sayang nak pisang abang

jalan2 di lumut ni tiba2 wifey suruh beli pisang..masa wife mula-mulA cakaptu dah fikir lAin dah.pelik semacamje.hak2,otak blue betoi.ada koma la sebelum Perkataan last tu..p/s: susah juga bila ada satu nafsuni kan?hak3,tgh bersiap ke teluk batik.sib baik ada iphone4 ,dptla update simple2

BlackBerry® Bold™ 9780 | Jantungku Berdegup Kencang

48 hours Sticky Post. Scroll down for the latest entries. BlackBerry® Bold™ 9780 Oh, Blackberry of Blackberry .Yup, Smartphones @ Blackberry kini adalah suatu kemestian terutamanya insan sepertiku, memudahkan kerja di pejabat, rumah dan juga kegiatan berbloggingku dengan lebih mudah. Lebih teruja bila model BlackBerry®...

Anak Dah Tiga tapi Perasaan Anak Dara

Oh, susah la nak cakap kat Mak Ikan ni. Perasan betoi, anak dah dah tiga, tapi perasan anak dara. Malasla nak cakap banyak korang terjah la sendiri : Sumijelly Masih Anak Dara Tengokla tu, sampaikan Anak Daraku pun turut menjadi mangsanya. Insafla sumi, sedarlah skit,...

Dividen ASB 2010 | Pakcik Kayo

Semalam, masa lunch sempat layan lepak dan layan borak dengan Mat Joe. Terkeluar cerita pasal Dividen ASB 2010. Mat Joe ni walaupun kerjanya bukan berbackground finance, tapi dia memang terror bak-bak finance/kewangan/pelaburan ni. Dengar cerita nak beli rumah satu lagi, wah,masyukla bro tapi yang tu...

GiveAway Domain From MelRomeo.COM

Masih belum terlambat lagi, Jom sama-sama kita join : GiveAway Domain From MelRomeo.Com Semudah ABC, rezeki ayam nampak di kaki, rezeki manusia siapa yang tahukan, So, saya mahu tag mereka ini : 1. Je JAI 2. Kak Ina KL 3. Mat Joe 4. Sumijelly 5....