Panjang dan Power

Wah, Panjangnya. Macam aku Punyala. Panjang dan Power, Sambil menggayakan . Tergelak guling-guling aku bila lihat keletah rakan sekerja ku itu. Panjang dan Power, macam itulah saja kebanggaan seorang lelaki? Otak blue betoi, Ini gara-gara cimon la ni, dia pergi Cameron Highlands juga dan hadiahkan kami souvenir ini :
Pensil Panjang dan Power

Adush, masih terasa mahu gelak-gelak guling bila dia menggayakan aksi “terlampau” tersebut. Boleh tahan juga panjangnya Pensil ni, adalah dalam 40 cm kot, kalau guna ni ,setahun pun blom tentu habis ni.

Nasib baik aksi terlampaunya tidak sempat kurakam, kalau tak tentu korang pun mahu gelak-gelak dibuatnya. 

Pensil Panjang Cimon hadiahkan
Terima kasih wifey geleng-geleng memanjang
Gelak tawa dan jenaka dalam kehidupan
Kalau serius memanjang, dikata pula orang?

P/s : Teringat video Teka-teki ni, sayur apa bila dipotong tak pendek-pendek? Jawapannya, kacang panjang.

*** If i can make a wish, apa yang anda mahu Panjang? Umm, I will choose Panjang Akal…How about U?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Panjang dan Power

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.