Hospital Columbia Asia Akan Dibuka di Setapak

by eyriqazz on 17 November 2010

Hospital Columbia Asia Akan Dibuka di Setapak (Gambar diambil dari Jauh dengan iPhone 4)

Yuhuu, Hospital ni akan dibuka di Setapak tak lama lagi. Dekatje la dengan rumah 1st yang kami beli di Lake City Phase 3 di bawah Platinum Victory developer. Bila dah ada Hospital Columbia Asia ni, tentu harga rumah kawasan ni pun akan meningkatkan? Alhamdulillah, plan nak sewakan kondo tu bila siap kalau ikutkan jadual bulan 6 tahun depan.

Baguske ada Hospital yang dekat ngan rumah ni? Surela bagus kan? Ada emergency mudah, hopefully nanti masukla Hospital ni dalam list of our panel hospital. Mudah skit apa-apa hal.

P/s : Pentingke kemudahan Hospital yang bagus ni? For me, mestilah penting, kalau sakit, ianya memudahkan untuk cepat sembuh.
  • Gadis & Wanita 17 November 2010 at 2:47 am

    slalu lalu dkt situ.. tak tau pulak die nk buat hospital ni.. perhh

  • hazman aka species1980 17 November 2010 at 2:49 am

    yesss… kalau specialist hospital termasuk dalam kita punya company benefit memang besh….whoaa lepas nie boleh la amik gambar guna Iphone4 banyak2x….

  • Azman Roslan 17 November 2010 at 4:20 am

    apa lagi, sewa pun naik lah kan.. heheh

  • Mohd Zaid 17 November 2010 at 4:44 am

    kat rumah zaid pun baru nak bukak bro.. kat balakong.. tapi dah siap 90% cuma tak buka je lagi..

  • Sharinginfoz 17 November 2010 at 6:21 am

    nanti warga wangsa maju ada hospital yang baik le

  • zailamohamad 17 November 2010 at 9:55 am

    dekat rumah kitorang pon dah buka satu cawangan Columbia Asia Bukit Rimau, memang cantik ah spital ni & harap2 layanan pon terbaik juga ah

  • Eyriqazz 18 November 2010 at 8:03 am

    @Gadis & Wanita:bukan setakat hospital,byk lagi plan di situ..dgr cerita,lrt pun dalam perancangan dbkl..

    @hazman aka species1980 :memang best..bolehla selagi dia kasi pinjam ni..hik3..

    @Azman Roslan :yieza,itu yang saya mahukan..positif cash flow for me..

    @Mohd Zaid :oh ye ke bro?buat entry nanti bila dah siap..

  • Eyriqazz 18 November 2010 at 8:04 am

    @Sharinginfoz:semakin bertambahle..hopefully bagusla,boleh mencuba..

    @zailamohamad:hopefully so..ni yang terujani…

  • akusemakperut 30 December 2010 at 5:02 am

    hi! googled columbia asia setapak n found ur blogpost. dekat mane eh hospital ni exactly? sbb bile dah siap nnt, i kene keje kat situ.. thanks

  • Eyriqazz 30 December 2010 at 6:21 am

    #akusemakperut :oh,lokasinya di jalan genting klang..dekat dengan simpang nak ke danau kota dan setapak…

  • アイシャー 22 September 2011 at 2:18 pm

    boleh bagi alamat hospital ni?

  • アイシャー 22 September 2011 at 2:21 pm

    nak alamat hospital boleh..

  • Eyriqazz 22 September 2011 at 2:43 pm

    maaf..saya takde alamat hospital ni…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: