Jagung Mutiara Cameron Highlands

by eyriqazz on 28 November 2010

in food

Jagung Mutiara Cameron Highlands 

Penat, baruje lepas mandi selepas Pulang bercuti.Jagung Mutiara Cameron Highlands ole-ole yang dibawa pulang. Ohh, penatnya…Jebat mahu masuk beradu…

P/s : Cameron Highlands tidak sesejuk seperti kami pergi tahun lepas…Nanti eyriqazz updatekan kisahnya….Oh, sedihnya, petang nanti terpaksa pulangkan iPhone 4 kembali .
  • n@m@n 28 November 2010 at 4:35 pm

    jagung ni tak payah rebus pun boleh makan kan?

  • KiD 28 November 2010 at 4:55 pm

    nak jagung… nak corn..!!!
    yeaahhoooooo

  • suffer8zine 28 November 2010 at 8:22 pm

    hhuhuhu ngidam jagung pulak tiba2 ni, mana nk dapat

    Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

  • mama tisya 28 November 2010 at 11:27 pm

    mmg cameron skarng tk sesejuk mcm dlu2..cpt update psl cameron

  • Sharinginfoz 29 November 2010 at 12:48 am

    memang nampak segar aja jagung tu..

  • yanmie 29 November 2010 at 12:54 am

    memang sedap, tp perhatikan di celah2 jangung tu kot2 ada ulat, sbb yg fresh2 mcm nie ulat2 suke…hahaha

    teringat masa gi CH, bestnyeeee :)

    http://www.yanmieonline.com

  • hazman aka species1980 29 November 2010 at 12:56 am

    Cantik betul la jagung disusun sebegitu rupa…..sure manis nie kan….

  • KayNisa 29 November 2010 at 2:03 am

    saya beli jagung ni kat MAHA International 2010. sedap.. nak2 kalau makan sewaktu hujan. fuhhh

    http://kaylizard.blogspot.com/2010/11/maha-2010-1.html

  • Mr feckry 29 November 2010 at 2:06 am

    kenapa cameron hogland semakin panas

  • Eyriqazz 29 November 2010 at 2:27 am

    #n@m@n:yup,tak payah rebus pun boleh makan..alisya suka yang rebus..sayapun…bila direbus lebih manis rasanya…

    #KiD:nyam2..jagung memang best…

    #suffer8zine :mengidam?semacam je bro?hik3…

    #mama tisya:haah,InsyaAllah,minggu ni saya akan updatekan..byk entry tertinggal n lupa nak update ni…

    #Sharinginfoz:segar,sedap dan yummy2..

  • Eyriqazz 29 November 2010 at 2:29 am

    # yanmie ;xper2 kak yan..ulat tu protein..hak3..

    #hazman aka species1980 :yup,manis ,segar dan memang sedap sangat..

    #KayNisa;yup,tgh hujan panas2..memang terangkat…

    #KayNisa:semakin panas rasanya coz of global warming..

  • honeyvsbee 29 November 2010 at 3:12 am

    sedapnyerr..lama tk makan nii

  • Nadia arRumaisha 29 November 2010 at 5:24 am

    teringat zaman-zaman mak saya tanam jagung dlu….

  • myvitrd 29 November 2010 at 7:45 am

    wah teringat aku jagung bakar dekat batu feringgi tadi.. pon sedap.. aik baru bak pulang iPhone bro.. aku dah seminggu pulang kedat Rob.. mula2 memang sedih.. lama2 oklah tu..heheeh

  • Eyriqazz 29 November 2010 at 3:25 pm

    #honeyvsbee:nyam3,memang sedap…

    #Nadia arRumaisha :serius?wah,tentu pengalaman yang menyeronokkan,kan?

    #myvitrd:hik3,bsk pulangkan..arini hujan..pulang lewat ada sebab..hik3..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: