Nuffnang Paling Bagus di Malaysia?

Nuffnang Paling Bagus di Malaysia?

Umm, apa komen saya? tidak pernah cuba yang lain jadi saya tak tahu nak komen lebih-lebih. Cuma, saya gembira dan happy bersama Nuffnang sepanjang 1 tahun lebih bersamanya. Yes, dah happy kenapa nak curang-curangkan? Yup, Nuffnang adalah yang terbaik bagi saya walau apapun orang nak kata. Biarlah tak dapat Income untuk beli banglo, asalkan saya gembira. My happiness Come first than apa yang orang kata. Apapun, Lain padang, lain belalangkan?

Tahniah buat Nuffnang, semakin melebarkan sayapnya dengan pembukaan syarikat di China pula. Bila pula mahu buka di Indonesia?Itulah pertanyaan seorang rakan blogger dari Indonesia @Co-Founder of Aceh Blogger Community ketika MySelangorStory journey beberapa bulan yang lepas. 

Tahniah juga dengan pembukaan Jipaban di Malaysia (Nuffnang sister Company selain dari ChurpChurp) , lepasni boleh la ajak isteri usha-usha online shopping di sini. Nampak cam menarik dan boleh dipercayai. 

Wah, semakin meluas bisnes Nuffnang skang ni. Rezeki ngan Nuffnang dan ChurpChurp pun semakin dirasai dan teruja hati. Sayang Kamu, Nom Nom….Sebelum orang kata lebih-lebih baik saya siapkan dulu Q @ A ini :

Q : Apsal ko suka bodek Nuffnang?

J : Sebab saya sayangkan/gembira bersamanya dan ini adalah luahan hati saya, Salahke?

P/s : Sayangkan Nuffnang saya turut-turutkan.Ke gunung ku daki, ke event menarik aku pergi . Apa pula kata anda?Adakah Nuffnang terbaik bagi anda ataupun sebaliknya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

35 thoughts on “Nuffnang Paling Bagus di Malaysia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.