Ke Hadapan Abang Eyriq

Kehadapan abg eyriq.

hihi..terasa serba salah plak nak pilih topup atau cash. nk topup saya pakai postpaid. so klu bank in je ke maybank boleh ke?

Hik3, u really make my day la…Ke hadapan? Teringat kan kekasihke Cik Adik Ooii? Ni mesti kakak u yang ajar ni kan…hik3…




Cik Norfa Oh Cik Norfa

E-mail mu kuterima
Terimakasih dari saya
Akan ku bank in kan nanti ya?

P/s : Next week our Anniversary nak hantar surat cinta la kat Isteri, Ke Hadapan isteriku yang tercinta, abang di sini sihat-sihat saja, Dinda di sana macam mana pula? Hak3, ok tak?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Ke Hadapan Abang Eyriq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.