Keputusan Pilihan Raya Kecil Parlimen Batu Sapi | BN Menang?

KeputusaN Pilihan Raya Kecil Parlimen Batu Sapi | BN MeNang?
Pilihanraya Kecil Parlimen Batu Sapi, pengundi akan mengundi pada 4 November 2010 bermula jam 8 pagi sehingga 4 petang . Kalau ikutkan, Keputusan Pilihan Raya Parlimen Batu Sapi akan diketahui pada pukul 6.30petang hari tersebut.
Calon Pilihan Raya Parlimen Batu Sapi
Namun, berdasarkan keadaan Politik Semasa, saya meramalkan Calon BN iaitu Datin Linda Tsen Thau Lin bakal memenangi pilihan raya kali ini dengan mudah. Faktornya mudah saja iaitu undi split/ pembangkang yang tidak sepakat dalam memilih calon (both party mahu bertanding), Batu Sapi adalah kubu kuat di Sabah, PKR/SAPP yang makin bergoyah, dan juga pilihanraya ini yang turut diadakan serentak dengan Pilihan Raya kecil Galas ( divertion strategy).
Apapun, kita tengokla sendiri nanti Keputusan P 185 Parlimen Batu Sapi 2010  ini. Sebelum tu, Bolehla layan (Gambar) Kempen Pilihanraya kecil Parlimen Batu Sapi . Apapun, saya tetap merasakan pilihan raya kecil ini sepatutnya tidak diadakan. Waste of money with a little impact to Society.
P/s : Apa pula pandangan anda? Siapa yang bakal menang?
P/s/s : Terasa teringin mahu mengundi buat pertama kali. Seronok tak mengundi ni?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Keputusan Pilihan Raya Kecil Parlimen Batu Sapi | BN Menang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.