NaniRostam @ Mama Hanis Zalikha Teruja dengan Cookies KakInaKL

Entry Bila Artis Terlampau Beraksi dirujuk. Memperkenalkan :

 Eyriqazz and The Delicious Cookies (Model Terbaru/Tak Berbayar Cookies Kak Ina KL )

Cookies bukan sebarang Cookies, sampaikan NaniRostam@ Mama Hanis Zalikha yang terkenal dengan ” Fresh homemade chocolate chip cookies, the best you’ll ever taste ” pun turut menerjah (1st time dia terjah blog eyriqazz, Hanis Zalikha bila pula? ) . Tak percaya? Jom terjah :
Komen dari NaniRostam @ Mama Hanis Zalikha

Oklah, honestly, saya beli sebalang je. RM45 100 biji, Alisya suka, Mama suka, dan saya suka. Tak sampai seminggu dah habis licin .

Nyam,Nyam, seriously, memang sedap.Jika dibandingkan dengan biskut Famous Amous, tak jauh bezanya
Oh,tinggal sikitje lagi ( Now, dah gone All)
Sedap dimakan, Sedap digayakan, Menanti satu balang lagi petang nanti dari Kak Ina KL

Feedback saya, tak sangka Kak Ina KL bukan saja pandai memasak (pernah mencuba masakannya berkali-kali), namun buat Cookies pun sedap. Patutla orang tawarkan offer jual cookies besar-besaran dia tolak kerana dia pentingkan kualiti. Mana bolehkan, nak sedap, tapi nak murah? Adush, Kualiti n Quantity goes hand in hand la Makcik yang order nak untung sorang je tu.

Cookies Kak Ina KL menguja dan sedap sekali
Sekali cuba, mahu order lagi
Action speak for itself, kalau tak percaya cubalah sendiri
Kalau tak sedap, saya sanggup hisap jari ini

P/s : Oh, ini bukan iklan berbayar. Kalau bagus,katakan bagus, kalau tak bagus katakan tidak….Contactla Kak Ina KL kalau berminat ya. 

P/s/s : Pernah cuba Cookies Kak Ina KL? Apa kata anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “NaniRostam @ Mama Hanis Zalikha Teruja dengan Cookies KakInaKL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.