≡ Menu

Sekitar Gambar di Pantai Teluk Kemang, Port Dickson semasa bercuti di sana weekend yang lepas :

Seronok Mereka Mandi. Jealous2, dah lama tak mandi laut
Oh, rindu nak naik Banana Boat Lagi. Besttt

Jom Terjun

Santai, Jom Bina istana Pasir

Apa diorang buat tu?

 


Panoramic Picture 1

 


Panoramic Picture 2
Seronok mereka dapat mandi pantai 

Meriah

 

Picnic Sakan

P/s : Dah lama tak mandi Laut. Seronokkan dapat Mandi Laut?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • suffer8zine 10 November 2010, 12:08 am

    kalau hari minggu mmg dah mcm pasar lambak

    Terkini : Contoh Gurauan ‘Manja’

    Reply
  • KiD 10 November 2010, 12:12 am

    waaaahhh.. dah ramai org kat teluk kemang.. banana boat pun banyak..
    bila laaa nak bercuti2 nih.. huhuhuuu

    Reply
  • Fadah 10 November 2010, 12:52 am

    macam menarik jer percutian kat sini….
    boleh pergi kat sini

    Reply
  • maslinamansor 10 November 2010, 1:11 am

    aik? pergi hari ape? Mas pun pergi PD gak. Hari ahad singgah kat Telung Kemang

    Reply
  • [s][u][e][h][a][n][n] 10 November 2010, 1:18 am

    banana boat…serik nak naik dah…rasa nak mati bila kna jtuh kat tgh2 laut tu…dasar penakut :p

    Reply
  • Sharinginfoz 10 November 2010, 2:29 am

    ramainya org kat teluk kemang ni

    Reply
  • Eyriqazz 10 November 2010, 3:24 am

    @suffer8zine:betoi2..ramai giler orang especially yg datang dari KL

    @KiD:jom cuti2 Malaysia

    @Fadah :menarik..jom terjah

    @maslinamansor :oh,saya pergi hari sabtu

    @[s][u][e][h][a][n][n] :tuh yg part best..eh,bukan ble pilihke taknak diterbalikkan?

    @ Sharinginfoz:ramai2 dan meriah…

    Reply
  • Tn.Punya 10 November 2010, 6:23 am

    wah teringin nak g bercuti dengan isteri juga ni..

    Reply
  • Eyriqazz 10 November 2010, 8:56 am

    @Tn.Punya:jom cuti2 Malaysia..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »