Lisa Surihani Terkemut-Kemut

Lisa Surihani Terkemut-kemut?

Apa yang Lisa SuriHani kemutkan? Dussh, memang dasar lelaki betul la, 1 Nafsu, 9 Akal, mesti dah pikir lain ni? Yeyer, saya sendiri pun dah pikir lain. Biasalah bila dah kahwin ni dan tengah merancang untuk tambahkan adik untuk Alisya. Hik3, sebenarnya yang ni, memang tergelak sakan bila baca Twitter Lisa Surihani pagi tadi :
Lisa Surihani : LOL! I Boleh Bayangkan bibir kemut kemut bila cakap camtu. Agak-agak apa la yang dibincangkan dengan Awal Ashaari tu ya? Adakah pasal rancangan Mari Menari?
Psst, minat warna blue, otak agak blue juga, minta maaf banyak-banyak ya. Kalau minat warna merah, mesti mahu marah-marah agaknya ya? Hik3, gurauje…
P/s : Selingan sebelum hujung minggu, apa plan weekend ni? Besok dapat tumpang jadi cikgu sekejap, majlis jamuan akhir tahun pelajar 2A yang diajar oleh isteri.
*** Yang Cantik dan Jelita tidak semestinya terbaik bagi kita. Tak percaya, tanyalah kepada yang dah kahwin. Hik3, pernah dikecewakan dengan Si Cantik Jelita. But now, my wife is the most beautiful person for me..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Lisa Surihani Terkemut-Kemut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.