Lagi Blogger Terkena Panggilan Hangit

Eyriqazz : Boleh Cakap dengan Abang Ben?


Abang Ben : Abang Ben bercakap?Siapa ni?


Eyriqazz : Ni farid, adik Sofia. Abang Ben, bila mahu bayar baju Linkin Park yang Abang Ben order ngan kakak saya?


Abang Ben : (Senyap sebentar). Order baju? Biar betul. Bila masa saya order baju.


Eyriqazz : Ewah2, sudah gaharu cendana pula, sudah tahu buat-buat tanya pula…


Abang Ben : Seriusla .bila masa saya order. Jangan main-main , saya banyak kije ni. (sudah mahu bertukar jadi Incredible Hulk)


Eyriqazz : Seriusla, u order kat website kakak saya. Rm70+ je pun, dah poskan buat2 taknak bayar pula.


Abang Ben : Apa nama website kakak u?


Eyriqazz : Eyriqazz.Com


Abang Ben : (masih blur2)..cuba eja camne?


Eyriqazz : e,y,r,i,q….Hak3,abang ben..anda sudah terkena panggilan hangit..


Abang Ben : Dushh,hampeh tol la ko…Patutla aku rasa cam pernah dengan eyriqazz.com ..Ko rupanyaa…mangkukkkk……WTwatermelon…..


Mari kita tengok siapa yang kena :

**Some ayat telah diubah bagi menyedapkan rasa. Blog saya, ikut suka saya la kan?
P/s : Hik3, ada bakat jadi Ah Long ni. Yup, saya pernah kerja with Ah Long. Cam Boss saya cakap , “Yes, we are Ah long but with a license one” (Commercial Bank) .
P/s/s : Who’s next?
***Life is Beautiful. Penuhi kehidupan dengan pelbagai pengalaman dan asam garam kehidupan. Kalau asyik normal je hari-hari, boring juga kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

27 thoughts on “Lagi Blogger Terkena Panggilan Hangit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.