(Gambar) Pantai Teluk Kemang, Port Dickson

Sekitar Gambar di Pantai Teluk Kemang, Port Dickson semasa bercuti di sana weekend yang lepas :

Seronok Mereka Mandi. Jealous2, dah lama tak mandi laut
Oh, rindu nak naik Banana Boat Lagi. Besttt

Jom Terjun

Santai, Jom Bina istana Pasir

Apa diorang buat tu?

 


Panoramic Picture 1

 


Panoramic Picture 2
Seronok mereka dapat mandi pantai 

Meriah

 

Picnic Sakan

P/s : Dah lama tak mandi Laut. Seronokkan dapat Mandi Laut?
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Port Dikcson saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Comments

  1. [s][u][e][h][a][n][n] says

    banana boat…serik nak naik dah…rasa nak mati bila kna jtuh kat tgh2 laut tu…dasar penakut :p

  2. says

    @suffer8zine:betoi2..ramai giler orang especially yg datang dari KL

    @KiD:jom cuti2 Malaysia

    @Fadah :menarik..jom terjah

    @maslinamansor :oh,saya pergi hari sabtu

    @[s][u][e][h][a][n][n] :tuh yg part best..eh,bukan ble pilihke taknak diterbalikkan?

    @ Sharinginfoz:ramai2 dan meriah…

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing