≡ Menu

Sekitar Gambar di Pantai Teluk Kemang, Port Dickson semasa bercuti di sana weekend yang lepas :

Seronok Mereka Mandi. Jealous2, dah lama tak mandi laut
Oh, rindu nak naik Banana Boat Lagi. Besttt

Jom Terjun

Santai, Jom Bina istana Pasir

Apa diorang buat tu?

 


Panoramic Picture 1

 


Panoramic Picture 2
Seronok mereka dapat mandi pantai 

Meriah

 

Picnic Sakan

P/s : Dah lama tak mandi Laut. Seronokkan dapat Mandi Laut?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • suffer8zine 10 November 2010 at 12:08 am

    kalau hari minggu mmg dah mcm pasar lambak

    Terkini : Contoh Gurauan ‘Manja’

  • KiD 10 November 2010 at 12:12 am

    waaaahhh.. dah ramai org kat teluk kemang.. banana boat pun banyak..
    bila laaa nak bercuti2 nih.. huhuhuuu

  • Fadah 10 November 2010 at 12:52 am

    macam menarik jer percutian kat sini….
    boleh pergi kat sini

  • maslinamansor 10 November 2010 at 1:11 am

    aik? pergi hari ape? Mas pun pergi PD gak. Hari ahad singgah kat Telung Kemang

  • [s][u][e][h][a][n][n] 10 November 2010 at 1:18 am

    banana boat…serik nak naik dah…rasa nak mati bila kna jtuh kat tgh2 laut tu…dasar penakut :p

  • Tn.Punya 10 November 2010 at 6:23 am

    wah teringin nak g bercuti dengan isteri juga ni..

  • Sharinginfoz 10 November 2010 at 2:29 am

    ramainya org kat teluk kemang ni

  • Eyriqazz 10 November 2010 at 3:24 am

    @suffer8zine:betoi2..ramai giler orang especially yg datang dari KL

    @KiD:jom cuti2 Malaysia

    @Fadah :menarik..jom terjah

    @maslinamansor :oh,saya pergi hari sabtu

    @[s][u][e][h][a][n][n] :tuh yg part best..eh,bukan ble pilihke taknak diterbalikkan?

    @ Sharinginfoz:ramai2 dan meriah…

  • Eyriqazz 10 November 2010 at 8:56 am

    @Tn.Punya:jom cuti2 Malaysia..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing