Keputusan Pilihan Raya Kecil Galas|PAS MENANG?

Keputusan Pilihan Raya Kecil Galas
Adakah keputusan pilihanraya kecil DUN Galas kali ini bakal berpihak kepada PAS lagi? Adakah PAS akan memenangi pilihanraya ini? Seperti sedia maklum, DUN Galas adalah di dalam kawasan Parlimen Gua Musang dibawah teraju Tengku Razaleigh Hamzah , kubu kuat BN di Kelantan.
Entahlah, wife saya orang Kelantan dan dengar kata-kata dari bapa mertua, Gua Musang dan Ku Li sudah sebati. Lagipun, dia bukannya orang sembarangan, kerabat diraja . Saya merasakan Kerusi DUN Galas ini bakal dimenangi BN juga selepas begitu hebat hebahan di berita , kempen-kempen, janji gula-gula dan juga Beg Galas (just kidding), dan juga berita seperti PAS akui Ku Li tak amal politik wang dan PAS terdesak beli undi masyarakat Orang Asli . Apapun, sama-samalah kita tengok keputusannya nanti. Politik ini unik, begitu banyak sandiwara dan permainan kata-kata dan pelakon hebat yang sukar dimengertikan.
Jom layan apa pula kata bloggers-bloggers dan juga berita  di luar sana :

Keputusan Pilihanraya DUN Galas N45

Keputusan Pilihanraya Kecil Batu Sapi dan Galas

Keputusan Pilihan Raya Kecil DUN Galas (N45)

KEPUTUSAN DAN LAPORAN TERKINI PILIHANRAYA KECIL N.45 DUN GALAS DAN P.185 PARLIMEN BATU SAPI

DUN Galas: Bakal keputusan petunjuk aliran sokongan Melayu PRU-13

P/s : Adakah akan ada perubahan dalam arus politik tanah air ? Oh, Bilakah agaknya Politik tanah air lebih telus dan rasa seronok untuk mengundi? (Hik3,masih belum lagi mengundi sehingga kini)

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Keputusan Pilihan Raya Kecil Galas|PAS MENANG?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.