Hospital Columbia Asia Akan Dibuka di Setapak

Hospital Columbia Asia Akan Dibuka di Setapak (Gambar diambil dari Jauh dengan iPhone 4)

Yuhuu, Hospital ni akan dibuka di Setapak tak lama lagi. Dekatje la dengan rumah 1st yang kami beli di Lake City Phase 3 di bawah Platinum Victory developer. Bila dah ada Hospital Columbia Asia ni, tentu harga rumah kawasan ni pun akan meningkatkan? Alhamdulillah, plan nak sewakan kondo tu bila siap kalau ikutkan jadual bulan 6 tahun depan.

Baguske ada Hospital yang dekat ngan rumah ni? Surela bagus kan? Ada emergency mudah, hopefully nanti masukla Hospital ni dalam list of our panel hospital. Mudah skit apa-apa hal.

P/s : Pentingke kemudahan Hospital yang bagus ni? For me, mestilah penting, kalau sakit, ianya memudahkan untuk cepat sembuh.

Comments

  1. zailamohamad says

    dekat rumah kitorang pon dah buka satu cawangan Columbia Asia Bukit Rimau, memang cantik ah spital ni & harap2 layanan pon terbaik juga ah

  2. says

    @Gadis & Wanita:bukan setakat hospital,byk lagi plan di situ..dgr cerita,lrt pun dalam perancangan dbkl..

    @hazman aka species1980 :memang best..bolehla selagi dia kasi pinjam ni..hik3..

    @Azman Roslan :yieza,itu yang saya mahukan..positif cash flow for me..

    @Mohd Zaid :oh ye ke bro?buat entry nanti bila dah siap..

  3. akusemakperut says

    hi! googled columbia asia setapak n found ur blogpost. dekat mane eh hospital ni exactly? sbb bile dah siap nnt, i kene keje kat situ.. thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing