≡ Menu
Jagung Mutiara Cameron Highlands 

Penat, baruje lepas mandi selepas Pulang bercuti.Jagung Mutiara Cameron Highlands ole-ole yang dibawa pulang. Ohh, penatnya…Jebat mahu masuk beradu…

P/s : Cameron Highlands tidak sesejuk seperti kami pergi tahun lepas…Nanti eyriqazz updatekan kisahnya….Oh, sedihnya, petang nanti terpaksa pulangkan iPhone 4 kembali .



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • n@m@n 28 November 2010, 4:35 pm

    jagung ni tak payah rebus pun boleh makan kan?

    Reply
  • KiD 28 November 2010, 4:55 pm

    nak jagung… nak corn..!!!
    yeaahhoooooo

    Reply
  • suffer8zine 28 November 2010, 8:22 pm

    hhuhuhu ngidam jagung pulak tiba2 ni, mana nk dapat

    Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

    Reply
  • mama tisya 28 November 2010, 11:27 pm

    mmg cameron skarng tk sesejuk mcm dlu2..cpt update psl cameron

    Reply
  • Nadia arRumaisha 29 November 2010, 5:24 am

    teringat zaman-zaman mak saya tanam jagung dlu….

    Reply
  • Sharinginfoz 29 November 2010, 12:48 am

    memang nampak segar aja jagung tu..

    Reply
  • yanmie 29 November 2010, 12:54 am

    memang sedap, tp perhatikan di celah2 jangung tu kot2 ada ulat, sbb yg fresh2 mcm nie ulat2 suke…hahaha

    teringat masa gi CH, bestnyeeee :)

    http://www.yanmieonline.com

    Reply
  • hazman aka species1980 29 November 2010, 12:56 am

    Cantik betul la jagung disusun sebegitu rupa…..sure manis nie kan….

    Reply
  • KayNisa 29 November 2010, 2:03 am

    saya beli jagung ni kat MAHA International 2010. sedap.. nak2 kalau makan sewaktu hujan. fuhhh

    http://kaylizard.blogspot.com/2010/11/maha-2010-1.html

    Reply
  • Mr feckry 29 November 2010, 2:06 am

    kenapa cameron hogland semakin panas

    Reply
  • Eyriqazz 29 November 2010, 2:27 am

    #n@m@n:yup,tak payah rebus pun boleh makan..alisya suka yang rebus..sayapun…bila direbus lebih manis rasanya…

    #KiD:nyam2..jagung memang best…

    #suffer8zine :mengidam?semacam je bro?hik3…

    #mama tisya:haah,InsyaAllah,minggu ni saya akan updatekan..byk entry tertinggal n lupa nak update ni…

    #Sharinginfoz:segar,sedap dan yummy2..

    Reply
  • Eyriqazz 29 November 2010, 2:29 am

    # yanmie ;xper2 kak yan..ulat tu protein..hak3..

    #hazman aka species1980 :yup,manis ,segar dan memang sedap sangat..

    #KayNisa;yup,tgh hujan panas2..memang terangkat…

    #KayNisa:semakin panas rasanya coz of global warming..

    Reply
  • honeyvsbee 29 November 2010, 3:12 am

    sedapnyerr..lama tk makan nii

    Reply
  • myvitrd 29 November 2010, 7:45 am

    wah teringat aku jagung bakar dekat batu feringgi tadi.. pon sedap.. aik baru bak pulang iPhone bro.. aku dah seminggu pulang kedat Rob.. mula2 memang sedih.. lama2 oklah tu..heheeh

    Reply
  • Eyriqazz 29 November 2010, 3:25 pm

    #honeyvsbee:nyam3,memang sedap…

    #Nadia arRumaisha :serius?wah,tentu pengalaman yang menyeronokkan,kan?

    #myvitrd:hik3,bsk pulangkan..arini hujan..pulang lewat ada sebab..hik3..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »