≡ Menu

Ketatkan Vagina | Tegangkan Payu Dara?

Jalan-jalan cari pasal, terserempak la website ni . Wah, nama websitenya pun bukan main lagi iaitu http://www.isteripuas.com/ dengan taglinenya ” Kedai Online Produk Kesihatan Seksual Suami Isteri”.
Hik3, tak berani nak komen lebih-lebih, kan marah pula, kata orang ,tepuk dada,tanya selera, setiap orang ada citarasa berbeza.
Myself dan Isteri, masih puas hati dengan prestasi masing-masing. Tak beranila mencuba ubat-ubat ataupun produk-produk camni. Banyak feedback dan komen negatif i.e. kesan sampingan. Gunakan rahsia turun temurun nenek moyang kita lagi baguskan? Takpun, jaga kesihatan, jaga makanan, dan jaga emosi insan tersayang much more better kan? Give n take itulah sebaiknya.
P/s : Apa yang penting? Kerjasama,Tolak Ansur dan terimalah pasangan anda seadanya ,itulah yang sebaiknya dalam perhubungan suami isteri. Apa pula kata anda?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • a n a s t a s y e a 25 November 2010, 1:03 pm

    Tu semua untuk yang bermasalah je. Yang tak bermasalah tu … jangan gatal2 nak cuba. Nanti tak pasal2 tak berfungsi terus .. =)

    Reply
  • nurayunni 25 November 2010, 1:11 pm

    btl2..terime seadanye…

    Reply
  • diana 25 November 2010, 1:12 pm

    tak reti nak komen..
    hahaha..

    Reply
  • suffer8zine 25 November 2010, 1:33 pm

    heheh kdg2 ade perasan juga banner iklan tu :P

    Terkini : Terperangkap 3 Minggu Dalam Tandas

    Reply
  • deqdeq 25 November 2010, 1:19 pm

    tak berani juga nak komen…sebabnya x kawen lagi..hehe…jd xtau la nape byk sgt produk mcm nih…

    Reply
  • mira ellyna 25 November 2010, 9:31 pm

    aku setuju ngn nuar.. hahahahahah.

    Reply
  • cahayachenta 25 November 2010, 2:29 pm

    selalunya ubat2 cmni beri kesan pd ms jangka pnjg mcm effect hati, buah pnggang

    Reply
  • zuar 25 November 2010, 3:48 pm

    BIAR MATI AKAL, JABGAN MATI PUCUK.KAHKAHKAH

    Reply
  • Tn.Punya 26 November 2010, 2:26 am

    kalau masih takda masalah jangan pakai ubat2 dulu..pakai yang ori je..hek3

    Reply
  • AdD 26 November 2010, 2:32 am

    utk yg bermasalah, musti akan tertarik dgn iklan2 camtu… kadang2 benda2 yg macam ni akan memberi impact yg besar kepada pasangan suami isteri… ada yg bercerai berai coz xpuas punya pasal.. utk suami yg x puas xpelah dia ada 3 chance lagi utk try cari isteri lain yg boleh puas kan dia.. but utk isteri yg xpuas camne? seks dlm rumah tangga adalah isu besar… seks yg mengeratkan hubungan suami isteri… kalau bangun pagi kecewa muncung dah panjang sedepa… keje kt opis pun leh effect tul x?

    Reply
  • AdD 26 November 2010, 2:33 am

    so tepuk dada tanya lah selera…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »