Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3 Terima Pinanganku

Entry Rina Salleh juara Gadis Melayu 3 dirujuk . Dalam entry itu saya ada menulis ayat ini Buat Juara Gadis Melayu 3, nanti saya hantarkan Isteri untuk masuk meminang ya? “, Oh, aku tidak bertepuk sebelah tangan, akhirnya :

Rina Salleh Menerima Pinanganku ( Kredit Picture Korean Fashion )
Rombongan meminang senyap-senyap dihantar. Ehh, ini bukan entry hangit, ada bukti, ini buktinya :
Rina Salleh said…
terima kasih eyriqazz 🙂 alhamdulillah Allah permudahkan segalanya..

Hik3, memang bagusla Rina Salleh ni, patutla Melromeo pernah/selalu mention pasal dia dulu. Ini antara gadis-gadis cantik yang rapat dengan melz, ohh, memang romeo la ko melz.

Gurauje, tak berani dan sayangla kat Isteri. Isteri dah pesan, kalau pasang 2, saya bunuh2 abang dan pompuan tu..Dushh,takutttt…..Oh ya, kalau sesiapa yang belum tahu, inilah blog RIna Salleh yang aktif :http://inisyurgadunia.blogspot.com/ . Terjahla sampai lebam-lebam ya. Teringat kenangan  Blogger Get Together Der Der , walaupun namaku tak dimention, ni la first time join gathering anjuran bersama Sifuku, Melromeo.

P/s :  Rina Salleh cakap, boleh masuk meminang, tapi sediakan jambatan emas dari rumahnya ke KLCC. Ada sanggup? Hik3, gurau je RIna…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3 Terima Pinanganku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.