

Underwear Gadis?
Siapa Yang Mencari?
Rupanya keyword itu pergi ke gambar yang first untuk entry saya yang bertajuk Love World, Love Sloggi . Menang hadiah saguhati juga, tapi gembiralah dapat hadiahkan buat Isteri . Lepas la 2 pasang pakaian dalam untuk Isteri. Siapa cakap lelaki takble join contest ni kan? Menang pun berbaloi-baloi.
Buat yang mencari tu, nak cari untuk kasi hadiah birthday ke? Hik3, ok, ni suggestion, pilihla jenama Triumph, ramai perempuan/isteri suka.
P/s : Underwear lelaki takde orang nak search ke?
*** Thanks HanaLovenest for this ENTRY (abisla pinggan mangkuk kena baling nanti,larikk..)

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Underwear Gadis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.