Happy Birthday Eyriqazz

by eyriqazz on 14 November 2010

14 November 2010, begitu cepat masa berlalu. Di kesempatan ini, i wanna wish myself :
Happy 25th Birthday Eyriqazz

Tak sangka dah 25 tahun dah umurku. Takper2, Men’s Life Start at 40. Ada lagi 15 tahun tu.Hik3….this is my WishList :

1) Semoga Panjang Umur, Murah Rezeki dan Berrbahagia Bersama Insan Tersayang.

2) Menjadi Suami dan Bapa yang terbaik buat Alisya dan anak-anak yang lain jika dimurahkan rezeki.

3) Terus kental dan tabah dalam menempuhi hidup ini.

4) Memberikan yang terbaik buat Ibuku dan juga adik-adikku yang lain. Alhamdulillah, adik bongsuku sudah dapat buat kursus gunting rambut, harap-harap dapatla dia menjadi tukang gunting rambut berjaya.

5) All The Best in Future Endeavours..

Terimakasih buat semua yang wish eyriqazz di Facebook, mesej, twitter, etc..Terharu rasanya..this is the first time i received so many wishes…

My Wish for Today :

JIka Ada sumur di ladang, voting diextendkan lagi seminggu dapatla sekiranya anda  Vote Eyriqazz For MySelangorStory Entry . Jika sempat,vote dan komenla mana-mana entry yang berkenan.

Dua tiga Kucing Berlari
25 tahun umur eyriqazz kini (hik3)
All the Best, Wish Me Luck dalam meneruskan hidup ini
Hidup ini hanya sementara, hopefully berjaya dunia akhirat ,doa-doakanlah Sekali

***Life is Beautiful. 

UPDATED 

Thanks for All the wishes.Sorry,tak sempat membalas komen lagi. Terharu hati, rasanya ini first time entry on weekend more than 50 komen.

Yerla,yerla,i’m not 25. 25 tahun masa saya kahwin.But that is one of the happiest moment in my life,so tak salah i said i’m 25 kan? Hik3…this year is our 3rd Anniversary, so do the maths.

Thanks again. Dushh,Restoran Sekinchan Ikan Bakar, Setiawangsa, really spoil my Birthday Celebration. ….

  • fRaMe+LenSeS 14 November 2010 at 12:40 pm

    Selamat hari lahir Enchik Eyriqazz.. semoga panjang umo, murah rezeki.. n berjaya dunia n akhirat..
    ;)

  • KiD 14 November 2010 at 1:10 pm

    happy besday bro!! semoga impian tercapai.. dan sentiasa dilindungiNya.. ameeenn

  • izee 14 November 2010 at 1:41 pm

    selamat nyambut ulang thun yg ke-25!! semoga hidup lbh berjaya!! all d best =)

  • azana 14 November 2010 at 2:17 pm

    samat ari beranak en.eriqazz…
    pjg umur n murah rezeki…tet

  • Eyriqazz 14 November 2010 at 2:28 pm

    Dear All : Thanks for all the wishes…Amin….

  • UnicBoyz 14 November 2010 at 2:45 pm

    happy birthday bro….
    semoga panjang umur dan berbahagia dengan family selalu….

  • JAI 14 November 2010 at 2:53 pm

    Happy birthday bro..nanti kita celebrate kat kedai doraisamy..hehe..mat joe belanja cake secret receipe..wakaka..by the way anniversary kita rasa hampir sama kut,bulan nie gak man

  • CikLilyPutih 14 November 2010 at 3:16 pm

    selamat harijadi yang ke… aku malas nak kira. semoga panjang umor & murah rezeki.. oo sempat jugak ko buat video terlampau aku ek..

  • nina syakina 14 November 2010 at 5:52 pm

    feel free to visit… (^^)v

    http://loveninasyakina.blogspot.com/2010/11/entry-khas-untuk-teacher-eyriqazz.html

  • Cikmin 15 November 2010 at 2:51 am

    sorry lambat wish…takde mood ngadap blog for 2 days… :P

    Selamat ulangtahun ye eyriqazz..semoga apa sahaja yang dihajati akan termakbul..amin…

  • fendidahada 15 November 2010 at 3:21 am

    happy besday bro…smoga sukses and bahagia selalu disamping keluarga tersayang

  • amirah 15 November 2010 at 4:23 am

    belated besday eyriqazz..moga murah rezeki..dpt baby baru..wahaha..

  • cimon 15 November 2010 at 8:14 am

    curi umor gua tuh!

    hampeh!!

    p/s: bile nak tambah lagi sorang nie! hehehe (^v^)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

1 2

Previous post:

Next post: