(Gambar) Pantai Teluk Kemang, Port Dickson

by eyriqazz on 10 November 2010

in travel

Sekitar Gambar di Pantai Teluk Kemang, Port Dickson semasa bercuti di sana weekend yang lepas :

Seronok Mereka Mandi. Jealous2, dah lama tak mandi laut
Oh, rindu nak naik Banana Boat Lagi. Besttt

Jom Terjun

Santai, Jom Bina istana Pasir

Apa diorang buat tu?

 


Panoramic Picture 1

 


Panoramic Picture 2
Seronok mereka dapat mandi pantai 

Meriah

 

Picnic Sakan

P/s : Dah lama tak mandi Laut. Seronokkan dapat Mandi Laut?
  • suffer8zine 10 November 2010 at 12:08 am

    kalau hari minggu mmg dah mcm pasar lambak

    Terkini : Contoh Gurauan ‘Manja’

  • KiD 10 November 2010 at 12:12 am

    waaaahhh.. dah ramai org kat teluk kemang.. banana boat pun banyak..
    bila laaa nak bercuti2 nih.. huhuhuuu

  • Fadah 10 November 2010 at 12:52 am

    macam menarik jer percutian kat sini….
    boleh pergi kat sini

  • maslinamansor 10 November 2010 at 1:11 am

    aik? pergi hari ape? Mas pun pergi PD gak. Hari ahad singgah kat Telung Kemang

  • [s][u][e][h][a][n][n] 10 November 2010 at 1:18 am

    banana boat…serik nak naik dah…rasa nak mati bila kna jtuh kat tgh2 laut tu…dasar penakut :p

  • Sharinginfoz 10 November 2010 at 2:29 am

    ramainya org kat teluk kemang ni

  • Eyriqazz 10 November 2010 at 3:24 am

    @suffer8zine:betoi2..ramai giler orang especially yg datang dari KL

    @KiD:jom cuti2 Malaysia

    @Fadah :menarik..jom terjah

    @maslinamansor :oh,saya pergi hari sabtu

    @[s][u][e][h][a][n][n] :tuh yg part best..eh,bukan ble pilihke taknak diterbalikkan?

    @ Sharinginfoz:ramai2 dan meriah…

  • Tn.Punya 10 November 2010 at 6:23 am

    wah teringin nak g bercuti dengan isteri juga ni..

  • Eyriqazz 10 November 2010 at 8:56 am

    @Tn.Punya:jom cuti2 Malaysia..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: