Gambar Terlampau AC Mizal

Dapat e-mail dari seorang rakan. Pasal gambar lama AC Mizal, gelak sakan bila tengok. Korang tentu dah tengokkan, kalau blom tengok nak saya letakkan kat sini gambar terlampau nya :

Siapa Mahu Beli Gelang? Beli Gelang Percuma Satu Tower Cam tuuu…. (kredit picture to Mediamalaya.com )

P/s : Apa dah jadi dengan Kes Gelang AC Mizal tu ya? Dah lama tak follow. harap-harap cepatla settle ke tuh, bersalah atau tidak, biarlah mahkamah yang tentukan. Pandangan saya, easy…tiada yang mudah di dunia ini, No Pain No Gain, Bukan Senang nak Senang dan bukan Susah nak Susah kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

31 thoughts on “Gambar Terlampau AC Mizal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.